سلام
بچه ها سرویس 1مگش شبانه رایگان نداره؟
بستگی به سرویسی داره که انتخاب میکنید.
مثلاً سرویس 1 مگ با حجم های 15 ، 20 یا 30 گیگ در ماه شبانه رایگان هم داره.
خوبه. مال منم سرعتش زياد شده :دياز 2 مگ به 4 مگ ارتقا يافته
256
![]()
Last edited by Extreme-Forces; 04-07-2012 at 22:09.
لطفا می شه بگید دقیقا کدوم سرویس دارید با چند گیگ حجم ؟ شبانه رایگان هست ؟ از شرکت فناوا گرفتید یا نمایندگی .
سرویس 512 با 3 گیگ حجم در ماه.
شبانه 2 تا 7 رایگانه.
از فناوا گرفتم.
بالاخره این خط ما هم تخلیه شد و میخوام برم با فن آوا قرارداد ببندم فقط یکی از دوستام که فن آوا 512 داره میگه برای دانلود شبانه رایگان مثل اینکه سرعتش رو محدود کردن و بالاتر از 70-80 نمیرسه خواستم ببینم بقیه هم همین مشکل رو دارن یا نه و اینکه راهنماییم کنید که به نظرتون 256 بگیریم یا 512 و یک ساله بگیریم یا 3 یا 6 ماهه.
ممنون میشم زودتر جواب بدید.
مثل اینکه برای بعضی ها محدود کردن و برای بعضی دیگه محدود نیست.
بنظر من هر چی بازه زمانی سرویست کمتر باشه بهتره چون اگر بنا به هر دلیلی راضی نبودی راحت بتونی ISP رو عوض کنی.
سلام من امروز باسه ثبت نام اقدام کردم ولی مثل اینکه لیست قیمت سایتشون با چیزی که میفروشن تفاوت داره من 512 با 7 گیگ حجم گرفتم
26700 ولی همچین چیزی نیست تو سایت حالا موندم این سرویس خوب هست یا نه یا 1 مگ بگیرم
از نظر قيمتي كه به نظرم خوبه. من 256 7 گيگ گرفتم ماهي 24500 . رو هزينه پرداختي هم 1000 تومن ابونمان حساب ميشه و فكر كنم ماليات هم حساب ميكنن. به خاطر همين قيمتي كه تو سايت زدن با موقعي كه ميخواي اينترنتي شارژ كني يكم تفاوت داره.
حالا وقتي وصل شد استفاده كنيد ببينيد چجوريه اگه نيازتون رو پاسخ داد كه هيچي اگرم نه كه معمولا با يه زنگ كوچولو ميشه سرويس رو عوض كرد.
این سرویس رو از خود فن آوا گرفتی؟ تهران؟
چون قیمتش خیلی مناسبه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)