تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 356 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

داره خودمونی میشه soheil_104's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تست پرهیجان ما در یک روز صبح آغاز شد، با یک انزو زرد رنگ که دستگاههای اندازه گیری به آن نسب شده بود و یک قرمز رنگ که من و بنوزی در آن بودیم. پس از ۳۰ سال تست کردن مدلهای فراری،هیچ کس این خودرو و پیست تست آن در فیورانو را بهتر از بنوزی نمی شناسد.
    او در حالیکه دستانش بر روی فرمان D شکل بود به من نگاهی کرد و منتظر عکس العمل من شد. من به جز براوو چه می توانسنم بگویم؟ یک قسمت کامل از پیست مسابقه با یک ابر بزرگ از دود سفید لاستیک پوشانده شده بود. این یک تست معمولی نبود و این خودرو نیز یک خودروی معمولی به هیچ وجه نبود. این خودرو یک فراری انزو ۶۶۰ اسب به بالا بود با قیمتی معادل ۶۵۰ هزار دلار که به زیبایی توسط یکی از راننده های اصلی مارانلو بنام داریو بنوزی هدایت می شد. من بدون شک از قدرت نمایش داده شده توسط هر دو منحیر شدم. هدف بسیار ساده بود. ببینیم که آخرین مدل فراری چقدر سریع است ! صحبتی که قبل از این مطرح بود این بود که این مدل فراری در عین حال که بسیار قوی است، برای رانندگی نیز بسیار لذت بخش است و برای راندن آن به مدرک فورمول یک احتیاجی نیست، هرچند که در پروسه ساخت این خودرو از مشاوره مایکل شوماخر(دارنده ۵ مدال فورمول یک) بسیار استفاده شده است.
    تست پرهیجان ما در یک روز صبح آغاز شد، با یک انزو زرد رنگ که دستگاههای اندازه گیری به آن نسب شده بود و یک قرمز رنگ که من و بنوزی در آن بودیم. پس از ۳۰ سال تست کردن مدلهای فراری،هیچ کس این خودرو و پیست تست آن در فیورانو را بهتر از بنوزی نمی شناسد.
    هر دو خودرو در حال سکون قرار گرفتند، ۱.۳ میلیون دلار ارزش و ۲۴ سیلندر و ۹۶ سوپاپ در حال کار کردن هماهنگ بودند. تکنیسین ها علامت دادند و ما به سرعت آنتن دستگاه GPS مغناطیسی را به سقف با چسب وصل کردیم ( بدنه انزو از جنس فیبر کربن است). من با راننده در مورد تست صحبت کردم و قرار شد یک دور کامل نیز با سرعت بزند تا در پیچهای مختلف، نیروی جانبی g را اندازه گیری کنیم. او سپس در را بست و ۵ دقیقه بعد بازگشت.شتابهای ثبت شده برای صفر تا صد ۳.۸، ۳.۵ و ۳.۳ ثاینه بودند.
    آیا ما فکر می کنیم که انزو، سریعترین خودروی جاده است که تا به حال ساخته شده است ؟ بله.
    حتی از اطلاعات ثبت شده توسط دستگاههای اندازه گیری نیز مشخص است که این مدل که پس از نام بنیانگذار فراری نام گذاری شده است ، بدون شک سریع است و شکل بدنه بسیار آئرودینامیک آن به همراه تایرهای بریجستون سفارش فراری و تجهیزان الکترونیکی فورمول یک و موتورو شاسی بسیار خوب این خودرو دیگر جایی را برای شک باقی نمی گذارد.
    نوع موتور : ۱۲ سیلندر
    سوپاپ ها : ۴ سوپاپ در بر هر سیلندر ، سیستم زمانبندی متغیر
    قدرت : ۶۶۰ اسب بخار در ۷۸۰۰ دور
    گشتاور : ۴۸۵ در ۵۵۰۰ دور
    حداکثر دور موتور : ۸۲۰۰
    حداکثر سرعت : بیش از ۲۰۰ مایل در ساعت
    شتاب جانبی در مارپیچ ۲۰۰ فوتی : ۱.۰۲g
    قیمت پایه : ۶۵۲۰۰۰ دلار

داره خودمونی میشه soheil_104's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    021

11 خودروي پرايد داراي استاندارد ايمني‌ براي‌ تردد در جاده‌ هاي‌ برون‌ شهري‌ است

رئيس‌ پليس‌ راهنمايي‌ و رانندگي‌ نيروي‌ انتظامي‌ با بيان‌ اينکه‌ به‌ گفته‌ مديرعامل‌ سايپا مشکل‌ کمربند ايمني‌ خودروهاي‌ پرايد در حال‌ رفع است‌ گفت : ‌‌بر اساس‌ استانداردهاي‌ داخلي‌ وزارت‌ صنايع اين‌ خودرو استاندارد ايمني‌ براي‌ تردد در جاده‌ هاي‌ برون‌ شهري‌ را دارد.‌
    سردار سرتيپ‌ محمد رويانيان‌با بيان‌ اينکه‌ پليس‌ راهنمايي‌ و رانندگي‌ موظف‌ است‌ از تردد هر نوع‌ خودروي‌ فاقد استاندارد درکشور جلوگيري‌ کند خاطرنشان‌ کرد‌‌ اگر خودروسازان‌ ‌1.5 ميليون‌ تومان‌ براي‌ ايجاد سيستم‌ ترمز ‌‌‌ و نصب‌ کيسه‌ هوا هزينه‌ کنند از بسياري‌ از تلفات‌ ناشي‌ از تصادفات‌ جلوگيري‌ مي‌ شود‌.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بهنام جان
    میتونم بپرسم قدت چنده؟
    که انقد راحت با سمند میرونی؟
    یادمه که سیستم باز بودی
    حالا بگو
    باند پایونر 6975 خوبه یا جی بی ال 953؟

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    سهیل کجایی تو؟؟ کک Mi16 رو انداختی به جون ما و رفتی؟؟چند بار شمارت رو گرفتم یا خاموش بود یا جواب ندادی
    آقا ما تحقیقاتمون تموم شد...
    یه زنگی بزن تا برنامه نصبش رو بچینیم.در ضمن روی شاسی استاندارد 405 بیشتر از 220 ~ 230 اسب نمیشه چپوند

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهنام جان
    میتونم بپرسم قدت چنده؟
    که انقد راحت با سمند میرونی؟
    یادمه که سیستم باز بودی
    حالا بگو
    باند پایونر 6975 خوبه یا جی بی ال 953؟
    نکته جالب اینجاست قد من 170 هست.اما باند طبق گفته های دوستام یواش یواش 6975 داره از رده سیستم باز ها

خارج می شه چون مال سال 2002 هست.من تا حالا 953 نداشتم اما صداشو شنیدم بدم نیامد.به هر حال 6975

زمانی شاخ بود اما الان نه. اینقدر برندهای مختلف و عالی اومده که حرف ندارند.مثل یکسری DUB که تازه وارد شدن

یا infinity یا rockford.تنوع زیاده.تنوع مالی هم بیشتر از اون.باید به پولت نگاه کنی.

موفق باشی.

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

سلام به همه دوستان

خوشحالم که میبینم این تاپیک مثل برق و باد داره پیشرفت میکنه امیدوارم هرچه سریعتر به روزهای اوج خودش برسه

راستش فکر کنم این اولین باری هست که در سال جدید اومدم.

سهیل و داریوش در جریان هستن.

هفته پیش یه تعقیب و گریز با داریوش داشتیم!!!!!

راستش دلیل کمتر اومدن من .میشه گفت دانشگاه و مرکز تیون خودم در لواسان و ایجاد یه سایت توپ در زمینه ماشین و رانندگی حرفه ای با 4 اسپانسر بی ام دبلیو ایران و ایر تویا و ایران خودرو و سایپا با سرمایه بیش از
    250 میلیون در حال احداث هست

من رضایت ایر تویا رو گرفتم و مونده بی ام دبلیو که نوریانی برای وارد کردن سری زد 4 . زد 8 در برلینه هنوز

سهیل جان به محض ردیف شدن کارها باهات تماس میگیرم

موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان .به قول داريوش بماند كه چرا غيبت داشتيم .
    ميدونين ما ها (حميد و منو متين و بقيه) به اين نتيجه رسيديم كه وقت گذاششتن تو تاپيكي كه متفرقه به حساب مياد ...
    بماند .ولي علت حضور داشتن ما گه گداري به دليل دوست داشتن شماست.كه دلمون تنگ ميشه ...
    خوشحال شدم از پستت، و ناراحت شدم از اين حرفى كه زدى!

بدون تعارف مى‌گم. شما، متين، حميد و چند نفر ديگه، آدم‌هاى حرفه‌اى و با اطلاعات اين تاپيك هستين كه اگه نباشين، تاپيك واقعا حرف زيادى براى گفتن نداره...
    Last edited by Balrog; 12-04-2007 at 03:06.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    میشه بگید قیمت Camaro SS یه پول ایران چند هست؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

حداکثر سرعت 405 در ه دنده رو بنویسید
    من ایجوری میرم
    1=50
    2=90
    3=120
    4=155
    همیشه با دور بالا رانندگی کردن فشار نمیاره به موتور؟

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    حمید جان آدرس اون مرکز تیونینگت رو آخر ندادی به ما
    اون دوستمون که قیمت Camaro SS می خاد.خوب چه مدلی؟ کامارو اس اس سال 1967 یا مثلا" مدل 1978 یا هر مدلی یه قیمتی داره!!

Actros جان موتورهایی که طراحیشون شهریه برای استفاده در دور بالا و تحت فشار قرار گرفتن مناسب نیستن.البته اگه تو هم مثل من دوست داری همیشه موتور ماشینت دور بالا کار کنه باید هوای موتور رو داشته باشی.چجوری؟ همیشه از بهترین روغن ها استفاده کن و بنزین سوپر بریز .اگه ماشین انژکتوره ماهی یه بار دیاگ بزن
    سهیل کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موتور گندید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •