تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 308 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

ایدین جون من نمیخوام یه راست بفرستم راهی نیستش که اول توی گوشی سیو بشه و بعد بفرستم؟
    بابت اون فلاش هم از هر 2 تا دوست عزیز ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    من یه گوشیه N73 دارم
    مشکل من از اونجا شروع شد که sms ها رو در داخل phone memory ذخیره کردم
    همه چی خوب بود تا زمانی که خواستم pc suite 7 رو نصب کنم و دیدم اون نرم افزار نمیشه sls فارسی تایپ کرد و دوباره ورژن قبلی رو نصب کردم. اما دیگه گوشیم وقتی sls تو کامپیوتر تایپ می کردم رو تو درفت ذخیره نمی کرد. اولش فکر کردم مربوط به اینه که ورژن برنامه رو عوض کردم و حالا قاطی کرده ولی بعد اینکه رو چند کامپیوتر دیگه امتحان کردم فهمیدم که مشکل از خود گوشیه و پر شده مموری گوشی.
    تصمیم گرفتم اطلاعات رو ببرم رو مموری خارجی گوشی. ئلی نمی دونستم چطور . واسه همین تو pc suite قسمت backup از قسمت message نسخه پشتیبان گرفتم و در setting message در گوشی رو به memmory خارجی تغییر دادم و دوباره restore کزدم. برنامه نشون داد همه چی ok شده . ولی وقتی داخل گوشی رفتم دیدم همه smsهام پاک شده و نه تو مموری گوشی و نه تو مموری اصلی هیچ سمسی نیست. من سمس هام رو داخل یه فولدر در my folder ذخیره کرده بودم . اونم پاک شده و اینباکس و اوتباکس هم پاک شده.
    1- حالا من یه فایل دارم که بک اپ سمسام هست. اونو چطور برگردونم رو گوشی یا بهتر بگم چرا بر نمی گرده رو گوشی. و از همه مهمتر ایا این فایل شامل سمس هاس my folder هم میشه؟
    2- چطوری این سمس ها رو و همینطور سم های mmy folder رو رو مموری خارجی (نه خود گوشی) قرار بدم؟

کسی جواب منو نمیده؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایدین جون من نمیخوام یه راست بفرستم راهی نیستش که اول توی گوشی سیو بشه و بعد بفرستم؟
    بابت اون فلاش هم از هر 2 تا دوست عزیز ممنونم
    -------------------
    ببین عزیزم راهی که مستقیم بشه save کرد وجود نداره ولی شما می تونی خلاقیتت را به کار بگیری.
    مثلاً وقتی می دونی که اگر شماره اشتباه تایپ بشه sms ارسال نمیشه ، خوب از همین کار استفاده کن یعنی شماه به اشتباه که قابل فرستادن پیامک نیست را انتخاب کن و ارسال را بزن.
    و یا گوشیت را به حالت Offline بزار بعد با پی سی سوئیت ارسال کن.
    در هر دو روش می بینی که اس ام اس به Outbox رفته و شما می تونی بری همون قسمت و از قسمت Options و زدن Defer message از ارسال آن خود داری کنی و بعد توسط Move to Drafts اس ام اس خود را در همانجا نگه داری کنی که هر وقت خواستی و با شماره دلخواه ارسال کنی.
    وقتی هم که ارسال بشه می ره قسمت Sent که می تونی باز از همان قسمت انتقالش بدی به فولدری که دوست داری .
    موفق باشی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من یه گوشیه N73 دارم
    مشکل من از اونجا شروع شد که sms ها رو در داخل phone memory ذخیره کردم
    همه چی خوب بود تا زمانی که خواستم pc suite 7 رو نصب کنم و دیدم اون نرم افزار نمیشه sls فارسی تایپ کرد و دوباره ورژن قبلی رو نصب کردم. اما دیگه گوشیم وقتی sls تو کامپیوتر تایپ می کردم رو تو درفت ذخیره نمی کرد. اولش فکر کردم مربوط به اینه که ورژن برنامه رو عوض کردم و حالا قاطی کرده ولی بعد اینکه رو چند کامپیوتر دیگه امتحان کردم فهمیدم که مشکل از خود گوشیه و پر شده مموری گوشی.
    تصمیم گرفتم اطلاعات رو ببرم رو مموری خارجی گوشی. ئلی نمی دونستم چطور . واسه همین تو pc suite قسمت backup از قسمت message نسخه پشتیبان گرفتم و در setting message در گوشی رو به memmory خارجی تغییر دادم و دوباره restore کزدم. برنامه نشون داد همه چی ok شده . ولی وقتی داخل گوشی رفتم دیدم همه smsهام پاک شده و نه تو مموری گوشی و نه تو مموری اصلی هیچ سمسی نیست. من سمس هام رو داخل یه فولدر در my folder ذخیره کرده بودم . اونم پاک شده و اینباکس و اوتباکس هم پاک شده.
    1- حالا من یه فایل دارم که بک اپ سمسام هست. اونو چطور برگردونم رو گوشی یا بهتر بگم چرا بر نمی گرده رو گوشی. و از همه مهمتر ایا این فایل شامل سمس هاس my folder هم میشه؟
    2- چطوری این سمس ها رو و همینطور سم های mmy folder رو رو مموری خارجی (نه خود گوشی) قرار بدم؟
    -------------------
    سلام عزیز.
    اول از همه بگم که پی سی سوئیت 7 هم اس ام اس فارسی ارسال می کنه ولی شما باید در قسمت Regional options به تنضیمات زبان ویندوزت بپردازی و بعد ارسال کنی.
    اگر هم منظورت از ذخیره نکردن تو درفت از طریق کامپیوتر هست را که در پست قبل توضیح دادم.چون از این طریق و برنامه pcsuit نمیشه مستقیم داخل درفت ذخیره کرد.
    می رسیم به سوالهات
    1- اگر هنگام بکاپ گیری روی messages تیک گذاشته باشی 100% پس از ری استور کردن اس ام اس ها به گوشی باز خواهد گشت حتی اگر داخل my folder باشه.
    2- اول اس ام اسات را روی phone memory بزار بعد گوشیت را توسط بکاپی که گرفته بودی ری استور کن بعد اگر اس ام اسات برگشته بود برو قسمت messageing گوشی و از قسمت settings ان اس ام اسها را روی memory card ببر می بینی که پیغامی برات ضاهر می شه به این مضمون آیا از روی تمام اس ام اسها یک کپی در این قسمت تهیه بشه؟؟
    که شما yes را می زنی و از روی اس ام اسات درون مموریت هم کپی تهیه می شه .
    حالا اگر بخوای می تونی دوباره بزاریش روی phone memory و اس ام اسهای این قسمت را پاک کنی تا فقط داخل مموریت داشته باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

-------------------
    سلام عزیز.
    اول از همه بگم که پی سی سوئیت 7 هم اس ام اس فارسی ارسال می کنه ولی شما باید در قسمت Regional options به تنضیمات زبان ویندوزت بپردازی و بعد ارسال کنی.
    اگر هم منظورت از ذخیره نکردن تو درفت از طریق کامپیوتر هست را که در پست قبل توضیح دادم.چون از این طریق و برنامه pcsuit نمیشه مستقیم داخل درفت ذخیره کرد.
    می رسیم به سوالهات
    1- اگر هنگام بکاپ گیری روی messages تیک گذاشته باشی 100% پس از ری استور کردن اس ام اس ها به گوشی باز خواهد گشت حتی اگر داخل my folder باشه.
    2- اول اس ام اسات را روی phone memory بزار بعد گوشیت را توسط بکاپی که گرفته بودی ری استور کن بعد اگر اس ام اسات برگشته بود برو قسمت messageing گوشی و از قسمت settings ان اس ام اسها را روی memory card ببر می بینی که پیغامی برات ضاهر می شه به این مضمون آیا از روی تمام اس ام اسها یک کپی در این قسمت تهیه بشه؟؟
    که شما yes را می زنی و از روی اس ام اسات درون مموریت هم کپی تهیه می شه .
    حالا اگر بخوای می تونی دوباره بزاریش روی phone memory و اس ام اسهای این قسمت را پاک کنی تا فقط داخل مموریت داشته باشی.
    سلام بر شما
    1- من با 6.8 راحت اس ام اس فارسی ارسال می کردم ولی با 7 نشد. نمیشه که واسه یکی regional option تنظیم باشه وسه اون یکی رو همون کامپیوتر نباشه
    2- با همین برنامه هم هروقت اس م اس می نوشتم و save رو می زدم توی درفت گوشیم ذخیره می شد. نمی دونم شما چرا می گین نمیشه؟ حتی الانم دارم اینکارو می کنم
    3- همین کارایی که گفتی رو کردم ولی نه اسم ها توسط بک اپ برگشت . نه وقتی رو مموری خارجی گذاشتم ازم سوالی پرسید که می خوای اونا اینجا کپی شه یا نه. اگه اصلا سوال می پرسید که دیگه بک اپ نمی گرفتم. در ضمن الان وقتی فایل رو ریستور می کنم برنامه میگه با موفقیت انجام شد. رو گوشی هم یه گرینه می اد که میگه باید گوشی خاموش روشن بشه و اکی رو که میزنم این اتفاق میفته وقتی می رم تو باکسم میبینم هیچی بر نگشته

فکر کنم گوشی شما یه مدل دیگست
    Last edited by alivip; 14-07-2008 at 23:57.

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام

دوستان کسی فایلی یا سایتی در مورد عوض کردن قالب n73 نداره چون بد جور نیاز دارم

با تشکر

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

viraish

با تشکر

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

با سلام

دوستان کسی فایلی یا سایتی در مورد عوض کردن قالب n73 نداره چون بد جور نیاز دارم

با تشکر
    اگر به youtube دسترسی دارید که کافیست کلماتی مانند N73 change housing و یا faceplate cover رو سرچ کنید اگر هم نه همینها رو در google.com سرچ کنید بینهایت مطلب نوشته شده، البته در عمل کاری هم نداره با یک چیزی مثل کارت اعتباری از کنار مثلا دکمه ی موزیک پلیر قاب رو بکشید بالا ولی نه با فشار و کارت رو یکدور دور کیپد بچرخونید تا قسمت پایین باز شه، البته فشار نیارید به نرمی کار کنید که آسیبی وارد نشه.

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

موس موبایلم خیلی حساس شده یک بار که فشار میدم دو بار عمل میکنه چکارش کنم؟

داره خودمونی میشه tirishna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به تمام بچه های کلوپ n73

من یه نرم افزار می خواستم که بتونم روی فایل های گوشیم رمز گذاری کنم

البته یه نرم افزار به نام mobyExplorer دارم ولی خیلی استفاده ازش عصاب خورد کنه. دونه دونه باید پنهانشون کنیم که وقت گیره

اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون می شم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •