من شبا چند فایل رو هم زمان میذارم دلنلود شه اینجوری از همه ی پهنای باند استفاده میکنم
شما ام تست کن حتما نتیجه میگیری
در ضمن سرویس منو رو 512 بستن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من شبا چند فایل رو هم زمان میذارم دلنلود شه اینجوری از همه ی پهنای باند استفاده میکنم
شما ام تست کن حتما نتیجه میگیری
در ضمن سرویس منو رو 512 بستن
آقا این تستو الان گرفتم با اکو512 منطقه دیالمه. جالبه نه؟
البته با توجه به اینکه میدونستم شاتل در لحظاتی میتونه قاطی کنه ، دوباره بعد از 5 دقیقه تست گرفتم به همون 0.49 همیشگی رسیده بود. ضمنا من مشکلم که قطعی و اینها بود فقط برای یه مدت 10-12 روزه بود و الان مشکلی ندارن. شبا با تورنت همیشه 1200 مگ رو میگیرم. ولی هنوزم این سوال برام هست گه چرا سرویس های 128 هم همین سرعت رو دارن شبا؟![]()
الان 2 هفته هس که مال من شبانش بد گند زده
سرعت یک به بعد میشه 10
کسیه دیگه ای این مشکل رو داشته؟
512
مشهد
برام خیلی جالبه
الان دقیقا 2 روزه که کامل همه چیز عالی شده
سرعت نوسانش شدیدا کم شده و دانش حدودا 71 هست
صفحات به سرعت باز میشن
از قطعی های چند ساعته و 731 و 619 ها هم خبری نیست
تا فردا ببینیم دنیا دست کیه![]()
دوستان من الان 5 4 ساله آرت هوم64 رو استفاده میکنم اوایل سرعت رو 13 و 14 بود خوب بود ولی الان دو سالی هست که رو 10 اومده :( :( :( :((((((((((((
به نظر شما ارزش داره من مثلا تا آخر تابستون سرویس رو به آرت1 ارتقا بدم چون از دوستان (مصطفی و ... ) که شنیدم گفتن شب سرعتش 1مگ هست و واقعا توی اون 6 7 ساعت که مجانیه و جمعه و این حرفا خیلی دانلود میکنن و این مسائل
حالا نظر شما چیه ؟
دلیل اینکه تو این چند روزه سرعت خوب شده ، واسه اینه که خیلی ها رفتن مسافرت ، و تعداد یوزرها کم شده ، بیخود به دلتون صابون نزنید ، از یکی دوروز دیگه همون آش و همون کاسه ، دوباره بدبختی ها شروع میشه ، من میخوام از شاتل کوچ کنم ، ولی موندم برم کدوم شرکت ؟؟؟؟؟ آخه از قدیم گفتن : از گل بهتر ، غضنفر .![]()
آره بابا با ارت هوم قابل مقایسه نیست.....
همین الان درخواست تغییر سرویس رو بزن : دی
این شاتلم که گند زده,با512 اکو الان یه هفته زور بزنه شبی 400مگ دانلود میکنه در حالی که قبلاً 1.2گیگ دانلود میشد.چت آنلاین هرروز میگند اختلال وجود داره شاید امشب درست بشه ولی هنوز درست نشده.اصلاً یکی از دلایل من واسه انتخاب شاتل دانلود شبانه بود,اگه اینجوری باشه سرویسمو عوض میکنم.
سلام
آقا من دو روزه اکو 128 دوباره تمدید کردم حالا میخوام برم آرت
سوال اول اینکه میشه این کارو کرد یا حتما باید این دوره تموم شه بعد درخواست تغییر سرویس بدم ؟ یعنی از وسط این دوره میشه
پرید رو آرت ؟
سوال دوم اینکه اونایی که آرت 1 دارن اوضاع سرعتاشون چجوریه ؟ روزانه ؟ شبانه ؟ و مهمتر 5 شنبه و جمعه ها با چه سرعتی
دانلود میکنن ؟
دانلود شبانه به 70 - 80 میرسه و همچنین 5 شنبه جمعه ها ؟ یا باز میگن ترافیک مرکز بالاست و از این حرف ها !
اگه با اکو فرقی نداره که بیخیال شم !!!
شما بر. تو my.shatel.ir بعد از ورود برو قسمت تغییر سرویس
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------
دوستان یه سوال
سرویس اکو جمعه ها رایگانه؟
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)