بايد يك امتياز را از الاتحاد بگيريم
عليزاده: مى خواهم در عربستان تمام ناكامى هايم را جبران كنم
مهاجم استقلال به دنبال اين است تا با اوت اندازى اش در بازى هاى آسيايى تمام ناكامى هاى اين فصل خود را از ياد ببرد. على عليزاده آنقدر انگيزه دارد كه در صورت بازى كردن مقابل الاتحاد هم به فكر گلزنى باشد. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• بايد به مصاف الاتحاد برويد. چقدر براى رويارويى با اين تيم آماده هستيد؟
- خدا را شكر شرايط تيم ما خيلى خوب است. همه سر حال هستيم تا با آمادگى تمام به عربستان برويم. خيلى از بچه هاى ما براى بار اول است كه تجربه اين بازى ها را پيدا مى كنند. بنابراين فكر مى كنم انگيزه ها دو برابر شده باشد.
• چقدر نسبت به الاتحاد شناخت داريد؟
- در اين چند روز آناليزورهاى تيم ملى به خوبى فيلم بازى هاى الاتحاد را مورد بازبينى قرار داده اند. نقاط ضعف و قوت آنها را به خوبى مى شناسم بايد بپذيريم ليگ عربستان خيلى حرفه اى تر از ايران است. به همين دليل بايد دست در دست هم بدهيم تا انشاءالله به حداقل امتياز در عربستان دست پيدا كنيم.
• اوت هايت مى تواند در عربستان كارساز شود؟
- اين نظر مربيان استقلال است كه بخواهند از اوت هاى من استفاده كنند يا نه. اگر كادرفنى به من اعتماد كنند تمام سعى و تلاشم را خواهم كرد تا تمام ناكامى هايم را در اين فصل جبران كنم. مطمئناً كارى مى كنم كه تمام خاطرات تلخ على عليزاده به فراموشى سپرده شود.
• فكر مى كنى الاتحاد ى ها با اوت هاى تو آشنا باشند؟
- آنها فيلم بازى هاى استقلال را آناليز كرده اند به همين دليل فكر مى كنم اوت هاى من را هم بشناسند. به احتمال زياد اگر در عربستان كار ما گره خورد، در صورت به ميدان رفتن براى استقلال هر كارى را انجام مى دهم. ما بايد در عربستان امتياز بگيريم چه با اوت هاى من و چه بدون آن.
• از اينكه براى اولين بار در بازى هاى آسيايى شركت مى كنى، چه احساسى دارى؟
- خيلى خوشحالم. هميشه حضور در بازى هاى آسيايى آرزوى من بود. اميدوارم با گلزنى در اين بازى ها بتوانم خاطره اى شيرين را از خود به جاى بگذارم.
• بردن الاتحاد كار سختى است. استقلال مى تواند به اين هدف برسد؟
- ما در عربستان ميهمان هستيم و به همين دليل حتى گرفتن يك امتياز هم برايمان كافى است. با اين حال من اميدوارم در كنار خانه خدا بتوانيم ۳ امتياز شيرين را به هواداران استقلال تقديم كنيم تا قبل از عيد به آنها عيدى داده باشيم.
• در بازى مقابل ذوب آهن نيمكت نشين هاى استقلال خيلى پرجنب و جوش ظاهر شدند. دليلش چه بود؟
- همه ما دوست داشتيم تيممان نتيجه بگيرد. بازى خيلى حساس بود و از دست دادن امتياز در اصفهان باعث ايجاد مشكل براى ما مى شد. ما كه در زمين نبوديم، تا تلاش هايمان را براى برد نشان دهيم. به همين دليل روى نيمكت آرام و قرار نداشتيم. دوست داشتيم استقلال حداقل تساوى را بگيرد تا صدر جدول را از دست ندهد كه خوشبختانه بچه هاى ما آنقدر تلاش كردند تا ما سال را با صدرنشينى به پايان ببريم.
• توهم مثل خيلى از استقلالى ها بر اين عقيده هستى كه داورى ها بر عليه تيمتان است؟
- اشتباهات داورى جزيى از فوتبال است. پس اگر در چند بازى اخير به اشتباه عليه ما سوت زده نمى شد استقلال الان با اقتدار بيشترى در صدر قرار داشت. با اين حال باز خدا را شكر مى كنم كه در چند هفته متوالى صدرنشين ليگ هستيم. اميدوارم فصل وقتى تمام شود كه استقلال قهرمان ليگ باشد.
• رقابت بين مهاجمان استقلال زياد است. چطور با اين موضوع كنار مى آييد؟
- يك تيم زمانى موفق است كه رقابت در آن مثبت باشد. اميرخان در ابتداى فصل اين ذهنيت را در ما به وجود آورد كه مقابل نيمكت نشين هايمان هيچ وقت معترض نباشيم. خدا را شكر با تدابير آقاى قلعه نويى الان همه بچه ها يكدل و متحد هستند تا در كنار رقابت زياد دوستان خوبى هم براى يكديگر باشيم.