تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 616 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

فعلا مشمول نیستین .
    تا 1 ماه قبل از مشمول شدنتون ( ماه تولدتون ) باید دفترچه رو بفرستین تا غیبت نخورین.
    يعني من كه متولد 10\2\71 بايد حداكثر تا تاريخ 10\1\90 دفترچمو پست كرده باشم درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من متولد 71 هستم. منظور از این که دفترچه رو بفرستیم چیه؟

یعنی اون برگ شماره 2 رو پر کنیم و درخواست اعزام به خدمت رو تیک بزنیم؟ در اینصورت خیلی کار باید انجام بدیم

چون مدارکی که برای برگه اعزام به خدمت میخواد باید خیلی بریم و بیاییم :

برگه 2

برگه واکسیناسیون

برگه معاینه اولیه مشمولان

و .........

نمیشه من یکسال دیگه هم کنکور شرکت کنم و برم دانشگاه بدون اینکه دفترچه بفرستم؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام
    من دفترچه رو پست کردم به منظور اعزام به خدمت . نامه هم اومده امروز در خونه که 1 دی باید بیاین میدون سپاه . فکر میکنم اینکه کجا باید بیفتم هم بعدا مشخص میشه . حالا سوالم اینه که من اگه بخام امریه بگیرم باید چیکار کنم ؟ باید توی این فاصله چند ماهه برم میدون سپاه و سازمان وظیفه صحبت کنم یا اول برم سراغ امریه بعد برم اونجا یا چیکار کنم ؟
    واسه امریه دیر نشده ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بالاخره یعنی مشکلی هست واسه من و شما تو ثبت نام امسال و سال دیگه ی دانشگاه یا نه ؟!
    ببين ما كلا تا 24 سالگي ( كه از سال ديگه ميشه 21 سالگي ) وقت داريم كه پيش دانشگاهي رو تموم كنيم وقتي هم تموم كرديم 6 ماه وقت داريم دفترچه رو پست كنيم مگه اينكه بلافاصله پس از اتمام پيش دانشگاهي دانشگاه قبول بشيم

شما اگه امسال پيش رو تموم كردين فقط كنكور امسال رو حق دارين شركت كنين و نميتونين براي سال ديگه پشت كنكور بمونين و بايد برين خدمت . البته اگه خدمت رو بدون غيبت شروع كرده باشين و سال ديگه هم كنكور قبول بشين بدون هيچ شرطي مرخص ميشين از خدمت

5. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من متولد 16 آذر سال 1370 هستم
    امسال هم پیش دانشگاهی رو تموم کردم.
    اگر خدایی نکرده نتونم امسال برم دانشگاه برای سال دیگه باید چیکار کنم؟
    من تو یک خبر خوندم که گفته بود افرادی که نیمه دوم 69 هستن امسال برای ثبت نام مشکلی نخواهند داشت. این قانون برای سال دیگه هم صدق میکنه؟؟ که نیمه دوم 70 هم مشکلی نداشته باشند؟؟
    اگر برای سربازی پیگیری نکنم مشکلی پیش میاد؟؟؟

///

بابای من 26 ماه جبهه داره که 20 ماهش منطقه عملیاتی بوده، شنیدم میخوان کسر خدمت به این شکل رو بردارن درسته؟؟
    من میتونم فعلا فقط کسری خدمتم رو بگیرم ولی نرم؟؟؟

ممنون

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

من هنوز مشمول سربازی نیستم؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    من دفترچه رو پست کردم به منظور اعزام به خدمت . نامه هم اومده امروز در خونه که 1 دی باید بیاین میدون سپاه . فکر میکنم اینکه کجا باید بیفتم هم بعدا مشخص میشه . حالا سوالم اینه که من اگه بخام امریه بگیرم باید چیکار کنم ؟ باید توی این فاصله چند ماهه برم میدون سپاه و سازمان وظیفه صحبت کنم یا اول برم سراغ امریه بعد برم اونجا یا چیکار کنم ؟
    واسه امریه دیر نشده ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    اون برگه سبزت رو میبری اون اداره یا اورگانی که میخوای ازش امریه بگیری، اونها بقیه کارها رو میکنند
    همین الان باید بجنبی

8. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز france's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    P30World.Com

پيش فرض

سلام
    واسه امریه دیر نشده ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام

الان می تونید برید دنبال امریه ولی بستگی داره ایا ارگانی در دی ماه پذیرش امریه داره یا نه.

باید برید ارگان مربوط به رشتتون تو شهرتون برگ اعزام (برگ سبز) رو نشون بدید و کمی مدارک ازتون می خوان پرونده رو تشکیل میدن بعد استا ن و تهران و 45 روز قبل از اعزام جوابتون ومیدن.

اولویتها و شرایط پذیرش امریه سربازی در دانشگاهها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by france; 09-08-2010 at 20:49.

10. این کاربر از france بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز france's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    P30World.Com

پيش فرض

من متولد 71 هستم. منظور از این که دفترچه رو بفرستیم چیه؟

یعنی اون برگ شماره 2 رو پر کنیم و درخواست اعزام به خدمت رو تیک بزنیم؟ در اینصورت خیلی کار باید انجام بدیم

چون مدارکی که برای برگه اعزام به خدمت میخواد باید خیلی بریم و بیاییم :

برگه 2

برگه واکسیناسیون

برگه معاینه اولیه مشمولان

و .........

نمیشه من یکسال دیگه هم کنکور شرکت کنم و برم دانشگاه بدون اینکه دفترچه بفرستم؟

با سلام

در 18 سالگی به سر می برید.شما از تاريخ فارغ التحصيلي.6 ماه بعد اعزام به خدمتيد.بله همه کار ها رو باید انجام بدید.

خیر نمیشه.

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

من متولد 16 آذر سال 1370 هستم
    امسال هم پیش دانشگاهی رو تموم کردم.
    اگر خدایی نکرده نتونم امسال برم دانشگاه برای سال دیگه باید چیکار کنم؟
    من تو یک خبر خوندم که گفته بود افرادی که نیمه دوم 69 هستن امسال برای ثبت نام مشکلی نخواهند داشت. این قانون برای سال دیگه هم صدق میکنه؟؟ که نیمه دوم 70 هم مشکلی نداشته باشند؟؟
    اگر برای سربازی پیگیری نکنم مشکلی پیش میاد؟؟؟

///

بابای من 26 ماه جبهه داره که 20 ماهش منطقه عملیاتی بوده، شنیدم میخوان کسر خدمت به این شکل رو بردارن درسته؟؟
    من میتونم فعلا فقط کسری خدمتم رو بگیرم ولی نرم؟؟؟

ممنون

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

من هنوز مشمول سربازی نیستم؟؟

با سلام

شما از زمان اتمام تحصیلات دقیقا شش ماه بعد اعزام به خدمتید در طول این مدت فرصت دارید کارهای خدمت رو انجام بدید. مگر دانشگا هقبول بشید.همچنید اگر سال بعد همزمان با خدمت در کنکور شرکت کنید و قبول شوید و غیبت نداشته باشید می توانید از معافیت تحصیلی استفاده کنید.

12. این کاربر از france بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

یعنی چی؟
    یعنی من نمیتونم 1 سال دیگه بخونم؟؟
    برای اینکه 1 سال دیگه بخونم باید چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه ttsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ON CLIFF OF THE HELL

پيش فرض

دوستان فارغ التحصیلی رو دقیقا از چه زمانی حساب می کنند ؟ من امسال ترم آخر کارشناسی بودم و آخر تیر امتحان ها رو دادم و درسم تموم شده اما نمره هام به طور کامل اول مرداد اومد الان هم دنبال کار های فارغ التحصیلیم هستم حالا این 6 ماه از تیر حساب میشه یا از زمانی که مدرک موقت رو دانشگاه بده بهم؟بعد چون میخوام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم میگن گرفتن معافیت پزشکی رو میتونی طول بدی چون غیبت نداره درسته؟
    Last edited by ttsoft; 10-08-2010 at 09:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •