سلام
خواهش
ولی من نفهمیدم چی گفتی ولی باید خیلی دقت کنی همین
راستی خوش تیپ تشکر یادت نره برسم به فروم باز
موفق باشید یاعلی![]()
سلام
خواهش
ولی من نفهمیدم چی گفتی ولی باید خیلی دقت کنی همین
راستی خوش تیپ تشکر یادت نره برسم به فروم باز
موفق باشید یاعلی![]()
سلام ! منظورم اینه که اگه اونو ادیت کرد(یعنی دستوراتCommandButton تانک اسکورپ جی ال آ) خوب دیگه GLA چیکار کنه؟؟؟ دستورش که برای USA ادیت شده ببینین(پایین)
( نقل قول شما می توانید یک نام جدید برای ان در نظر بگیرید البته باید این کار را انجام دهید به تر تیب زیر من نام را تعغیر می دهم +هم چنین شما باید نام شعی را نیز تعغیر دهیدObject در برنامه این تانک در فایل GLAVehicle هست همان نام اول تانک شعی هست Object GLATankScorpion من در امریکا نام این شعی را نیز به Object USATankScorpion تعغیر میدم پس باید در کنترل دکمه نیز این تعغیر اعمال شود
CommandButton Command_ConstructUSATankScorpion
Command = UNIT_BUILD
Object = USATankScorpion
TextLabel = CONTROLBAR:ConstructGLATankScorpion
ButtonImage = SUScorpion
ButtonBorderType = BUILD ; Identifier for the User as to what kind of button this is
DescriptLabel = CONTROLBAR:ToolTipGLABuildScorpion
End )
راستی دکمه تشکر کجاست؟ پیداش کنم باید منتظر یه بمب بارون بشینیا علی (ع)
سلام
دوست عزیزم شما چه کاری به GLAدارین شما از کل برنامه تانک یک کپی میگیرید وبه به فایل تجهیزات امریکا میبرید نام شعی رو تعغیر میدید به دل بخواه سپس CommandButton نیز میرید همین دستورات رو یک کپی دیگه میگیرید در قسمت دستورات امریکا به دل بخواه نام گزاری میکنید
و در قسمتCommandSet هم ما بقی کار هاشو انجام میدین دیگه شما چکار دارین به برنامه های اسکورت GLAعجبا دست نزنی به تانک اسکورپ دوستام درGLAکه ناراحت میشم ها
پس چی شد شما یک نمونه خودتون ایجاد میکنید گرفتین
هااا با مرام بازه هم که تشکر نزدین ای بابا
موفق باشید یاعلی![]()
سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید من چند روز پیش این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جنرال رو دانلود کردم، زبان بازی رو هم انگلیسی کردم.
ولی یک مشکلی هستاونم این که وقتی وارد بازی میشم و بازی شروع میشه صفحه مثل جنرال 1 فقط با موس جابه جا میشه، یعنی با کیبرد ( arrow keys ) نمیتونم صفحه رو حرکت بدم.
با موس هم اصلا نمیتونم . همش حس میکنم یک چیزی از بازی کمه !!!! خلاصه این که نمیتونم بازی کنم.
اگه کسی میدونه بایدچیکار کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنه
سلاماین مشکل ممکنه دو دلیل داشته باشه down
1 ممکنه بد dl شده باشه
2 کلا مشکل داشته باشه بازی و سوم این که دلیلش ناشناختس (آخه من قبلا وقتی ctrl رو میگرفتم به حالت حمله نمیرفت یعنی معمولی میموند ولی به طرز عجیبی درست شد)
از اساتید خواهش میکنم اگه چیز دیگه ای میدونن دریغ نکنن![]()
مرسی از جوابتون ، نمیدونید این مشکل مسخره ممکن از کدوم فایل باشه ؟؟
کسی لینک دانلود مستقیم همه ورژنهای بازی جنرال رو داره؟
من خودم جنرال 1 و2 رو از این لینک دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همون مشکلی رو که بالا گفتم داره
سلام خدمت همه ی دوستان
ببخشید من چند روز پیش این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جنرال رو دانلود کردم، زبان بازی رو هم انگلیسی کردم.
ولی یک مشکلی هستاونم این که وقتی وارد بازی میشم و بازی شروع میشه صفحه مثل جنرال 1 فقط با موس جابه جا میشه، یعنی با کیبرد ( arrow keys ) نمیتونم صفحه رو حرکت بدم.
با موس هم اصلا نمیتونم . همش حس میکنم یک چیزی از بازی کمه !!!! خلاصه این که نمیتونم بازی کنم.
اگه کسی میدونه بایدچیکار کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنه
بر ای رفع این مشکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در یافت کنید سپس از حالت فشر ده خارج بفر ماید و بعد وارد پو شه نصب بازی بشید و پو شهata را که دانلود و از حالت فشر ده خارج کردید در پو شه نصب بازی کپی کنید .
موفق باشید
بر ای در یافت بهترین مد ها از نظر من بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این وب سایت ما بر تر ین مد ها و خد مات جنرال را در یک جا جمع کردیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)