من خودم جاسکم:-D
اگه توی شهر جاسک هست که بگو بیخیال بشه چون داخل شهر فقط یک دکله که همه به اون وصل میشن توی روز همه مدارس ادارات دانشگاه مغازه ها و.. . همه به اون دکل وصل میشن، شبانه هم که اصلا تعریفی نداره
من خودم جاسکم:-D
اگه توی شهر جاسک هست که بگو بیخیال بشه چون داخل شهر فقط یک دکله که همه به اون وصل میشن توی روز همه مدارس ادارات دانشگاه مغازه ها و.. . همه به اون دکل وصل میشن، شبانه هم که اصلا تعریفی نداره
تعریفهای دوستان رو که از مبیننت شنیدین. اگه بتونید کاری کنید سرعت بالاتر مثل یک یا دو مگابیت بگیرید که بهتر هست. وگرنه سرعت ۱۲۸ بیشتر مواقع از EDGE سیمکارتی کمتر یا برابر هست. البته برای سرعت بالاتر مدرک مناسب میخواد که حتی کارت دانشجویی یا معرفی از شرکت و صنف و موارد مشابه. مونده به اون نمایندگی که چقدر سخت بگیره یا بخواد حال بده. اما برای سرعت ۱۲۸ که مجوز سرعت بالا نیاز نیست و راحت هست.
برای مودم هم اگه تونستین 9200 پیدا کنید. من که اوایل پائیز رفتم چند تا نمایندگی تهران و دیدم خودشون روی طرحهای ویژه، مودم 9200 میدن. منتهی الان نمیدونم چی هست. بماند 632 هم مودم خوبی هست و بهش آنتن تقویتی وصل میشه. اما بدیش این هست که چند بار تابحال سر این آنتن بحث شده و هنوز کسی نتونسته اون رو توی ایران گیر بیاره. برای همین گفتم 9200 که حداقل دو تا آنتن وایمکس روی خودش هست و نیازی به گشتن نیست.
اگه توصیه عزیزانی که بهتون جواب دادن رو هم گوش کردین که اصولاً دیگه کاری با مبیننت ندارین. راستی از نظر سیگنال و حداقل قدرت و کیفیت اون که مطمئن هستین؟ اگه جایی که دوستتون هست خیلی آنتندهی خوبی نداشته باشه، بعداً براش دردسر میشه.
درضمن قیمت ۱۲۸ مبیننت در مقایسه با EDGE هم همچین تحفهای نیست. ماهی دوگیگابایت EDGE ایرانسل میشه ده هزار تومن که در سال میشه ۱۲۰ هزار تومن با ۲۴ گیگابایت حجم. درصورتی که مبیننت برای ۶ گیگابایت بیشتر و سرعت اسمی کمتر، داره ۳۰۰ هزار تومن میگیره. تازه با این روش، سیمکارت میتونه گوشی موبایل رو هم راه بندازه و خیلی هم قابل حمل و نقلتر هست.
Last edited by ninipc; 20-01-2014 at 23:05.
واسه چی صفحه مشترک مبین نت تو قسمت کارکرد اینترنت ، تو سیستم من دو روز عقب تر رو نشون میده، مودم رو هم روشن وخاموش کردم همچنین تاریخ سیستم هم درست هست ولی نمیدونم چرا به روز نیست؟ کسی میدونه دلیلش چی هس و باید چکار کنم؟
مال شما که باز خوبه، من توی دوره قبلی همین مشکل رو شدیدتر داشتم و تاریخ کارکرد توی یه روز خشک شده بود و دیگه جلو نمیاومد. اول فکر کردم داره خوشبحالم میشه و ازم شارژ کم نمیشه. اما چون توی بخش باقیمونده داشت کم میکرد، فهمیدم که مشکل فنی هست. زنگ زدم پشتیبانی و خانم پشت خط اول حرفم رو باور نکرد و بعد که خودش کلی ور رفت، دید حتی از سیستمهای خودشون هم نمیشه اون بخش رو به روز کنه. آخرش گفت قضیه رو به بخش فنی میگه و اگه توی دو سه روز آینده درست نشد، مجدد تماس بگیرم که بعدش درست شد و دیگه الان اون مشکل رو ندارم.
احتمالاً مال شما هم اینجور شده و اگه شدید مشکلساز هست که بهتره با پشتیبانی تماس بگیرید و ازشون کمک بخواهید.
این چراغای مودم شبا رو اصحابه نمیزاره بخوابم
درست روبه تختم هست و شبا به کامپیوتر وصله برا دانلود
اگه بپوشونمش انتن میره .
این چه وضعشه اخه ......
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بزار باشه من نصفه شب اگه نورش تو خواب بم نخوره (یعنی طبق معمول قطع شده) تو حالت خلصه خوابو بیدار پا میشم کامپیوترو خاموش میکنم ...یک نوار چسب برق همون مشکی ها چسبون روش
nini جان طرح های 1 یا 2 مگ فکر نکنم نیاز بمدرکی داشته باشه....من ک 512 رو گرفتم هیچی نخواست! فقط پولو گرفت
Last edited by pcgamer; 21-01-2014 at 09:05.
من کارت استخدامی آموزش و پرورش یکی از اعضای خانواده رو دادم قبول کرد .
اگه منظورتون bm632w هست من دارم.
الان نمایندگی ها از این مودم ارائه میدن.اگه تموم نشده باشه.
همچین مالی هم نیست.خیلی حساسن.ولی یه خوبی که داری میشه بهش انت تقویتی نصب کرد.
حالا به نظرتون من انتن تقویتی بزنم بهش فایده ای هم داره؟
اگه دیدی زیاد اذیتت کرد خیلی آروم خاموشش کن![]()
9200 با bm632 تفاوت داره
9200 خیلی گیرندگی قوی تری داره من خودم تست کردم و اثبات شده هست
9200 پشتش سه تا انتن داره که دو تاش برای وایمکس هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)