تست 4G ایرانسل در شهر اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست 4G ایرانسل در شهر اصفهان
4g. مشهد طبرسی دوم ( شمالی)
ممكن آنتن رو جابجا كرده باشن
چندروز انتن اومده روي سه خط سرعت هم زير ١٠
قبلا فول انتن بودم با سرعت ٤٠
طلاب مشهد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
من سیم کارت ایرانسل رو برای همین نیم ساعت نامحدودش رفتم خریدم، الانم برداشتتش، خیلی راحت، منم ایرانسل رو انداختم توی کمد، چقدر راحت میتونن یک طرح بیارن و بعدش راحت بردارنش و هیچکس هم حق اعتراض نداشته باشه...
دوستان من الان دیگه کلا نت ایرانسل برام قطع میشه رای باز هزارم تماس گرفتم دیگه داغ کردم حسابی رو اپراتور همه چیو بهش گفتم به قول مهروف خر فهمش کردم که ببینم جواب نهایی رو از ایرانسل بگیرم واسه مشکل اینترنت اگر جواب رضایت بخش بود که هیچی وگرنه به هر ارگان و شرکت که شده شکایت میکنم چون واغعا رو اعصابه ببینید من الان مودم یکی از دوستان که مدل d-100 بود و انتن t3-9 هم داشت قرض گرفتم چند روزه ولی با اونم مشکل داره ترکیب این دو مورد ما فرض میگیرم تو مشهد دکل یا سایت نیست و فقط یک دکل فقط باشه که تا 600 کیلومتری دور تر از باشه باید به راحتی نت ایرانسل واسه من وصل باشه بدون مشکل بتونم استفاده کنم اما کلا قطع میشه چون مودم به تنهای 250 کیلومتر و انتن 340 کیلومتر دوتر از دکل باشی جواب میده حالا این دو موذد ما باهم استفاده میکنیم دیگه شما الان خودتون بزارین جای من ؟من قید نت ایرانسل زده بودم اما الان جاهای میرم که نت موبایلی نیازه و از قبل 22 گیگ مونده از حجمم چون نیاز دارم استفاده میکنم
- - - Updated - - -
دوستان من الان دیگه کلا نت ایرانسل برام قطع میشه رای باز هزارم تماس گرفتم دیگه داغ کردم حسابی رو اپراتور همه چیو بهش گفتم به قول مهروف خر فهمش کردم که ببینم جواب نهایی رو از ایرانسل بگیرم واسه مشکل اینترنت اگر جواب رضایت بخش بود که هیچی وگرنه به هر ارگان و شرکت که شده شکایت میکنم چون واغعا رو اعصابه ببینید من الان مودم یکی از دوستان که مدل d-100 بود و انتن t3-9 هم داشت قرض گرفتم چند روزه ولی با اونم مشکل داره ترکیب این دو مورد ما فرض میگیرم تو مشهد دکل یا سایت نیست و فقط یک دکل فقط باشه که تا 600 کیلومتری دور تر از باشه باید به راحتی نت ایرانسل واسه من وصل باشه بدون مشکل بتونم استفاده کنم اما کلا قطع میشه چون مودم به تنهای 250 کیلومتر و انتن 340 کیلومتر دوتر از دکل باشی جواب میده حالا این دو موذد ما باهم استفاده میکنیم دیگه شما الان خودتون بزارین جای من ؟من قید نت ایرانسل زده بودم اما الان جاهای میرم که نت موبایلی نیازه و از قبل 22 گیگ مونده از حجمم چون نیاز دارم استفاده میکنم
600 کیلومتر؟؟؟
پیش ما که فاصله 450 متر بزور میگیره اونم توی فضای باز 2 خط انتن
شما می خوای با دکلی که فاصلش 600 کیلومتره وصلی شی؟
درست فهمیدم؟
یعنی چی دقیقا؟؟چون مودم به تنهای 250 کیلومتر
عزيزم اشتباه بهت گفتن
٦٠٠ كيلومتر؟!
آنتن ٢٠ نتري رو برج هم نصب كني نميتونه همچين فاصله اي سيگنال بگيره
مودم d100 هم اونقدر قوي نيست تبليغات هست
من archer mr200 دارم ٢ تا انتن هم داره اونم اونقدر قوي نيست چه برسه مودم شما كه ميخواي ٢٥٠ كيلومتر باهاش دريافت كني
منظور متر بوده دوستان
شنونده بايد ...
ضرب المثل دوستان خورده نگيرن
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
شهر بروجرد
تست 4g :
سرعت دانلود:
تست 3g:
سرعت دانلود:
سرعت 4g چند ماهه در اینجا خیلی افت کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)