تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1989 از 2376 اولاول ... 9891489188919391979198519861987198819891990199119921993199920392089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,881 به 19,890 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

رينالدو همان ديكارمو است
    فقط چون « ديده نمى شود» انتقادى نمى شود

قرار است وارد پرونده « فابيو بالا» نشويم اما ترديدى نيست كه اگر دنبال بهانه اى براى رسيدگى به جذب رينالدو مى گرديم بايد سرى هم به پرونده بازيكنى بزنيم كه استقلالى ها براى انتخاب او نزديك به يك ماه وقت گذاشته و نماينده اى را نيز به برزيل فرستادند.
    •••
    اگر مطبوعات از ۲ پاى مصدوم «بالا» نمى نوشتند، آنهايى كه قرار بود او را به استقلال بياورند كارشان را كرده بودند اما دست آخر هم آن اتفاقى كه نمى خواستيم بيفتد افتاد و امروز «خارجى» اى به استقلال آمده كه اگرچه حرف و حديث چندانى پيرامونش به راه نيفتاده است اما آن طورى كه از شواهد برمى آيد هافبك پرويى نيز مثل بالا مصدوم است و يا حداقل در سطحى نيست كه امير قلعه نويى بتواند - يا بخواهد - او را به بازى بگيرد.
    •••
    يكى از همكاران كه چندى پيش جهت مداواى زانوى مصدومش به مطب دكتر نوروزى رفته بود تعريف مى كند كه آن روز «رينالدو» هم در مطب حضور داشته و يكى از بازيكنان استقلال به ديگرى گفته كه اوضاع پاى اين پرويى هم خراب است. بالطبع رينالدو ظرف اين چند هفته به ميدان مى رسيد مى شد به صحت ادعاى اين همكار شك كرد اما وقتى ظرف ۲ ماه فقط ۱۰ دقيقه بازى مى كنى اين بدان معناست كه هافبك پرويى هم - مثل بالا - حواشى اى دارد.
    •••
    ما مردمان بسيار عجيبى هستيم زيرا گاهى از سوراخ سوزن عبور مى كنيم و زمانى از در دروازه نمى گذريم. آرى اين ما بوديم كه «ديكارمو» را از پرسپوليس فرارى داديم. باز حداقل اين برزيلى «سالم» بود و اگر فوتباليست ممتازى نبود مى توانست خودش را در موقعيت گل قرار دهد. خاطرتان باشد بعد از فقط ۳ ، ۴ هفته چنان معامله اى با مهاجم برزيلى سرخپوشان كرديم كه از ايران متوارى شد اما همان آدم هاى سختگيرى كه پدر ديكارمو را به خاطر هدر رفتن پول بيت المال (پولى كه صرف جذب او شده بود) به عزاى پسرش نشاندند هيچ كارى به رينالدو ندارند و اصلاً نمى پرسند استقلالى ها كه بهترين هافبك هاى ليگ ايران را در اختيار دارد چرا چند صدهزار دلارش را جهت جذب بازيكن كه حتى يك نيمه هم به ميدان نرفته دور ريخته است؟ بله! رينالدو همان ديكارمو است و حتى مى تواند بدتر از او نيز باشد (زيرا ديكارمو سالم بود در حالى كه اين يكى حتى سالم هم نيست) اما از آنجايى كه هافبك پرويى پسران آبى بازى نمى كند و جلوى چشم كسى نيست لذا احدى در اين باره كه استقلال به چه دليل او را خريده است سؤال نمى پرسد.
    تكمله
    خاطرتان باشد بعد از آنكه استقلال به دليل تذكر مطبوعات روى فابيو بالا حساس شد، واعظ «افتخار» دقت در مورد اين كالاى بنجل را به نام خودش تمام كرد و گفت كه «من با چشمانى باز خريد مى كنم و موعوب واسطه ها نمى شوم !» به همين خاطر امروز كه بازيكن خارجى استقلال حتى يك نيمه هم به درد اين تيم نخورده است بايد يقه مديرعامل آبى ها را چسبيد و پرسيد: شما كه سرتان كلاه نمى رفت در دفاع از اين خريد چه توضيح و توجيهى داريد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كاپ قهرمانى را ما بالا مى بريم
    روانخواه: ترسى از بازى كردن ندارم
    اميدرضا روانخواه هافبك استقلال ۶ ماه مصدوميت را به پايان رساند تا پس از چند ماه صبورى مجوز به ميدان رفتن را پيدا كند اما باوجود تأييد پزشك استقلال نسبت به سلامتى اميدرضا روانخواه اين بازيكن هنوز فرصت به ميدان رفتن براى تيمش را پيدا نكرده است. همين مسأله باعث شد تا به سراغ روانخواه برويم.
    • باوجود رفع مصدوميتت هنوز براى استقلال به ميدان نرفته اى. دليل چيست؟
    - خب همه چيز به نظر اميرخان برمى گردد. ايشان تا به امروز صلاح نديده اند كه من براى تيم بازى كنم. البته نبايد فراموش كرد كه زمانى مصدوميت من به پايان رسيد كه استقلال چند بازى حساس را پيش رو داشت، ما با ذوب آهن در كورس قهرمانى هستيم و نبايد در هيچ بازى امتياز از دست مى داديم. بنابراين بايد بپذيريم كه قلعه نويى نمى توانست در بازى هاى حساس كه حكم مرگ و زندگى را براى استقلال داشت به من بازى دهد. ۶ ماه از ميادين دور بودم و به همين دليل بايد در بازى اى به ميدان بروم كه در برد استقلال جاى هيچ مشكلى وجود نداشته باشد.
    • شرايط بازى كردن را دارى؟
    - خدا را شكر مصدوميتم به صورت كامل برطرف شده است. هيچ مشكلى ندارم. اتفاقاً شرايط بدنى ام هم خوب است. آمادگى به ميدان رفتن را هم دارم و تنها منتظر ميدان دادن اميرخان هستم. باز هم مى گويم من ترسى از بازى كردن ندارم و فقط منتظر اولين فرصت هستم تا ثابت كنم آسيب ديدگى چند ماهه سبب افت من نشده است.
    • مطمئنى كه مى توانى دوباره به يك بازيكن كليدى تبديل شوى؟
    - چرا كه نه؟ من بى جهت فوتباليست نشدم كه امروز به راحتى بخواهم هدفم را از ياد ببرم. اتفاقاً فكر مى كنم توانايى هايم دو برابر گذشته هم شده است. مطمئنم اگر براى استقلال به ميدان بروم حتى بازى هايى بهتر از قبل را براى تيمم به نمايش مى گذارم.
    • رقابت در پست تو بالاست. فكر نمى كنى همين مسأله باعث شود به نسبت فصل قبل كمتر به بازى گرفته شوى؟
    - اتفاقاً رقابت زياد باعث ايجاد انگيزه بيشتر در تيم هم مى شود. خودم جزو آن دسته از بازيكنانى هستم كه هر وقت رقابت در تيم بيشتر بوده بهتر هم توانسته ام خودم را نشان بدهم. به هر حال به زودى حقم را در استقلال مى گيرم تا به عنوان يك مهره كليدى براى تيم بازى كنم.
    • اين هفته بايد به مصاف الاتحاد برويد. چقدر براى بازى با اين تيم آمادگى داريد؟
    - خوشبختانه شرايط تيم ما خيلى خوب است. اين هفته هم تمرينات پرفشارى را دنبال كرديم تا براى بازى با الاتحاد هيچ مشكلى نداشته باشيم. خودم براى اولين بار است كه تجربه حضور در اين رقابت ها را پيدا مى كنم. به همين دليل انگيزه ام زياد است تا بتوانم خودم را در بازى هاى آسيايى ثابت كنم.
    • شناختى هم از نوع فوتبال عرب ها دارى؟
    - الاتحاد تيم شناخته شده اى در فوتبال ايران است. آنها خطرناك ترين حريف ما در رقابت هاى آسيايى هستند. بايد بگويم كه عرب ها خيلى با حوصله فوتبال بازى مى كنند و هميشه براى تيم هاى ما خطرناك بوده اند اما با اين حال ما تنها براى كسب امتياز به عربستان مى رويم.
    • چه نتيجه اى را پيش بينى مى كنى؟
    - فوتبال هيچ وقت قابل پيش بينى نيست. به همين جهت نمى توانم بگويم حتماً برنده مى شويم اما با توجه به آمادگى كه از تيم خودمان مى بينم مطمئن هستم به الاتحاد نمى بازيم تا انشا ءالله با امتياز به ايران برگرديم.
    • رقابت استقلال با ذوب آهن براى كسب عنوان قهرمانى خيلى بالاست. به نظرت استقلال مى تواند قهرمان شود؟
    - ما از اول هدف قهرمانى ليگ را دنبال كرده ايم. تا به امروز هم بدشانسى ها و برخى اشتباهات داورى سبب شده تا فاصله مان از ذوب آهن يك امتياز بيشتر باشد. اگر اين اشتباهات و بدشانسى ها سراغ ما را نمى گرفت الان با اختلاف چند امتياز در صدر قرار داشتيم. پس با اين حال هنوز هم استقلال شانس اول قهرمانى است و من فكر مى كنم در پايان فصل كاپ قهرمانى به دستان ما بالا مى رود تا ذوب آهنى ها.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالى ها در عربستان پاداش مى گيرند؟!
    مسئولان باشگاه استقلال وعده پرداخت پاداش در عربستان را دادند. مسئولان استقلال براى ايجاد انگيزه و بالا بردن روحيه بازيكنان آبى پوش صحبت از پاداشى نجومى كردند كه اتفاقاً اين مبلغ پاداش كه خيلى هم بالاست در جده به بازيكنان استقلال پرداخت مى شود. در اين بين براى بازيكن گلزن هم پاداش ويژه در نظر گرفته شده تا همين مسأله سبب مضاعف شدن انگيزه استقلالى ها براى غلبه بر الاتحاد باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

۸ درصد از ورزشگاه ملك عبدالله براى استقلال
    مسئولان ورزشگاه ملك عبدالله جده ۸ درصد از ظرفيت استاديوم را به تماشاگران استقلالى اختصاص دادند در بازى اى كه چهارشنبه بين الاتحاد- استقلال برگزار مى شود ۸ درصد از ورزشگاه شهر جده به تماشاگران ايرانى اختصاص پيدا مى كند البته با توجه به اختلاف زمانى سفر حجاج با بازى استقلال پيش بينى مى شود اين ظرفيت اندك هم براى تماشاگران ايرانى زياد باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال بعد از ۲۱۸۸ روز در آسيا
    زمان مثل برق مى گذرد و اتفاقاتى كه يك روز ورزش ما را تكان مى داد خيلى راحت جنبه خاطره و آرشيو پيدا مى كند تا در آينده دوباره بنابر دلايلى افرادى سراغشان را بگيرند و آنها را بار ديگر به ياد مردم بيندازند.استقلال چهارشنبه شب ميهمان الاتحاد عربستان است. مسابقه اى فوق العاده مهم كه به نوعى دروازه عبور دوباره آبى پوشان از دروازه ليگ قهرمانان بعد از ۶ سال است. جالب اينجاست كه تاريخ دوباره تكرار شده و آبى پوشان كه سال ۱۳۸۱ در يك كشور عربى از گردونه ليگ قهرمانان حذف شدند، دوباره بايد از حوزه خليج فارس استارت بزنند. استقلال در ۲۴ اسفند سال ۱۳۸۱ بعد از ناكامى ۲ بر صفر مقابل العين امارات از گردونه اولين دوره ليگ قهرمانان كنار رفت و حالا بعد از گذشت ۲۱۸۸ روز دوباره اين موقعيت براى پسران آبى فراهم شده تا طعم حضور در پيكارهاى آسيايى را بچشند و در جده براى كسب نتايج مطلوب آسيايى استارت بزنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكايت نامه استقلال به afc؛
    الاتحاد حق تغيير ورزشگاه را ندارد

صبح جمعه در عربستان شايعه شد كه باشگاه الاتحاد با مديران ارشد ليگ قهرمانان آسيا مكاتبه كرده تا زمينه براى تغيير ورزشگاه محل برگزارى بازى خود مقابل استقلال را فراهم كند اما اين مسأله با واكنش قاطع و صريح استقلالى ها همراه شده و آنها را به تكاپو انداخته تا هر چه سريع تر با مديران a.f.c مكاتبه كنند. در همين مورد يكى از مديران استقلال به ابرار ورزشى گفت: عربستانى ها نبايد تصور كنند كه به صرف حضور محمد بن همام در رأس هرم مديريتى a.f.c مى توانند هر كارى كه دلشان خواست انجام دهند. ما به محض شنيدن اين شايعه با مسئولان كنفدراسيون تماس تلفنى برقرار كرديم و اگر منافعمان به خطر بيفتد قطعاً شكوائيه اى هم براى a.f.c مى فرستيم زيرا اگر ورزشگاه ملك عبدالله براى برگزارى مسابقات مشكل دارد، كنفدراسيون با كدام مجوز آن را تأييد كرده و اين استاديوم را محل انجام ديدارهاى خانگى الاتحاد معرفى كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كلاس داورى براى استقلالى ها
    مسئولان باشگاه استقلال يك جلسه كلاس توجيهى داورى را براى بازيكنان اين تيم در نظر گرفته اند. استقلالى ها امروز در باشگاه استقلال در اين كلاس شركت خواهند كرد تا با قوانين روز داورى در فوتبال دنيا آشنايى پيدا كنند. بالا رفتن اخطارهاى دريافتى استقلالى ها و اعتراضات اين تيم در خصوص مسائل داورى سبب شد تا آبى هاى تهرانى به فكر كلاس توجيهى بيفتند تا با آگاهى از قوانين روز داورى بدون مشكل در بازى هاى آسيايى حاضر شوند. به احتمال زياد مدرس كلاس امروز استقلالى ها هوشنگ نصيرزاده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلال امشب به عربستان مى رود
    تيم استقلال براى انجام اولين بازى خود در رقابت هاى آسيايى امشب به سمت عربستان پرواز مى كند. استقلالى ها ساعت ۲۰ و ۳۰ دقيقه از فرودگاه مهرآباد و ترمينال حجاج به پرواز درخواهند آمد تا در فاصله ۳ روز مانده به بازى با الاتحاد در شهر جده حاضر شوند. لازم به ذكر است تمام پروازهاى خارجى در فرودگاه امام خمينى (ره) صورت مى گيرد اما با توجه به پرواز چارتر استقلالى ها اين بار برخلاف هميشه آبى هاى تهرانى از فرودگاه مهرآباد به عربستان سفر مى كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پزشك تيم استقلال:
    براى بازى با الاتحاد مصدوم نداريم

دكترامين نوروزى پزشك و فيزيوتراپيست تيم استقلال گفت: در طول سال هاى متمادى كه در اين تيم كار مى كنم شايد سخت ترين دوران پزشكى ام را در چند ماه گذشته پشت سر گذاشته ام. وى افزود: در طول ماه هاى گذشته بارها بازيكنانى داشتيم كه از ناحيه همسترينگ دچار مصدوميت شدند. آسيب ديدگى هاى ديگرى مانند كشيدگى عضله ، پارگى رباط صليبى و صدمات ديگر بازيكنان باعث شده بود سخت پيگير درمان آنها باشم به همين دليل كمتر با خبرنگاران رسانه ها ارتباط داشتم.او اضافه كرد: خوشبختانه با برطرف شدن مصدوميت جان واريو و هاشم بيگ زاده ديگر بازيكن مصدومى در استقلال نداريم و با قدرت كامل عازم عربستان خواهيم شد تا مقابل الاتحاد اين كشور با ارائه يك بازى قابل قبول و كسب ۳ امتياز به كشور بازگرديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالى ها به جاى كت و شلوار؛
    با گرمكن به عربستان مى روند

استقلالى ها به جاى پوشيدن كت و شلوار، با بر تن كردن گرمكن هاى ورزشى به عربستان مى روند. در حالى كه مسئولان باشگاه استقلال توافقات خود را با يك شركت توليدى كت و شلوار انجام داده بودند، به دليل آتش گرفتن انبار اين توليدى فرصتى براى آماده شدن كت و شلوارهاى يكدست كاروان ۵۰ نفره استقلال باقى نماند تا در نهايت آنها به ناچار از نو گرايى خود دست بردارند و با گرمكن ورزشى به عربستان بروند. البته قرار است در سفرهاى بعدى استقلال، كت و شلوارهاى جديد تحويل اعضاى اين تيم شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •