دوست عزیز، امکان نداره بتونید رنگ گوشی رو تغییر بدین. چون رنگ گوشی، هم مربوط به سخت افزار و هم نرم افزار هست.
در ضمن؛ کار کردن با XS خیلی آسانتر از کار کردن با Setool هست. پس اصلا نگران نباشید.
موفق باشید![]()
عالي
متوسط
ضعيف
دوست عزیز، امکان نداره بتونید رنگ گوشی رو تغییر بدین. چون رنگ گوشی، هم مربوط به سخت افزار و هم نرم افزار هست.
در ضمن؛ کار کردن با XS خیلی آسانتر از کار کردن با Setool هست. پس اصلا نگران نباشید.
موفق باشید![]()
ممنون که راهنمایی می کنین
متاسفانه من نمی تونم با xs++ گوشی رو کامل فلش کنم. ولی کارای دیگه رو راحت انجام دادم .
کاش این برنامه هم مثل setool امکان نصب پچ بدون فلش main رو داشت
ولی من بعضی گوشی ها رو دیدم که از red به brown تبدیل شدن. میگن با باکس میشه . ولی متاسفانه تویه مشهد زیاد از این کارا بلد نیستن.
یادش بخیر دو سال پیش رفتم پیش یکی گفتم می خوام برام پچ نصب کنی . منو رو هم عوش کنی .
کلی بهم خندیدن.![]()
salam
kasi nabod ke komaki kone maro>
layout baza kojan?????
ممنونم از زحماتی که کشیدید![]()
با من بودید؟؟؟
منظورتون کدوم زحمات هست؟
موفق باشید![]()
دوست عزیزم. چنین تاپیکی وجود داره. ولی بهترین هاش در سایتهای خارجی هست. مثلا این سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیزم، بله با باکس میشه رنگ گوشی رو تغییر داد. همچنین میشه CID گوشی رو هم تغییر داد. ولی دو مورد بسیار مهم وجود داره:
اول اینکه این کار، نیاز به مهارت خاصی داره. اونی که میخواد این کار رو بکنه، باید از خیلی چیزها سر در بیاره.
دوم اینکه ممکنه با این کار، صدمه ای جدی به گوشی وارد بشه. (عرض کردم ممکنه هااااا. نگفتم حتما)
این رو هم در آخر اضافه کنم که تا اونجایی که من میدونم، برای هر گوشی،فقط یک بار ممکنه CID یا رنگ تغییر داده بشه.
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 17-09-2008 at 00:29.
اين پچي كه صداي راديو رو ضبط ميكنه چطوري كار ميكنه ؟
من روي K810 نصب كردم ولي نميدونم چطوري كار ميكنه مثل اينكه چند تا فولدر بايد بسازم كجا و با چه اسمي؟
میشه یکی لطف کنه یک پچی معرفی کنه که باهاش بشه گنجایش whitelist رو افزایش داد در k750.خیلی محدوده لعنتی!ضروریه!
با سلام
پچی برا w810 و k750 میخواستم که هم موقع باز کردن کیبرد پسورد بخواد مثل نوکیا و هم موقع وارد شدن به فایل منیجر؟
و یه سواال دیگه پچ GFX چیه چجوری میشه وارد گوشی کرد ؟و فرق با vkp ها چیه ؟
با تشکر
با سلام
پچی برا w810 و k750 و k800 میخواستم که هم موقع باز کردن کیبرد پسورد بخواد مثل نوکیا و هم موقع وارد شدن به فایل منیجر؟
و یه سواال دیگه پچ GFX چیه چجوری میشه وارد گوشی کرد ؟و فرق با vkp ها چیه ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)