زبانم لال سه چراغ نشده که؟.
زبانم لال سه چراغ نشده که؟.
agha komak man 2 saeat ham ba dastgah bazi nakardam 3 cheragh dade yani chi ?
ey baba shanso bebina
دوباره روشنش کن کار میده. هر سه چراغ قرمزی که منظورش به ***رفتن دستگاه نیست. من تا حالا 3 بار ایکس باکسم سه چراغ شده ولی الان داره کار میکنه!
ویرایش شد.لطفا در پستهاتون ادب رو رعایت کنید!
sam fisher 08
نوشته شده توسط amaranth_silent
سلام به همه دوستان باز هم مثل همیشه سوالاتی داشتم که ممنون میشم از دوستان که راهنماییم کنن
1_اقا امن از یه جایی تو کرج رفتم بازی بگیرم که وقتی فروشنده بازیارو نشونم داد اولا پک نداشت ثانیا رنگ کف دیسک سفید بود چون من قبلا از نکست جن بازی میگرفتم کف دسک ها بنفش بود بر همین از خریدنش منصرف شدم اخه قبلا یه چیزایی درباره این cd های مالزیی شنیده بودم که ممکنه به لنز اسیب بزنه برا همین گفتم شاید اینم از اونا باشه ....حالا از دوستان خوبم خواهش میکنم درباره این cd های بازی توضیحات بیشتری بدن مخصوصا درباره تشخیص اینکه کدوماشون از این cd ها خوبن و کدوماشون خوب نیست...راستی این cd مالزیا چه شکلی هست؟؟(رنگ_مارک) تازه این بنفشا هم که مارک ندارن
ممنون
سلام . 1- آره چون یه سه چهار ساعتی داداشم بازی میکنه بعدش که من میام خونه سه چهار ساعتی هم من بازی میکنم !! جالبه نه !! 2- آره تو میز تلوزیونه ولی از این میز تلویزیونها که دورش تماما بازه و شیشه نداره . 3-ریجنش حرف نداره تا حالا تمام سی دی هایی رو که هم ماله دوستم و هم ماله خودم گرفتیم اجرا کرده در حالی که ماله دوستم خیلیهاش رو اجرا نکرده و اینکه تا حالا دو تا بازی گذاشتم توش خودشو آپدیت کرده خیلی حال میده تازه مغازه دار بهم گفت بازی های J راحت تر گیر میاد و بیشتر هستن. در ضمن اونجا پالو بهم 580 یا 520 ( یادم نیست ) قیمت داد و J رو 615 گفتم چرا اینقدر اختلاف قیمت گفت چون J بازیاش بیشتر و راحتتر گیر میاد و یه خبر خوشحال کننده این که گفت تمام بازیهای جدید FREE REGION هستن و فقط بعضی بازیهای خاص ( ACE COMBAT ) ریجن بندی دارن. 4- ماله دوستم ریجنش NTSC_UC هستش اما بردشو هنوز وقت نکردم برم ببینم چیه . نه اینطوری نیست ، دستگاه خاموش میشه ، بعد چند بار ( حدود پنج ثانیه ) سه چراغ قرمز به صورت چشمک زن روشن میکنه ( به همون ترتیبی که قبلا گفتم ) . راحت باش دوست عزیز کاملا بهت حق میدم و درکت میکنم بالاخره من خودمم این دوره رو طی کردم . پیشنهاد من اینه که حتما از دنیای دمو بگیر چون اضطرابتو کاملا بر طرف میکنه . موفق باشی . ( چرا این نقل و قوله این جوری شد !!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت دوسته گلم amaranth-silent بگم تا می تونی از خریدن دی وی دی های مالزی جدا خودداری کن چون علاوه بر اینکه برای لنز ضرر داره ،پدر درایو را در میاره چون خیلی از کسایی که مالزی خریدن می نالیدن از اجرا شدن بازیاشون ،فعلا اگر به نکست جن دسترسی داری ازشون بخر چون بیشتر کنسول دارا انجا را جای مطمین خطاب کردن ،من که از نکست جن نمی گیرم چون بوشهرم و از اینجا بازیام را می خرم 3500 چون طرف هم کنسول از دبی میاره هم بازی و بهتر از این است که 6 تومن بدم پای یک بازی!.تا می تونی از خریدن دیسک مالزی خودداری کن.خرسند باشی.
میشه لطف کنی بگی که دیسکهای مالزیی چه شکلین و من چه جوری یه دیسک خوب رو تشخیص بدم؟؟ممنون میشم![]()
بله میشه عزیز.دیسک مالزی ففط از یک راه میشه تشخیص داد و این است که باید از بسته بندی خارجش کنی و اونجایی که رایت شده منظورم پشت دی وی دی به رنگ زرد است و نشان از مالزی بودن است.کلان اگر می تونی برو از نکست جن بخر بازیاتو چون مطمین است.
سلام
دوست عزیز سعی کنید از جاهای مطمئن خرید بکنید... شما اول سعی کن دیسک های ورباتیم رو بخری. بهترین نوع دیسک همینه. اگه نبود فوجی هم خوبه.
2011 مثل اینکه قرار هست Xbox720 رو بده , ولی اینکه از Xbox360 پشتیبانی میکنه بعد از اون یا نه بدون شک تا چند سال بعدش هم پشتیبانی میکنه تا زمانی که فروش بره فقط بازیهاش کمتر میشه همینطور دیگه مثل Xbox معمولی دیگه و قائدتا دیگه Xbox360 برای پردازش گرافیک بازیهای اون زمان ضعیف شده دیگه و باید با یه کنسول جدید جایگزین بشه البته PS4 هم فکر کنم قبل از Xbox720 بیاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Bracket; 23-06-2008 at 14:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)