خداییش 90% من همچین چیزی ندیدم !!! خیلی به ندرت حرکت لباشون با صدا نمی خوند !! شاید Version مشکل داشته !! حتی اگه نسخه کامل هم بوده باشه ممکنه از این مشکلا داشته باشه !! در هر صورت من خیلی کم دیدم این چیزی که شما می گید !! خیلی کم![]()
خداییش 90% من همچین چیزی ندیدم !!! خیلی به ندرت حرکت لباشون با صدا نمی خوند !! شاید Version مشکل داشته !! حتی اگه نسخه کامل هم بوده باشه ممکنه از این مشکلا داشته باشه !! در هر صورت من خیلی کم دیدم این چیزی که شما می گید !! خیلی کم![]()
من نمی دونم شما چه نسخه ایش رو بازی کردین اما من رو pc بازی رو تموم کردم خیلی هم سر این موضوع ناراحت شدمحالا شاید نسخه 360 یا ps3 این بازی این مشکل رو نداشته باشه
![]()
ولی دوست عزیز باید بگم من نسخه PC رو بازی کردم !!!
آقا ایشکال نداره این بازی رو اینقدر شرکتهای مختلف زدن بیرون (چه اون تورنتهای تو خارج و چه این ایرانیها) بعید نیست که این وستا همچین اتفاقهایی بیفته !!! البته ایرانیا زیاد ابتکار به خرج می دن تو بازیهایی که می دن به بازار !!
سلام
اقا این مرحله آخر چی شد یه سری شکل روی زمین به رنگ قرمز ظاهر میشه بعد تو اتاقشو نگاه می کنه بعدشم میره سر وقت کامپوتر lucy اما بعدش نمیتونه pass کامپوتر vidic رو باز کنه باید چی کار کنم ؟
شما باید بری به اتاقی که لرختخواب توش هست بعد دیدتو به اول شخص تغیی بدی این کار تو کامپیوتر با کلید E انجام می شه بهد بالای تخت یه سری شکل می بینی بعد بازی تموم می شه![]()
دوست من بعد از اونا و وقتی که Credits تموم میشه بعدش باید چی کار کرد؟
کار دیگه ای نمی مونه چون بازی تموم شدهفقط اگه علاقه داشته باشی می تونی ماموریت های فرعی رو کامل کنی مثل گرفتن 100 پرچم تو اورشلیم یا جاهای دیگه یا کشتن 60 تا از سربازای که کلاه خود قرمز دارن و ...
![]()
یه شهر هست که بجز اورشلیم damascus mysyaf acre باز میشه که مثل یه رودخونست. چجوری باید رفت توش؟
حالا كه نمي تونم با گرافيك 128 و cpu 2.53 اجراش كنم به نظر شما برم ps2 را بخرم با pc اجراكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه همون جایی رو می گی که فکر می کنم باید بپری از این قایق به اون قایق تا به هدفت برسی البته اونجا شهر نیست بلکه یه قلعه هست و یکی از تارگتاتو هم باید اونجا بکشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)