تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1988 از 3745 اولاول ... 988148818881938197819841985198619871988198919901991199219982038208824882988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,871 به 19,880 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اینم 8.8.8.8

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچ فرقی نداره
    فقط الان تایم اوت نداره هر چند پینگ 380 هم با تایم اوت هیچ فرقی نداره
    از statistics مودم یا همون اطلاعات SNR میشه یه عکس بزارید اینجا ؟
    پینگ 10.201.32.163 هم همینطور.
    Last edited by MOH@ND3S; 31-10-2014 at 11:48.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

این که خط وضعش خرابه به کنار..ولی پینگ با خود آسیاتک خوبه..احتمالا زیرساخت مسیر اون رنج آی پی که شما داری رو جایی گذاشته که ترافیکش بالاس..کاری از دست آسیاتک هم ساخته نیست در این زمینه..من الان تو یکی از شهرستانای آدر بایجان شرقی مسافرت اومدم و پینگم با 8.8.8.8 250 هستش رو آسیاتک..درحالی که 3 روز پیش 130 بود..اگه مشکل شما فقط با پینگ هست صبور باشید..چون واقعا هیچ کاری از دست شرکت ها بر نمیاد و اگه جایی پینگ بالا میره بدونید چند هزار نفر دیگه هم مثل شما پینگاشون زیاد میشه..اینارو گفتم نه اینکه طرفداری از آسیاتک کنم.. چون بنده مسئول نصب تجهیزات adsl و لینک های بی سیم یکی از Isp های کوچکتر تو تهرانم و در جریان این مسائل هستم و در روز میبینیم که چندین نفر تماس میگیرن و از ما شاکی میشن که چرا سرعت ها افت کرده یا پینگا بالاس که 95% از طرف زیرساخت هستش..همش هم بخاطر اینه که چند تا از لینک های زیرساخت قطعی شدید دارن که فعلا معلوم نیست کی درست بشه.
    با سپاس

4. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این که خط وضعش خرابه به کنار..ولی پینگ با خود آسیاتک خوبه..احتمالا زیرساخت مسیر اون رنج آی پی که شما داری رو جایی گذاشته که ترافیکش بالاس..کاری از دست آسیاتک هم ساخته نیست در این زمینه..من الان تو یکی از شهرستانای آدر بایجان شرقی مسافرت اومدم و پینگم با 8.8.8.8 250 هستش رو آسیاتک..درحالی که 3 روز پیش 130 بود..اگه مشکل شما فقط با پینگ هست صبور باشید..چون واقعا هیچ کاری از دست شرکت ها بر نمیاد و اگه جایی پینگ بالا میره بدونید چند هزار نفر دیگه هم مثل شما پینگاشون زیاد میشه..اینارو گفتم نه اینکه طرفداری از آسیاتک کنم.. چون بنده مسئول نصب تجهیزات adsl و لینک های بی سیم یکی از Isp های کوچکتر تو تهرانم و در جریان این مسائل هستم و در روز میبینیم که چندین نفر تماس میگیرن و از ما شاکی میشن که چرا سرعت ها افت کرده یا پینگا بالاس که 95% از طرف زیرساخت هستش..همش هم بخاطر اینه که چند تا از لینک های زیرساخت قطعی شدید دارن که فعلا معلوم نیست کی درست بشه.
    با سپاس
    من 8 ساله مشترک اسیاتکم دیگه تو این چند سال میدونم پینگش چقدر داغونه و از خیلیا هم شنیدم که بدترین پینگ اسیاتک داره ... تو هفته یکی دوروز خوبه بقیه روزا افتضاحه . فقط بلدن گرون کنن ولی دریغ از یه درصد بهبود کیفیت
    این پینگ داغون هم الان 6-7 ماه هست قبلش بهتر بود . اگرم خوب نبود یکی دوبار دیسی میکردیم پینگ بهتر میشد الان این روش هم جواب نمیده
    همین دیشب که این پینگ من بود :

همون دقیقه من گفتم یکی از کاربرای پارس انلاین پینگ بگیره این بود نتیجش:

کلا این چند وقت زیاد صبر کردیم بلکه یا سرویس ها ارزون تر شه یا پینگش بهتر شه ولی همه چی 180 درجه بر عکس اتفاق افتاد دیگه عطایش رو به لقایش میبخشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان اگه اینترانت بگیرم و با تبدیل انو به اینترنت تبدیل کنم میشه وارد سرور های خارجی بشم ؟ کسی امتحان کرده؟

داره خودمونی میشه ali6219's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

با سپاس
    چطوره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من شاشیدم تو اسیاتک هر کس بگه اسیانک خوبه از خودشونه شک نداشته باشین عوضیا پینگ با تهران ۵۰۰ میده میگن نورماله

9. این کاربر از magk1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان این سرویس های اینترانت محدود که به تازگی آسیاتک اضافه کرده تا الان کسی تونسته بخره یا تمدید بکنه
    اصلا شما دسترسی دارید بهشون تو پنلتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

من شاشیدم تو اسیاتک هر کس بگه اسیانک خوبه از خودشونه شک نداشته باشین عوضیا پینگ با تهران ۵۰۰ میده میگن نورماله
    مخابراتت باید خوب باشه وگرنه مال منو ببین!!!!!!!!!!

12. این کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

دوستان این سرویس های اینترانت محدود که به تازگی آسیاتک اضافه کرده تا الان کسی تونسته بخره یا تمدید بکنه
    اصلا شما دسترسی دارید بهشون تو پنلتون
    اینترانت ریسکه و من عاشق این ریسک هام

چون طرفتار نداره و نظارت برش سبکتر هستش..عدم مانیتورینگ و عدم رفع باگ=

Last edited by mv217010; 01-11-2014 at 07:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •