كاپ قهرمانى را ما بالا مى بريم
روانخواه: ترسى از بازى كردن ندارم
اميدرضا روانخواه هافبك استقلال ۶ ماه مصدوميت را به پايان رساند تا پس از چند ماه صبورى مجوز به ميدان رفتن را پيدا كند اما باوجود تأييد پزشك استقلال نسبت به سلامتى اميدرضا روانخواه اين بازيكن هنوز فرصت به ميدان رفتن براى تيمش را پيدا نكرده است. همين مسأله باعث شد تا به سراغ روانخواه برويم.
• باوجود رفع مصدوميتت هنوز براى استقلال به ميدان نرفته اى. دليل چيست؟
- خب همه چيز به نظر اميرخان برمى گردد. ايشان تا به امروز صلاح نديده اند كه من براى تيم بازى كنم. البته نبايد فراموش كرد كه زمانى مصدوميت من به پايان رسيد كه استقلال چند بازى حساس را پيش رو داشت، ما با ذوب آهن در كورس قهرمانى هستيم و نبايد در هيچ بازى امتياز از دست مى داديم. بنابراين بايد بپذيريم كه قلعه نويى نمى توانست در بازى هاى حساس كه حكم مرگ و زندگى را براى استقلال داشت به من بازى دهد. ۶ ماه از ميادين دور بودم و به همين دليل بايد در بازى اى به ميدان بروم كه در برد استقلال جاى هيچ مشكلى وجود نداشته باشد.
• شرايط بازى كردن را دارى؟
- خدا را شكر مصدوميتم به صورت كامل برطرف شده است. هيچ مشكلى ندارم. اتفاقاً شرايط بدنى ام هم خوب است. آمادگى به ميدان رفتن را هم دارم و تنها منتظر ميدان دادن اميرخان هستم. باز هم مى گويم من ترسى از بازى كردن ندارم و فقط منتظر اولين فرصت هستم تا ثابت كنم آسيب ديدگى چند ماهه سبب افت من نشده است.
• مطمئنى كه مى توانى دوباره به يك بازيكن كليدى تبديل شوى؟
- چرا كه نه؟ من بى جهت فوتباليست نشدم كه امروز به راحتى بخواهم هدفم را از ياد ببرم. اتفاقاً فكر مى كنم توانايى هايم دو برابر گذشته هم شده است. مطمئنم اگر براى استقلال به ميدان بروم حتى بازى هايى بهتر از قبل را براى تيمم به نمايش مى گذارم.
• رقابت در پست تو بالاست. فكر نمى كنى همين مسأله باعث شود به نسبت فصل قبل كمتر به بازى گرفته شوى؟
- اتفاقاً رقابت زياد باعث ايجاد انگيزه بيشتر در تيم هم مى شود. خودم جزو آن دسته از بازيكنانى هستم كه هر وقت رقابت در تيم بيشتر بوده بهتر هم توانسته ام خودم را نشان بدهم. به هر حال به زودى حقم را در استقلال مى گيرم تا به عنوان يك مهره كليدى براى تيم بازى كنم.
• اين هفته بايد به مصاف الاتحاد برويد. چقدر براى بازى با اين تيم آمادگى داريد؟
- خوشبختانه شرايط تيم ما خيلى خوب است. اين هفته هم تمرينات پرفشارى را دنبال كرديم تا براى بازى با الاتحاد هيچ مشكلى نداشته باشيم. خودم براى اولين بار است كه تجربه حضور در اين رقابت ها را پيدا مى كنم. به همين دليل انگيزه ام زياد است تا بتوانم خودم را در بازى هاى آسيايى ثابت كنم.
• شناختى هم از نوع فوتبال عرب ها دارى؟
- الاتحاد تيم شناخته شده اى در فوتبال ايران است. آنها خطرناك ترين حريف ما در رقابت هاى آسيايى هستند. بايد بگويم كه عرب ها خيلى با حوصله فوتبال بازى مى كنند و هميشه براى تيم هاى ما خطرناك بوده اند اما با اين حال ما تنها براى كسب امتياز به عربستان مى رويم.
• چه نتيجه اى را پيش بينى مى كنى؟
- فوتبال هيچ وقت قابل پيش بينى نيست. به همين جهت نمى توانم بگويم حتماً برنده مى شويم اما با توجه به آمادگى كه از تيم خودمان مى بينم مطمئن هستم به الاتحاد نمى بازيم تا انشا ءالله با امتياز به ايران برگرديم.
• رقابت استقلال با ذوب آهن براى كسب عنوان قهرمانى خيلى بالاست. به نظرت استقلال مى تواند قهرمان شود؟
- ما از اول هدف قهرمانى ليگ را دنبال كرده ايم. تا به امروز هم بدشانسى ها و برخى اشتباهات داورى سبب شده تا فاصله مان از ذوب آهن يك امتياز بيشتر باشد. اگر اين اشتباهات و بدشانسى ها سراغ ما را نمى گرفت الان با اختلاف چند امتياز در صدر قرار داشتيم. پس با اين حال هنوز هم استقلال شانس اول قهرمانى است و من فكر مى كنم در پايان فصل كاپ قهرمانى به دستان ما بالا مى رود تا ذوب آهنى ها.