تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1989 از 4428 اولاول ... 989148918891939197919851986198719881989199019911992199319992039208924892989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,881 به 19,890 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

دوستان ، من یه مشکلی برام پیش اومده میخوام که اساتید راهنمایی کنن

در حال حاضر مودم من (D-Link) روی حالت nat هستش و خب به اینترنت دسترسی دارم . اما میخوام که به حالت Bridge تغیر بدم و تنها وقتی کا خواستم از تو ویندوز کانکت کنم. احساس میکنم تنظیمات رو هم درست انجام دادم . اما وقتی از ویندوز گزینه کانکت رو میزنم خطای 651 بهم میده :( . به نظرتون مشکل از کجاست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه سوال دارم.من از اینترنت کافی نت دارم استفاده میکنم یعنی به نام یک کافی نت ثبت شده و شب ها ازش استفاده میکنم.
    حالا در مورد اون قرعه کشی که میگه 6 ماهه یا 1 ساله ثبت نام کنید یه سوال داشتم.یه قسمت نوشته بود که قرعه کشی بین افراد حقیقی هستش.حالا سوالم اینه که کافی نت جز حقیقی حساب میشه یا حقوقی؟ البته یه مدتی هست که کافی نت تعطیل شده و من خودم تنها از این خط استفاده میکنم اما هنوز به اسم کافی نت تو پار آنلاین ثبت هستش.حالا تکلیف چیه؟ حقیقی هستیم یا حقوقی؟

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یه سوال دارم.من از اینترنت کافی نت دارم استفاده میکنم یعنی به نام یک کافی نت ثبت شده و شب ها ازش استفاده میکنم.
    حالا در مورد اون قرعه کشی که میگه 6 ماهه یا 1 ساله ثبت نام کنید یه سوال داشتم.یه قسمت نوشته بود که قرعه کشی بین افراد حقیقی هستش.حالا سوالم اینه که کافی نت جز حقیقی حساب میشه یا حقوقی؟ البته یه مدتی هست که کافی نت تعطیل شده و من خودم تنها از این خط استفاده میکنم اما هنوز به اسم کافی نت تو پار آنلاین ثبت هستش.حالا تکلیف چیه؟ حقیقی هستیم یا حقوقی؟
    خط تلفن به اسم کیه؟
    اگه به اسم شخص باشه حقیقی محسوب میشه.پارس هم فقط با صاحب اون خطی که روش رانژه انجام شده سر و کار داره.
    وقتی قرعه کشی کردن اعلام میکنن که فلان شماره تلفن برنده شده و در نتیجه خط تلفن به اسم هرکس باشه برنده محسوب میشه.

4. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

دوستان ، من یه مشکلی برام پیش اومده میخوام که اساتید راهنمایی کنن

در حال حاضر مودم من (D-Link) روی حالت nat هستش و خب به اینترنت دسترسی دارم . اما میخوام که به حالت Bridge تغیر بدم و تنها وقتی کا خواستم از تو ویندوز کانکت کنم. احساس میکنم تنظیمات رو هم درست انجام دادم . اما وقتی از ویندوز گزینه کانکت رو میزنم خطای 651 بهم میده :( . به نظرتون مشکل از کجاست ؟
    من هم با مودم IPlink همین مشکل رو داشتم و وقتی این ارور را می داد یوزر و پسورد رو دوباره وارد می کردم وکانکت می شدم یا هم یک کانکشن از نو می ساختم ؛البته بگم که مشکل از مودم نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

من هم با مودم IPlink همین مشکل رو داشتم و وقتی این ارور را می داد یوزر و پسورد رو دوباره وارد می کردم وکانکت می شدم یا هم یک کانکشن از نو می ساختم ؛البته بگم که مشکل از مودم نیست
    از فایروال ویندوز و فایروال مودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

خط تلفن به اسم کیه؟
    اگه به اسم شخص باشه حقیقی محسوب میشه.پارس هم فقط با صاحب اون خطی که روش رانژه انجام شده سر و کار داره.
    وقتی قرعه کشی کردن اعلام میکنن که فلان شماره تلفن برنده شده و در نتیجه خط تلفن به اسم هرکس باشه برنده محسوب میشه.
    بله دقیقا همنطوره
    به اسم کافی نت که اینترنت نمیدن
    ظاهرا باید حقوقی باشه

8. این کاربر از amir_n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تو صفحه حسابتون ببنید به نام اسم زده یا به نام کافی نت اخه من کافینت دارم و با مجوز کافی نت اینترنت گرفتم تو صفحه اکانت بجای اسم نوشته ماشین های اداری و کامپیوتر که با این حساب حقوقی حساب میشه برا شما هم اگه اسمتون رو نزده حقوقی هست و تو قرعه کشی نیستید ولی اگه اسم شخص زده حقیقی هستید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه 6 ماهه POL 128 2G تمدید کردم. می خواستم 3 ماهه بگیرم اما به خاطر قرعه کشی گفتم 6 ماهه بگیرم. خدا رو چه دیدی شاید پژو 206 بردیم

سرعت هم خوب شده. دیشب ساعت 1 (ساعت غیر رایگان) دانلود می کردم سرعت 230 بود این در حالیه که قبلاً سرعت 150-160 بود قبلش که 256 هم داشتم سرعتم حداکثر 190 بود. ولی الان برای 128 سرعت 230 شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خط تلفن شخصیه و مال کافی نت نیست.مال یه منزل هست و چون اون زمان تو اون کافی نت نمیشد خط تلفن فعال کرد از خط ما استفاده کرد.و با این خط اینترنت گرفت.تو اسم کاربری نام اون کافی نت نوشته شده نه اسم کسی.حالا تکلیف چی میشه؟ هرچند این قرعه کشی و ... همه کشکه و اگرم باشه به فامیلای خودشون میدن و به مردم عادی شاید یه 10 تا سکه دادن اما به هر حال فرض محال که میشه کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه famile dur !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    دور !!!

پيش فرض

آقا جریان چیه؟ سرعت دانلودم دیشب نیز کم بود. 1 گیگ بیشتر نتونستم بگیرم نکنه واسه ما که محدودیم هم دانلود شبانه بعد از یه حجمی محدودیت سرعت میاره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •