تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1988 از 2376 اولاول ... 9881488188819381978198419851986198719881989199019911992199820382088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,871 به 19,880 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

بايد يك امتياز را از الاتحاد بگيريم
    عليزاده: مى خواهم در عربستان تمام ناكامى هايم را جبران كنم

مهاجم استقلال به دنبال اين است تا با اوت اندازى اش در بازى هاى آسيايى تمام ناكامى هاى اين فصل خود را از ياد ببرد. على عليزاده آنقدر انگيزه دارد كه در صورت بازى كردن مقابل الاتحاد هم به فكر گلزنى باشد. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
    • بايد به مصاف الاتحاد برويد. چقدر براى رويارويى با اين تيم آماده هستيد؟
    - خدا را شكر شرايط تيم ما خيلى خوب است. همه سر حال هستيم تا با آمادگى تمام به عربستان برويم. خيلى از بچه هاى ما براى بار اول است كه تجربه اين بازى ها را پيدا مى كنند. بنابراين فكر مى كنم انگيزه ها دو برابر شده باشد.
    • چقدر نسبت به الاتحاد شناخت داريد؟
    - در اين چند روز آناليزورهاى تيم ملى به خوبى فيلم بازى هاى الاتحاد را مورد بازبينى قرار داده اند. نقاط ضعف و قوت آنها را به خوبى مى شناسم بايد بپذيريم ليگ عربستان خيلى حرفه اى تر از ايران است. به همين دليل بايد دست در دست هم بدهيم تا انشاءالله به حداقل امتياز در عربستان دست پيدا كنيم.
    • اوت هايت مى تواند در عربستان كارساز شود؟
    - اين نظر مربيان استقلال است كه بخواهند از اوت هاى من استفاده كنند يا نه. اگر كادرفنى به من اعتماد كنند تمام سعى و تلاشم را خواهم كرد تا تمام ناكامى هايم را در اين فصل جبران كنم. مطمئناً كارى مى كنم كه تمام خاطرات تلخ على عليزاده به فراموشى سپرده شود.
    • فكر مى كنى الاتحاد ى ها با اوت هاى تو آشنا باشند؟
    - آنها فيلم بازى هاى استقلال را آناليز كرده اند به همين دليل فكر مى كنم اوت هاى من را هم بشناسند. به احتمال زياد اگر در عربستان كار ما گره خورد، در صورت به ميدان رفتن براى استقلال هر كارى را انجام مى دهم. ما بايد در عربستان امتياز بگيريم چه با اوت هاى من و چه بدون آن.
    • از اينكه براى اولين بار در بازى هاى آسيايى شركت مى كنى، چه احساسى دارى؟
    - خيلى خوشحالم. هميشه حضور در بازى هاى آسيايى آرزوى من بود. اميدوارم با گلزنى در اين بازى ها بتوانم خاطره اى شيرين را از خود به جاى بگذارم.
    • بردن الاتحاد كار سختى است. استقلال مى تواند به اين هدف برسد؟
    - ما در عربستان ميهمان هستيم و به همين دليل حتى گرفتن يك امتياز هم برايمان كافى است. با اين حال من اميدوارم در كنار خانه خدا بتوانيم ۳ امتياز شيرين را به هواداران استقلال تقديم كنيم تا قبل از عيد به آنها عيدى داده باشيم.
    • در بازى مقابل ذوب آهن نيمكت نشين هاى استقلال خيلى پرجنب و جوش ظاهر شدند. دليلش چه بود؟
    - همه ما دوست داشتيم تيممان نتيجه بگيرد. بازى خيلى حساس بود و از دست دادن امتياز در اصفهان باعث ايجاد مشكل براى ما مى شد. ما كه در زمين نبوديم، تا تلاش هايمان را براى برد نشان دهيم. به همين دليل روى نيمكت آرام و قرار نداشتيم. دوست داشتيم استقلال حداقل تساوى را بگيرد تا صدر جدول را از دست ندهد كه خوشبختانه بچه هاى ما آنقدر تلاش كردند تا ما سال را با صدرنشينى به پايان ببريم.
    • توهم مثل خيلى از استقلالى ها بر اين عقيده هستى كه داورى ها بر عليه تيمتان است؟
    - اشتباهات داورى جزيى از فوتبال است. پس اگر در چند بازى اخير به اشتباه عليه ما سوت زده نمى شد استقلال الان با اقتدار بيشترى در صدر قرار داشت. با اين حال باز خدا را شكر مى كنم كه در چند هفته متوالى صدرنشين ليگ هستيم. اميدوارم فصل وقتى تمام شود كه استقلال قهرمان ليگ باشد.
    • رقابت بين مهاجمان استقلال زياد است. چطور با اين موضوع كنار مى آييد؟
    - يك تيم زمانى موفق است كه رقابت در آن مثبت باشد. اميرخان در ابتداى فصل اين ذهنيت را در ما به وجود آورد كه مقابل نيمكت نشين هايمان هيچ وقت معترض نباشيم. خدا را شكر با تدابير آقاى قلعه نويى الان همه بچه ها يكدل و متحد هستند تا در كنار رقابت زياد دوستان خوبى هم براى يكديگر باشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فرهاد مجيدى: اميدوارم با تجربه خود در آسيا به استقلال كمك كنم

فرهاد مجيدى مهاجم استقلال در ديدار مقابل ذوب آهن اصفهان با گرفتن يك پنالتى سهم بسزايى در كسب يك امتياز تيمش مقابل اين تيم داشت. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى با ذوب آهن چطور بود؟
    - به نظرم يك مسابقه پرفشار و سنگين بود چون هر ۲ تيم از مدعيان كسب عنوان قهرمانى در ليگ برتر بودند.
    • ذوب آهن را چطور ارزيابى كرديد؟
    - به نظرم با توجه به اينكه بازى در زمين حريف بود ذوب آهن بايد بهتر بازى مى كرد اما در اصل ما خيلى بهتر بازى كرديم و حتى چندين موقعيت گلزنى هم داشتيم كه استفاده نكرديم.
    • فكر نمى كنيد استقلال دچار آفت شده است؟
    - خب فكر مى كنم هرچه به پايان ليگ نزديك مى شويم حساسيت بازى ها بيشتر مى شود. به نظر من، حالا بايد بيشتر فقط به فكر كسب امتياز باشيم تا بازى زيبا.
    • در مورد صحنه پنالتى صحبت كنيد؟
    - در آن صحنه گلر ذوب آهن قبل از اينكه توپ را بزند با بدنش به كمر من زد و تعادلم را به هم زد. فكر مى كنم پنالتى بود.
    • اما ذوبى ها معتقدند شما در آفسايد بوديد؟
    - اصلاً، من فيلم بازى را هم ديدم. فكر مى كنم از پشت دفاع حركت كردم.
    • نظرتان در مورد اخراج قربانى چيست؟
    - فكر مى كنم داور قمى عجله كرد اما در كل آقاى تركى خوب قضاوت كرد.
    • ۴ هفته ديگر ليگ تمام است، كدام تيم قهرمان مى شود؟
    - با ۴ برد پياپى استقلال قهرمانى را به دست خواهد آورد.
    • در اولين گام در ليگ قهرمانان به مصاف الاتحاد عربستان خواهيد رفت.
    - بايد گام اول را محكم برداريم تا اقتدار خود را نشان دهيم.
    • فكر مى كنيد بتوانيد ۳ امتياز را كسب كنيد؟
    - صددرصد، اگر بچه ها كمى همت كنند كسب ۳ امتياز دور از دسترس نيست.
    • تجربه شما در آسيا به نفع استقلال است، نظرتان چيست؟
    - اميدوارم بتوانم با تجربه خود در آسيا به تيم كمك كنم .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به بازيكنانم گفته ام اسير حاشيه هاى الاتحادى ها نشوند
    قلعه نويى: فوتبال آنها مسأله دار است
    امير قلعه نويى سرمربى استقلال مى خواهد با كسب عنوان قهرمانى آسيا براى تيمش تمام خاطرات خود با تيم ملى را در بازى هاى آسيايى از ياد ببرد و دوباره نام خود را بر سر زبان ها بيندازد. امير قلعه نويى و تيمش در عربستان كارى سخت را مقابل الاتحاد پيش رو دارند چرا كه فوتبال عرب ها حاشيه اى است و مسأله دار .گفت وگوى ما را با او بخوانيد:
    • چرا روز گذشته در كميته انضباطى حاضر نشديد؟
    - طبق هماهنگى كه با آقاى دكتر شريفى انجام دادم، به كميته نرفتم. ما بازى هاى حساس آسيايى را پيش رو داريم و لزومى ندارد كه من يك روز مانده به سفر تيم به عربستان در كميته انضباطى حاضر شوم. در حال حاضر منافع استقلال منافع ملى هم است بنابراين حمايت از تيم ما هم بايد در كنار حمايت از ۳ نماينده ديگر ايران صورت بگيرد. اگر باشگاه هاى ايرانى در بازى هاى آسيايى خوب ظاهر شوند، نام ايران به زبان ها مى آيد و اين افتخارى بزرگ براى كشورمان محسوب مى شود. به همين دليل كميته انضباطى با ما همكارى كرد تا تمام فكر و ذكر خود را براى بازى هاى آسيايى به كار بگيريم نه مسائل داخلى فوتبال.
    • چقدر نسبت به فوتبال عرب ها شناخت داريد؟
    - خب من چه زمان بازيگرى و چه در وقت مربيگرى تجربه بازى مقابل عرب ها را دارم. فوتبال عرب ها هميشه مسأله دار است. آنها خيلى حاشيه دارند. به همين دليل به بازيكنانم گفته ام كه اسير حاشيه هاى آنها نشوند و با دقت و جديت لازم در زمين بازى كنند.
    • برنامه اصلى شما در اين بازى چيست؟
    - ما فقط ۲ هدف را در عربستان دنبال مى كنيم؛اول كسب تساوى و دوم شكست دادن الاتحاد. به هيچ وجه به باخت مقابل الاتحاد فكر نمى كنيم. هدفمان اول اين است كه در عربستان گل نخوريم. اگر فرصت هاى مناسبى به دست آورديم از آن بهره لازم را خواهيم برد تا حتى به برد هم برسيم. مطمئناً با كسب امتياز به تهران برمى گرديم.
    • استقلال چقدر توانايى غلبه بر الاتحاد را دارد؟
    - ما حريف دست و پا بسته اى نيستيم. فكر مى كنم نام استقلال براى حضورى پرقدرت در اين بازى كافى باشد. تيم ما هر وقت در بازى هاى آسيايى شركت كرده، خطرناك نشان داده است. ۲ قهرمانى و ۲ نايب قهرمانى آسيا براى استقلال كافى است تا عرب ها از نام تيم ما بترسند البته ما تمام بازى هاى الاتحاد را آناليز كرده و شناخت كافى را نسبت به اين تيم داريم. انشاءالله با قدرت تمام به مصاف الاتحاد مى رويم.
    • بازى شما در شب انجام مى پذيرد. انجام اين بازى در اين ساعت براى استقلالى ها سخت نيست؟
    - خب ما براى بازى در اين ساعت هم برنامه ريزى كرده ايم. تمريناتمان را چه در تهران و چه در عربستان زير نور برگزار مى كنيم تا بچه ها با شرايط بازى در جده آشنا شوند. من فكر مى كنم زمين هموار ورزشگاه جده هم سبب شود تا بچه هاى ما بتوانند يك بازى زيبا از خود نشان دهند.
    • بچه هاى استقلال براى تقابل با الاتحاد استرس ندارند؟
    - ما سال را با صدرنشينى به پايان برديم بنابراين بچه هاى ما از آرامش كاملى برخوردار هستند. آنها بدون استرس به عربستان مى روند تا انشاءالله آنجا سربلند از ميدان خارج شوند. همين كه ما و الاتحاد از صدرنشينان ليگ كشورهايمان به حساب مى آييم كافى است تا ۲ تيم يك بازى زيبا و بدون حاشيه را از خود به نمايش بگذارند. من فكر مى كنم اين جدال صدرنشين ها يكى از زيباترين بازى هاى آسيايى را رقم بزند.
    • امير قلعه نويى هدفى با عنوان كسب قهرمانى آسيا را براى استقلال دنبال مى كند؟
    - زمانى كه هدايت استقلال را برعهده گرفتم گفتم اولين هدفم قهرمانى اين تيم است كه خوشبختانه به آن هم رسيدم. پس از آن دومين هدفم كسب عنوان قهرمانى آسيا براى استقلال بود كه اتفاقاً برنامه ريزى هايم را براى رسيدن به اين هدف هم طراحى كرده ام. مطمئنم اگر بچه ها خودشان باشند و با يكدلى و اتحاد در زمين ظاهر شوند استقلال مى تواند سومين قهرمانى آسيا را هم كسب كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تمرين استقلال تحت تأثير مسابقات جهانى كشتى

تمرين صبح
    تمرين ديروز صبح آبى ها رأس ساعت ۱۰ در آكادمى ملى المپيك برگزار شد. در اين تمرين رينالدو به علت سرماخوردگى، وحيد طالب لو، اشكان نامدارى و فابيو جان واريو در جمع آبى ها حضور نداشتند. آبى ها زير نظر كادر فنى به وزنه زدن پرداختند.صبح ديروز محمود فكرى و ابراهيم تقى پور زودتر از ديگر آبى ها در مجموعه انقلاب حاضر شدند.
    تمرين عصر
    فكرى و تقى پور منظم تر از همه محمود فكرى و ابراهيم تقى پور در تمرين عصر آبى ها به مانند تمرين صبح زودتر از ديگر بازيكنان در ورزشگاه دستگردى حاضر شدند.
    الجزيره اى ها در تمرين آبى ها
    خبرنگاران شبكه تلويزيونى الجزيره در تمرين ديروز عصر آبى ها حاضر شدند و به تهيه گزارش و مصاحبه كردن پرداختند.
    تمرين تحت تأثير مسابقات كشتى
    همه بازيكنان هنگام تمرين به اتاقى كه تلويزيونى در آن موجود بود مى رفتند و به نوعى در جريان رقابت هاى جهانى كشتى قرار مى گرفتند.
    صحبت هاى امير با فرهاد
    قبل از تمرين عصر، امير قلعه نويى جلسه اى نسبتاً طولانى را با فرهاد مجيدى برگزار كرد و در اين مدت به گفت وگو با هم پرداختند.
    انجام تمرين زير نور
    آبى ها به دليل تطبيق شرايط با عربستان تمرين ديروز عصر خود را زير نور برگزار كردند تا در ديدار مقابل الاتحاد با آمادگى بيشترى به مصاف حريف بروند.
    شرح تمرين
    تمرين عصر رأس ساعت ۱۷ و۱۵ دقيقه برگزار شد.در اين تمرين كه حدود ۱۵۰ هوادار از نزديك شاهدش بودند بازيكنان بعد از گرم كردن به تمرين شوت به دروازه و پريدن از مانع هاى كوتاه پرداختند، ضمن اينكه در دقايقى هم آقا وسط را تمرين كردند. بعد از اين تمرينات بازيكنان در ۲ گروه زرد و آبى به فوتبال تمرينى پرداختند كه پولادى براى تيم زرد و هاشم بيك زاده براى تيم آبى گلزنى كردند.
    بازيكنان واكسينه شدند
    در پايان تمرين بازيكنان با زدن واكسن مننژيت به نوعى پيش از رفتن به عربستان خود را واكسينه كردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پژمان منتظرى: روى گل ذوب آهن مقصر نبودم

پژمان منتظرى مدافع استقلال معتقد است روى گل به ثمر رسيده ذوب آهن مقصر نبوده است. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    - بازى سختى بود چون بازى در زمين حريف برگزار مى شد و آنها به دنبال كسب ۳ امتياز بودند.
    • پس به نظر شما آنها بهتر بودند؟
    - منظورم اين نبود. ما اگر از فرصت هاى خود استفاده مى كرديم نتيجه طور ديگرى رقم مى خورد.
    • به گواه كارشناسان، شما روى گل ذوب آهن مقصر بوديد.
    - حرف شما را قبول ندارم. اولاً وقتى تيمى گل مى خورد همه مقصر هستند. ثانياً من چطور بايد توپ را دفع مى كردم. مهاجم ذوب آهن از فاصله يك مترى توپ را شوت كرد و تبديل به گل شد.
    • استقلال زيبا بازى نمى كند. علت را در چه مى دانيد؟
    - به نظر من وقتى ۴ هفته ديگر ليگ تمام مى شود كه فوتبال زيبا بازى نمى كنند. ما فقط بايد دنبال كسب ۳ امتياز بازى ها باشيم.
    • بازى با الاتحاد عربستان را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - ديدار سختى است چون ممكن است عرب ها براى ما حاشيه سازى كنند. بايد مراقب باشيم.
    • مى توانيد ۳ امتياز را كسب كنيد؟
    - بايد تلاش كنيم تا ۳ امتياز را كسب نماييم . سخت هست اما ممكن است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياوش اكبرپور: به دنبال آقاى گلى نيستم

سياوش اكبرپور مهاجم استقلال معتقد است تيمش در آستانه ديدار مقابل الاتحاد عربستان در شرايط روحى خوبى بسر مى برد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    - بازى خوبى بود. به نظر من مى توانستيم برنده اين ديدار باشيم. مخصوصاً در نيمه دوم فرصت هاى فراوانى براى گلزنى داشتيم كه از دست رفت.
    • ذوب آهن را چطور ارزيابى كرديد؟
    - آنها فقط در اوايل نيمه اول خوب بودند آن هم به خاطر استرس بازيكنان ما بود.
    • دلايل افت هفته هاى اخير استقلال چيست؟
    - به نظر من اتفاقات دربى تأثيرگذار بود اما اميدوارم تا بازى بعدى كه مقابل ملوان داريم اين شرايط برطرف شود.
    • تا به حال ۱۲ گل زده ايد. به دنبال آقاى گلى هستيد؟
    - فكر نمى كنم چون آرش ۱۸ گل زده و ۴ هفته ديگر هم ليگ تمام مى شود. ما بازيكنان بايد به برهانى كمك كنيم تا وى اين عنوان را كسب كند.
    • اين هفته با الاتحاد در عربستان بازى داريد.
    - بازى فوق العاده سختى است. ما بايد گام اول را محكم برداريم تا بتوانيم ترس را در گروهى كه در آن قرار داريم ايجاد كنيم.
    • فكر مى كنيد بتوانيد ۳ امتياز را كسب كنيد؟
    - صددرصد. شما مطمئن باشيد با دست پر از عربستان بازمى گرديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اولين خط و نشان را براى الاتحاد مى كشيم
    برهانى: در رقابت آقاى گلى كم نمى آورم

آرش برهانى مهاجم استقلال چند هفته اى است موفق به گلزنى نشده تا همين امر دليل رسيدن مدعيان آقاى گلى به وى شود. فاصله آرش برهانى با اشپيتين آرفى، ايگور كاسترو و... كم شده اما با اين حال مهاجم استقلال براى كسب عنوان آقاى گلى كم نمى آورد. او حواسش به آقاى گلى است تا حتى ركورد عنايتى را هم بشكند. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
    • در بازى مقابل ذوب آهن نيمكت نشين بودى؟
    - چند روزى بود كه از ناحيه گردن دچار مصدوميت بودم. به همين دليل نمى توانستم خوب تمرين كنم. همين دليل باعث شد در تركيب ثابت استقلال قرار نگيرم.
    • اما مى گفتند از لحاظ آسيب ديدگى مشكلى براى بازى كردن مقابل ذوب آهن ندارى؟
    - مقابل ذوب آهن مصدوم نبودم اما به دليل اينكه چند روز با تيم تمرين نكرده بودم نتوانستم خودم را به شرايط بازى برسانم تا همين دليلى بر نيمكت نشينى ام در بازى اخير باشد.
    • از نيمكت نشينى ات ناراحت نشدى؟
    - چرا ناراحت باشم؟! به هر حال در اكثر بازى هاى استقلال فيكس تيم بوده ام و اين طبيعى است كه در يك بازى نيمكت نشين باشم. اميرخان صلاح ديدند در تركيب ثابت قرار نگيرم و من هم به عنوان بازيكن تابع نظر ايشان هستم.
    • چند هفته اى است موفق به گلزنى نشدى؟!
    - هدف من گلزنى نيست كه از گل نزدنم ناراحت باشم. من فقط در بازى به يك چيز فكر مى كنم و آن مثمرثمر بودن است. فكر هم نمى كنم در اين چند هفته براى استقلال بد بازى كرده باشم.
    • گل نزدنت سبب شده رقبايت در كسب عنوان آقاى گلى به تو برسند در حالى كه پيش از اين فاصله گلزنى تو با ديگر مهاجمان خيلى زياد بود.
    - حواسم به آقاى گلى هم هست. همان طور كه در چند بازى متوالى استقلال موفق به گلزنى شدم باز هم براى تيمم گل مى زنم. براى رسيدن به آقاى گلى كم نمى آورم تا انشاءالله آخر فصل به هدفم برسم.
    • استقلال مقابل ذوب آهن به تساوى رسيد. نتيجه اى كه بيشتر به سود استقلال تمام شد تا تيم اصفهانى. از بازى برايمان بگو.
    - هدف ما اين بود كه صدر را از دست ندهيم كه خوشبختانه به اين هدف هم رسيديم. اوايل نيمه اول عملكرد خوبى نداشتيم امابچه ها با گذشت زمان به خودشان آمدند. حتى در نيمه اول مى توانستيم كار را تمام كنيم و برنده بازى باشيم اما استفاده درست نكردن از فرصت ها و بدشانسى مانع برترى ما شد.
    • ذوب آهن رقيب اصلى شما در راه رسيدن به قهرمانى است. اين تيم را چطور ديدى؟
    ذوب آهن نشان داد بى جهت در صدر قرار نگرفته. آنها فوتبال را خيلى خوب بازى مى كنند اما با اين حال ما به دنبال قهرمانى هستيم و بايد براى رسيدن به اين هدف ذوب آهن را جا بگذاريم. اميدوارم استقلال با اختلاف چند امتيازى از اين تيم قهرمان شود.
    • اين هفته بايد اولين بازى آسيايى خود را انجام دهيد. پيش بينى ات از ديدار با الاتحاد چيست؟
    -خب طبيعتاً بازى سختى در آنجا داريم. عرب ها از امتياز ميزبانى برخوردار هستند و حضور تماشاگرانشان در استاديوم مى تواند كمك زيادى به آنها بكند اما به هر حال ما استقلال هستيم. فكر مى كنم شهرت و افتخار استقلال براى ما كافى باشد تا با استفاده از اين پشتوانه يك بازى زيبا را در جده از خود به معرض نمايش بگذاريم.
    • ارزيابى ات از نوع فوتبال عرب ها چيست؟
    - آنها اصولاً فوتبال زيبايى را از خود به نمايش نمى گذارند اما بايد بپذيريم كه فوتبال عرب ها هم پيشرفت كرده است. امكاناتى كه آنها دارند به هيچ وجه قابل قياس با باشگاه هاى ما نيست. با اين حال بايد در عربستان كارى كنيم كه به هيچ وجه اسير حاشيه هاى بازى نشويم. به خوبى مى دانيم كه هدف آنها اين است كه احساسات ما را در بازى خراب كنند. اگر خونسرد و با اطمينان بازى كنيم به هيچ مشكلى بر نمى خوريم.
    • مى توانيد از الاتحاد امتياز بگيريد؟
    - ما تنها با اين هدف به عربستان مى رويم. اگر مى خواهيم در بازى هاى آسيايى موفق عمل كنيم بايد از ابتداى راه براى حريفانمان خط و نشان بكشيم. بنابراين فكر مى كنم اولين خط و نشان استقلال در بازى هاى آسيايى براى الاتحاد باشد تا انشاءالله پس از امتياز گرفتن از الاتحاد به فكر تيم هاى ديگر باشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به آناليزورهاى استقلال ويزا ندادند
    هيچ يك از آناليزورهاى استقلال موفق به همراهى اين تيم در عربستان نشدند. در حالى كه باشگاه استقلال اسامى آناليزورهاى خود را جهت سفر به عربستان به سفارت اين كشور ارسال كرده بود به هيچ يك از اين افراد ويزاى سفر داده نشد تا در نهايت آناليزورهاى استقلال در تهران بمانند. البته گويا قرار است قلعه نويى در عربستان مدام با آناليزورهايش در تماس باشد تا آخرين توصيه هاى آنها را در خصوص تيم الاتحاد پذيرا شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جلسه قلعه نويى با آناليزورها
    صبح ديروز امير قلعه نويى در محل باشگاه استقلال حاضر شد و جلسه ۲ ساعته اى را با آناليزورهاى تيمش برگزار كرد. طبق شنيده هاى ما در اين جلسه قلعه نويى از آنها خواست اطلاعات كامل الاتحاد را شناسايى كرده و آن را در اختيار وى قرار دهند. گفتنى است پيروزى در اولين ديدار در ليگ قهرمانان براى قلعه نويى از جهاتى خيلى اهميت دارد چون باعث مى شود وى با روحيه بيشترى در ادامه مسابقات ليگ را دنبال كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جان واريو به دوبى مى رود

فابيو جان واريو هافبك استقلال كه امروز همراه استقلال عازم عربستان خواهد شد تا خود را آماده ديدار مقابل الاتحاد عربستان در ليگ قهرمانان آسيا بكند. طبق شنيده هاى ما قرار است اين هافبك در تعطيلات نوروز و در تعطيلى چند روزه تمرينات همراه همسرش عازم دوبى شده و چند روزى را به استراحت بپردازد.گفتنى است جان واريو با دور جديد تمرينات پس از نوروز همراه استقلال خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •