تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1988 از 2199 اولاول ... 9881488188819381978198419851986198719881989199019911992199820382088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,871 به 19,880 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خواهشا یکی به سوال من جواب بده ممنون میشم!
    من الان شیرازم و میخوام یک سرویس رو برای اولین بار برای یکی از آشنامون بخرم،ایشون توی شهر جاسک زندگی میکنه و پوشش هم داره.میشه از شهر شیراز که من هستم براش سرویس و مودم رو بخرم و پست کنم؟؟قیمت نمایندگی با قیمت توی سایت خود مبین نت یکی هست؟
    اینترنتی سفارش دادم زنگ نزدن میخوام سریعتر کارش راه بیفته و این که اونجا هم نمایندگی دارن ولی مودمشو ندارن.
    من خودم جاسکم:-D
    اگه توی شهر جاسک هست که بگو بیخیال بشه چون داخل شهر فقط یک دکله که همه به اون وصل میشن توی روز همه مدارس ادارات دانشگاه مغازه ها و.. . همه به اون دکل وصل میشن، شبانه هم که اصلا تعریفی نداره

2. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تشکر از شما.
    من سرویس و مودمو میخوام یک جا بخرم..مدارک چی میخواد؟؟فردا صبح برم تحویل میدن؟؟
    سرعت ساده ١٢٨ و مودم ساده رومیزی میخ ام یک ساله که سیصد تومن زده تو سایت.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

تعریفهای دوستان رو که از مبین‌نت شنیدین. اگه بتونید کاری کنید سرعت بالاتر مثل یک یا دو مگابیت بگیرید که بهتر هست. وگرنه سرعت ۱۲۸ بیشتر مواقع از EDGE سیم‌کارتی کمتر یا برابر هست. البته برای سرعت بالاتر مدرک مناسب می‌خواد که حتی کارت دانشجویی یا معرفی از شرکت و صنف و موارد مشابه. مونده به اون نمایندگی که چقدر سخت بگیره یا بخواد حال بده. اما برای سرعت ۱۲۸ که مجوز سرعت بالا نیاز نیست و راحت هست.

برای مودم هم اگه تونستین 9200 پیدا کنید. من که اوایل پائیز رفتم چند تا نمایندگی تهران و دیدم خودشون روی طرحهای ویژه، مودم 9200 می‌دن. منتهی الان نمی‌دونم چی هست. بماند 632 هم مودم خوبی هست و بهش آنتن تقویتی وصل می‌شه. اما بدیش این هست که چند بار تابحال سر این آنتن بحث شده و هنوز کسی نتونسته اون رو توی ایران گیر بیاره. برای همین گفتم 9200 که حداقل دو تا آنتن وایمکس روی خودش هست و نیازی به گشتن نیست.

اگه توصیه عزیزانی که بهتون جواب دادن رو هم گوش کردین که اصولاً دیگه کاری با مبین‌نت ندارین. راستی از نظر سیگنال و حداقل قدرت و کیفیت اون که مطمئن هستین؟ اگه جایی که دوستتون هست خیلی آنتن‌دهی خوبی نداشته باشه، بعداً براش دردسر می‌شه.

درضمن قیمت ۱۲۸ مبین‌نت در مقایسه با EDGE هم همچین تحفه‌ای نیست. ماهی دوگیگابایت EDGE ایرانسل می‌شه ده هزار تومن که در سال می‌شه ۱۲۰ هزار تومن با ۲۴ گیگابایت حجم. درصورتی که مبین‌نت برای ۶ گیگابایت بیشتر و سرعت اسمی کمتر، داره ۳۰۰ هزار تومن می‌گیره. تازه با این روش، سیم‌کارت می‌تونه گوشی‌ موبایل رو هم راه بندازه و خیلی هم قابل حمل و نقل‌تر هست.
    Last edited by ninipc; 20-01-2014 at 23:05.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

واسه چی صفحه مشترک مبین نت تو قسمت کارکرد اینترنت ، تو سیستم من دو روز عقب تر رو نشون میده، مودم رو هم روشن وخاموش کردم همچنین تاریخ سیستم هم درست هست ولی نمیدونم چرا به روز نیست؟ کسی میدونه دلیلش چی هس و باید چکار کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واسه چی صفحه مشترک مبین نت تو قسمت کارکرد اینترنت ، تو سیستم من دو روز عقب تر رو نشون میده، مودم رو هم روشن وخاموش کردم همچنین تاریخ سیستم هم درست هست ولی نمیدونم چرا به روز نیست؟ کسی میدونه دلیلش چی هس و باید چکار کنم؟

مال شما که باز خوبه، من توی دوره قبلی همین مشکل رو شدیدتر داشتم و تاریخ کارکرد توی یه روز خشک شده بود و دیگه جلو نمی‌اومد. اول فکر کردم داره خوش‌بحالم می‌شه و ازم شارژ کم نمی‌شه. اما چون توی بخش باقیمونده داشت کم می‌کرد، فهمیدم که مشکل فنی هست. زنگ زدم پشتیبانی و خانم پشت خط اول حرفم رو باور نکرد و بعد که خودش کلی ور رفت، دید حتی از سیستم‌های خودشون هم نمی‌شه اون بخش رو به روز کنه. آخرش گفت قضیه رو به بخش فنی می‌گه و اگه توی دو سه روز آینده درست نشد، مجدد تماس بگیرم که بعدش درست شد و دیگه الان اون مشکل رو ندارم.
    احتمالاً مال شما هم اینجور شده و اگه شدید مشکل‌ساز هست که بهتره با پشتیبانی تماس بگیرید و ازشون کمک بخواهید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این چراغای مودم شبا رو اصحابه نمیزاره بخوابم
    درست روبه تختم هست و شبا به کامپیوتر وصله برا دانلود
    اگه بپوشونمش انتن میره .
    این چه وضعشه اخه ......

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگه بپوشونمش انتن میره .
    این چه وضعشه اخه ......

بزار باشه من نصفه شب اگه نورش تو خواب بم نخوره (یعنی طبق معمول قطع شده) تو حالت خلصه خوابو بیدار پا میشم کامپیوترو خاموش میکنم ...یک نوار چسب برق همون مشکی ها چسبون روش

nini جان طرح های 1 یا 2 مگ فکر نکنم نیاز بمدرکی داشته باشه....من ک 512 رو گرفتم هیچی نخواست! فقط پولو گرفت
    Last edited by pcgamer; 21-01-2014 at 09:05.

9. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بزار باشه من نصفه شب اگه نورش تو خواب بم نخوره (یعنی طبق معمول قطع شده) تو حالت خلصه خوابو بیدار پا میشم کامپیوترو خاموش میکنم ...یک نوار چسب برق همون مشکی ها چسبون روش

nini جان طرح های 1 یا 2 مگ فکر نکنم نیاز بمدرکی داشته باشه....من ک 512 رو گرفتم هیچی نخواست! فقط پولو گرفت
    من کارت استخدامی آموزش و پرورش یکی از اعضای خانواده رو دادم قبول کرد .

11. 2 کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برای مودم هم اگه تونستین 9200 پیدا کنید. من که اوایل پائیز رفتم چند تا نمایندگی تهران و دیدم خودشون روی طرحهای ویژه، مودم 9200 می‌دن. منتهی الان نمی‌دونم چی هست. بماند 632 هم مودم خوبی هست و بهش آنتن تقویتی وصل می‌شه. اما بدیش این هست که چند بار تابحال سر این آنتن بحث شده و هنوز کسی نتونسته اون رو توی ایران گیر بیاره. برای همین گفتم 9200 که حداقل دو تا آنتن وایمکس روی خودش هست و نیازی به گشتن نیست.
    اگه منظورتون bm632w هست من دارم.
    الان نمایندگی ها از این مودم ارائه میدن.اگه تموم نشده باشه.
    همچین مالی هم نیست.خیلی حساسن.ولی یه خوبی که داری میشه بهش انت تقویتی نصب کرد.
    حالا به نظرتون من انتن تقویتی بزنم بهش فایده ای هم داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اگه بپوشونمش انتن میره .
    این چه وضعشه اخه ......

اگه دیدی زیاد اذیتت کرد خیلی آروم خاموشش کن

14. 3 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه منظورتون bm632w هست من دارم.
    الان نمایندگی ها از این مودم ارائه میدن.اگه تموم نشده باشه.
    همچین مالی هم نیست.خیلی حساسن.ولی یه خوبی که داری میشه بهش انت تقویتی نصب کرد.
    حالا به نظرتون من انتن تقویتی بزنم بهش فایده ای هم داره؟
    9200 با bm632 تفاوت داره
    9200 خیلی گیرندگی قوی تری داره من خودم تست کردم و اثبات شده هست
    9200 پشتش سه تا انتن داره که دو تاش برای وایمکس هست

16. 3 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •