تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 199 از 641 اولاول ... 99149189195196197198199200201202203209249299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,981 به 1,990 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام بچه ها من سه بار اين فونتهاي كه تو صفحهي 176 يا همين دور برا بود ريختم ولي نشد كه نشد من فقط مي خوام فارسي بخونه نه چيز ديگه راستي اين شكلكها هست وقتي ميخواهي جواب بحث تو سايت بدي ها مال من رفته چه كنم ميدونم اين دومي اين جا جاش نبود شرمنده

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من درباره ی فارسی در p990 سرچ کردم اما بدرد بخور ترین تایک یه تاپیک در باره ی فارسی در گوشی های uiq3بود که فکر کنم مال کلنگ جان بود من اون کارا را رو گیشیم کردم اما بازم نه میشه فارسی نوشت و نه اس ام اس فارسی را می خونه می خواستم ببینم برای اینکه فارسی داشته باشم باید چکار کنم
    من به سایت سونی اریکسون هم سر زدم اما فایده ای نداشت انگار ایران تو این سایت تحریمه
    پیشاپیش از کمک هاتون ممنون
    خداوند همواره یادتان باد
    برنامه Crystal Arabic برنامه خود سايت سوني اريكسون هست من اين برنامه رو از يه Url ديگه كه ايراني بود و اپلود شده بود دانلود كردم و نصب كردم واقعن خيلي راحت بود و خيلي راحت SMS فارسي ميخوند و ميفرستاد ! ولي بعد يه هفته گوشي قاتي كرد .... و اون مشكلاتي كه در صفحات قبل ذكر شد ...

دوست عزيز فكر ميكنم در اين زمينه هم درد هستيم !

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

موقع تایپ SMS تو قسمت Text Option گزینه Predictive Text رو غیر فعال کن.
    ممنون متاپكس جان.

بروبچ راهنمايي كنيد.
    ميخوام يه رم 2 گيگ بگيرم تا حالا 2 بار رم سوني گرفتم (همونهايي كه سياه هستن) كه هر 2 بارش هم خراب شده.
    دوستان چي بگيرم؟ (قيمتش رو هم بگين) يه بنده خدايي ميگفت رم خود گوشي خيلي خوبه ولي من از اونا گير نياوردم اگه جايي تو كرج بلدين بگين من برم از اونجا بخرم يا اگه سايتي هم هست اونم بگين.
    در ضمن اگر شماها خودتون داشته باشين ازتون مي خرم.

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

خب چرا 4 گیگ نمی گیری ؟ بهتره که هست گوشی هم که ساپورت می کنه کلا 66 - 70 تومن

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قابل توجه کسانی که با مموری کارت مشکل دارن:
    مموری کارتی با P990 سازگاری داره، تا جایی که من میدونم و تجربه دارم، این مدله:

که پکش هم قرمز رنگ هست. اطلاعات بیشتر: پست 512.

مدلها و رنگهای دیگه مثل مدل زیر، سازگاری ندارن و مشکلاتی که خودتون میدونید بوجود میارن.

بنابراین فقط و فقط از نوع اول بخرید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin a.^2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    یه جایی همین دورو ورا

پيش فرض

برنامه Crystal Arabic برنامه خود سايت سوني اريكسون هست من اين برنامه رو از يه Url ديگه كه ايراني بود و اپلود شده بود دانلود كردم و نصب كردم واقعن خيلي راحت بود و خيلي راحت SMS فارسي ميخوند و ميفرستاد ! ولي بعد يه هفته گوشي قاتي كرد .... و اون مشكلاتي كه در صفحات قبل ذكر شد ...

دوست عزيز فكر ميكنم در اين زمينه هم درد هستيم !
    والا من نمی دونم برای هر گوشی فارسی پیدا کردم جز p990 هیچ کسی انگار اصلاً تو گوشیش به فارسی نیاز نداره

بابا بقیه یه کمکی بکنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه واقعا درست بشه، فکر میکنم بیارزه. چون گوشیهای معمولی 5 تومن میگیرن. بعدش حتما باید آپدیت کنی، فقط بلافاصله این کارو بکن. دیگه نباید مشکلی باشه.
    اگه تا 9 ماه یا یه سال دیگه میخوای گوشیو نگه داری، به نظرم به صرفه هست. اگه بیشتر از یه سال میخوای نگه داری، اینو بفروش و یه نو بگیر البته بماند که قدیمیها بهتر از این جدیدا هستن...
    (کوچیکتر هم بنویسی میبینما...)
    چاکرتم.همین امروز میرم جمهورییییییییی

داره خودمونی میشه arta.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    yeja to iran

پيش فرض

سلام بچه ها یه مدت نبودم ولی از این به بعد سعی میکنم بیشتر بیام
    از متاپکس عزیز خواهش میکنم لینک یه سری برنامه های کاربردی جدید که خودش ازش استفاده میکنه رو بزاره تا ما هم استفاده کنیم.ممنون.
    در ضمن تو این فریمور جدید مشکل ساعت مسیج یا به قولی پیامک درست شد یا نه؟
    تو رم گوشی یه سری برنامه هست هیچ کودومو نصب نکنم دیگه چون تریال درسته؟
    واسه گوشی ویروس کشم نصب کنم یا نمیخواد ؟اگه میخواد متاپکس و دوستان عزیز لینک شو بزارین ممنون
    ببخشین خیلی سوال کردم بازم ممنون

نور صفحه من خیلی دیر خاموش میشه تازه اینطوری شده؟آروم آروم خاموش نمیشه گزینه ای هست که بشه زمان خاموش شدن ال سی دی رو تنظیم کرد؟
    و اینکه شارز میزدم قبلا نور خاموش میشد ولی از دیشب روشن میمونه ؟
    صدای مکالمه کم شده چی کار باید بکنم قبلا خیلی زیلد بود ولی یه دفعه اینطوری شده چی کار کنم راهنمایی کنید با مستر ریست حل میشه ؟
    راستی چطوری میتونم از sms ام back up بگیرم ؟(آخه نمیخوام از دستشون بدم)

لطفا جواب بدین
    ممنون ببخشین زیاد شد سوالام

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام بچه ها من سه بار اين فونتهاي كه تو صفحهي 176 يا همين دور برا بود ريختم ولي نشد كه نشد من فقط مي خوام فارسي بخونه نه چيز ديگه راستي اين شكلكها هست وقتي ميخواهي جواب بحث تو سايت بدي ها مال من رفته چه كنم ميدونم اين دومي اين جا جاش نبود شرمنده
    كسي نمي خواد جواب بده لازم دارم ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه واقعا درست بشه، فکر میکنم بیارزه. چون گوشیهای معمولی 5 تومن میگیرن. بعدش حتما باید آپدیت کنی، فقط بلافاصله این کارو بکن. دیگه نباید مشکلی باشه.
    اگه تا 9 ماه یا یه سال دیگه میخوای گوشیو نگه داری، به نظرم به صرفه هست. اگه بیشتر از یه سال میخوای نگه داری، اینو بفروش و یه نو بگیر البته بماند که قدیمیها بهتر از این جدیدا هستن...
    (کوچیکتر هم بنویسی میبینما...)
    درست نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •