کیفیت هدفون پایین هست، ولی میتونی یه هدفون w ببندی حال کنی...مطمئن باش زیاد هم نباشه، کمتر نمیشه.جواب منم بدین!!
کیفیت هدفون پایین هست، ولی میتونی یه هدفون w ببندی حال کنی...مطمئن باش زیاد هم نباشه، کمتر نمیشه.جواب منم بدین!!
لینک دانلود که فاقد اعتباره...یعن فایل مورد نظر پاک شده که...
دوست من واسه من هم همینجوریه.شما برای استفاده از GPS به دوچیز نیاز دارین :
1)وایرلس لن(شبکه های محلی)
2)اتصال به اینترنت
حتی من خودم از خیلی بچه ها شنیده بودم که GPS خود به خود و حتی بدون نیاز به لن و اینترنت قابل استفاده هست در حالی که اینجوری نیست.این چیزیه که خودم رو گوشیه خودم تست کردم.
اول خود گوشی به صورت اتوماتیک دنبال لن می گرده(پیدا هم می کنه)اما آخرش پیغام می ده که هیچ اتصال اینترنتی پیدا نکرده(البته اگه سیم کارتت دولتی باشه).
تازه این همه که چی؟که فقط راههای اصلی رو نشون بده؟!؟!؟!
اقا ما که هر چی سایت نوکیا رو گشتیم نقشه ایران نبود اگه میشه ادرسو دقیق تر بذارید
کاش یکی کامل توضیح میداد روی n95چه جوری باید نقشه ریخت
خسته شدیم بابا چقدر بیچوندینمون
دوست عزیز بله برای اتصال به جی پی اس نیازی به لن نیست و اون جستجویی رو هم که اول ورود به gps data میکنه مهم نیست شما اگه در محیط باز قرار بگیرین و کشویی گوشی هم باز باشه شما میتونید 5 عدد از ماهواره های gps رو بگیرید که در اول بصورت تو خالی میباشند و بعد ازبرقراری ارتباط حالا بستگی به محل شما داره که با همشون برقرار کنه یا با چند تاش ولی در کل باید با 3 تا ازاین ماهواره ها ارتباط داشته باشه اون موقع شما میتونید از gps گوشیتون استفاده کنید من خودم که خیلی ازش استفاده کردم اگر هم خواستید اموزشش رو براتون اپلود کنم؟![]()
این یک برنامه مجزاست
1- ابتدا برنامه را بر روی گوشی موبایل نصب کنید .
2- نقشه را با کیفیت 300Dpi اسکن کنید به وسیله برنامه ای که در فایل زیپ موجود می باشد فایل مورد نظر را کانورت کنید . ( با انتخاب فایل برنامه به صورت اتوماتیک عمل کانورت را شروع می کند )
3- فایل را ( به طور مثال ( Tehran.ogf2 بر روی گوشی در مسیر data/SmartComeGps/Maps کپی کنید .
4- شناسه های صوتی را به وسیله کامپیوتر ضبط و با فرمت wav یا mp3 ذخیره کنید مثلا پارک ساعی
5- فایلهای صوتی را در در مسیر data/SmartComeGps/audio کپی کنید .
6- برنامه را اجرا کنید از options منوی GPS ، Connect را انتخاب کنید .
7- از options منوی MAP ، Select map نقشه مورد نظر را انتخاب کنید .
8- اگر برای اولین بار نقشه را انتخاب می کنید باید آن را کالیبره کنید برای کالیبره کردن از روش زیر استفاده کنید :
- صبر کنید تا ارتباط با ماهواره برقرار شود به نقطه مورد نظر بروید مثلا پارک ساعی مکان همان مکان را بر روی نقشه پیدا کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add CalibraTion Point را انتخاب کنبد از options ، ok را انتخاب کنید بر روی نقشه در روی مکان یک نقطه و دایره قرمز قرار می گیرد این عمل را برای 9 مکان دیگر نیز انجام بدهید( هر بار باید یک پوینت جدید انتخاب شود تا 10 بار ) سپس finish CalibraTion را انتخاب کنید .
- اگر عمل کالیریشن به هر دلیلی دچار اشکال یا یا اشتباه شد به مسیر data/SmartComeGps/Maps بروید و فایل با پسوند .map ( در اینجا tehran.mp ) را حذف کنید . مجداد عمل کلیبراسیون را انجام دهید .
9- تائین شناسه صوتی برای یک مکان :
- به مکان مورد نظر بروید یا آن را روی نقشه انتخاب کنید کلید تائید ( کلید وسط میان چهار جهت ) را فشار دهید Add wayPoint را انتخاب کنبد نام را تایپ کنید مثلا پارک ساعی کلید سمت راست را فشار دهید تا به بخش Action برسید AudioFile را انتخاب کنید از میان شناسه های صوتی فایل صوتی مورد نظر را انتخاب کنید در ضمن می توانید از برنامه بخواهید تا هنگام ورود و یا خروج از این مکان یک مسیج به شماره ای که قبلا انتخاب نموده اید ارسال کند .
10- این برنامه توانائی ذخیره مسیر حرکت و احظار مجدد مسیر طی شده برای موارد بعدی را نیز دارا می باشد .
11- حالا از موقعیت خود همیشه آگاه هستید از برنامه لذت ببرید .
برگرفته از phalls
من یکی که به شخصه از خدامه...دیگران رو نمی دونم(البته نه با برنامه های مختلف دیگه،فقط با GPS خود گوشی)!
بسیار ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)