پردازنده هاي amdمونتاژ چين و مالزي هستن و طراحي شده در آلمان
اين شيطان بزرگ كجا هست؟
در ضمن جنس چين بد نيست اگه درجه 1 باشه
پردازنده هاي amdمونتاژ چين و مالزي هستن و طراحي شده در آلمان
اين شيطان بزرگ كجا هست؟
در ضمن جنس چين بد نيست اگه درجه 1 باشه
Last edited by shahab_blaster; 16-08-2008 at 21:08.
دوست عزیز دقت کن. شما اگه تونستی Intel Core 2 Extreme QX9770 یاIntel Core 2 Extreme QX9650 رو اورکلاک کنی من بهت جایزه میدم.![]()
چطوری به این نتیجه رسیدی !؟این مدل پردازنده ها که با مالتیپیلر Unlock شده خیلی راحت تر اورکلاک میشن !
نه... منظورم با همین امکانات خونگی هست. مثلا تا اونجایی که میدونم مادربردها تا 1600 باس کشش دارن. منظورم این بود که اگر این سی پی یو رو روی این گونه مادربردها قرار بدیم ، دیگه اورکلاک کردنشون کار هر کسی نیست. البته بدون مالتیمتر. مالتیمتر رو که فرمودید نمی دونستم و از این اطلاعی که بهم دادید ممنونم.
خب بحث جالبيه بهتره به يه تاپيك مستقل منتقل بشه
خب اطلاعات من يه خورده قديمي بود
AMD كه سال 1960 با بودجه 100000 دلار تو كاليفرنيا تاسيس شد سال 1984 هم جزو 100 شركت برتر امريكا معرفي شد. ظاهرا سال 2005 اين شركت به Dresden آلمان منتقل شده. نميدونم مديراش بايد هنوز آمريكائي باشند
اينم مشخصات كارخونه سنگاپور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا جديد چينيش هم امده همونطور كه اينتل كاستاريكائيش امدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MicroSystem; 16-08-2008 at 20:54.
البته با مالتيپلير باز راحتر اوركلاك ميشند اما نه به اندازه اينتل كه با افزايش باس خيلي اوركلاك ميشه
Last edited by MicroSystem; 16-08-2008 at 20:55.
حداكثرش كه 9.5 هست
حداقلش رو هم فكر كنم 6 باشه.
با سلام
من ما بین X2 و Core2 D موندم کدومیک رو بگیرم که با حداقل هزینه بهترین رو داشته باشم :
مابین : E7200 اینتل و X2 6000 که البته از لحاظ قیمتی اختلاف اندکی دان حدود 5 الی 7 تومن .
اما اختلاف کاراییشون در چه حدی هستش و مورد بعدی بهترین مین بوردی که با هر کدوم میشه مچ کرد زیر 100 تومن چه مین بوردی هستش ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
البته بگم سیستم قبلی من آتلون هستش و ازش راضیم اما جدیدا شنیدم که کارایی این Core2Dou ها واقعا بالاس از طرفی AMD هم طبق سیاست های قبلیش هر جا که کم میاره از سیاست کاهش قیمت استفاده میکنه طوری که الان اکثر دو هسته ای های این شرکت با کارایی بالا زیر 100 تومن قیمت دارن ولی با این وجود میخوام بدونم از نظر کازایی دوستانی که این دو تا تست کردن
یعنی E7200 و X2 6000 تفاوت شون توی برنامه های کاربردی چقدری هست ؟؟؟؟
با تشکــــــــر
1-E7200 سريعتر از 6000X2 هست.
2-مصرف E7200 كمتر هست.
![]()
3-قابليت اوركلاك E7200 بسيار بيشتر هست.
![]()
Last edited by MicroSystem; 17-08-2008 at 22:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)