تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1988 از 2014 اولاول ... 98814881888193819781984198519861987198819891990199119921998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,871 به 19,880 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

میگم احساس خوبی به این تاپ مولر ندارم !! اصلا کارنامش چطوریه ؟ این کسیه که خیلی وقته تیمی نداشته !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خدا کنه همین نیکبخت رو محروم کنن دلم خنک بشه...
    یادش بخیر وقتی 3 سال پیش که نیکی اومد پرسولیس ... همه انگار جشن گرفته بودن ...

یادمه یکی گفته بود بعضیا درباره ی نیکی از روی شکم سیری حرف میزنن ... فک کنم امیر حسین بود یا یکی از مدیرای کانون ... بنظر منم این حرف درس بود ...

شاید هم داره بازار گرمی می کنه
    کریمی جاه طلبه
    فکر نکنم به خاطر پول بره
    اتفاقا کریمی جاه طلب نیس ... اگه جاه طلب بود یهو از فوتبال سیر نمی شد ... اروپا را با این که می خواستنش ول نمی کرد بیاد قطر ... بعدشم این جریان های تیم ملی ...

کریمی جاه طلب نیس .. 100 درصد بخاطر پول هم نمیره که عربا بیشتر بهش پول می دادن و قرارداد 6 میلیون دلاری را بیخیال نمی شد ...

تنها دلیلی که باعث میشه علی کریمی از پرسپلیس دور بشه همین مشکلاتش با انصاری فرد ... یادتونه که وسط فصل چی شد ؟

عصر اخراجش کرد ، شب تکذیب ، فردا هم رفت روبوسی و آشتی کنان ...

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نوروزي: منتظر تماس مسوولان باشگاه پرسپوليس هستم
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص تازه ترين وضعيتش گفت: با پرسپوليس دو سال ديگر قرارداد دارم اما همچنان منتظر تماس مسوولان باشگاه براي شرکت در تمرينات تيم در فصل جديد هستم.

" هادي نوروزي" روز جمعه با اشاره به اين که زمان به سرعت درحال سپري شدن است، به خبرنگار ايرنا افزود: تقريبا تمامي باشگاه هاي بزرگ داخلي ترکيب تيم خود را کامل کرده و تمرينات خود را شروع کرده اند اما هنوز تکليف تيم پرسپوليس مشخص نشده است.
    وي افزود: اميدوارم مسوولان باشگاه هرچه زودتر تکليف تيم را مشخص کنند.
    نوروزي که تمريناتش را پيش از موعد باشگاه آغاز کرده، افزود: ‌براي اين که از شرايط آرماني دور نشوم مدتي است تمرينات اختصاصي ام را شروع کرده ام تا با مشکل روبه رو نشوم.
    مهاجم تيم پرسپوليس که از وضعيت فصل گذشته اش در تيم پرسپوليس ناراضي به نظر مي رسيد، افزود: فصل گذشته سال اولي بود که براي اين تيم بزرگ بازي مي کردم و نتوانستم نظر کادر فني را جلب کنم.
    نوروزي تاکيد کرد: بازي در ترکيب اصلي تيم پرسپوليس براي بازيکنان جواني مانند من بسيار سخت است که اميدوارم بتوانم با تلاش بيشتر نظر کادر فني جديد را جلب و در ترکيب اصلي قرار بگيرم

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درخشان در گفت‌وگو با ايسنا:
    همكارانم را تا يكشنبه معرفي مي‌كنم
    برخي مشكلات مانع همكاري با پرسپوليس شد
    99 درصد كلاوس تاپ‌مولر سرمربي پرسپوليس است

وي افزود: البته همچنان در كميته‌ي فني باشگاه پرسپوليس عضويت دارم و از همين جا هم اعلام مي‌كنم هر زمان اين تيم خواست تا از من استفاده كند، از هيچ كمك فكري دريغ نكنم. پرسپوليس را دوست دارم و براي موفقيت اين تيم و خوشحالي هوادارانش در اين فصل آرزوي موفقيت مي‌كنم.

درخشان در پاسخ به اين سوال كه با توجه به حضورتان در جلسات كميته‌ي فني براي انتخاب سرمربي و همچنين مذاكره با مربيان مدنظر پرسپوليس فكر مي‌كنيد كدام مربي هدايت پرسپوليس را برعهده بگيرد؟ گفت: با روندي كه در جلسات طي شد و بررسي‌هايي كه از همه‌ي جوانب انجام شد و بنده تا آخرين لحظات در اين جلسات بودم، معتقدم سرمربي پرسپوليس در ليگ نهم 99 درصد كلاوس تاپ‌مولر آلماني خواهد بود.

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    استيلي: مرزبان را به استيل آذين مي‌آورم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استيل آذين گفت: ‌با مسولان باشگاه دي استرادا صحبت كردم و قطعا مرزبان را به استيل آذين مي‌آورم.

حميد استيلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت:‌ با مسئولان باشگاه استيل آذين به توافق نهايي رسيدم و سرمربي اين تيم خواهم بود.
    وي در خصوص دستيارانش گفت: همانطور كه قبلا اعلام كردم دستيارانم مرزبان، عزيزيان و احمد كارو هستند. با توجه به صحبتي كه با مسولان باشگاه دي استرادا اسلواكي داشتم مرزبان براي كمك به من به استيل آذين خواهد آمد و هيچ مشكلي نيست.
    استيلي ادامه داد:‌با هدف خاصي به استيل آذين پيوستم و براي اين تيم برنامه دارم به همين دليل در نشست خبري در هفته جاري پاسخگوي خبرنگاران خواهم بود تا بتوانم برنامه‌هايم را به صورت شفاف و گويا بيان كنم.
    وي در پايان خاطرنشان كرد: از تمام افرادي كه به من اعتماد كردند تشكر مي‌كنم و اميدوارم بتوانم زحمات آنها را جبران كنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    مرزبان: مسئولان دي‌استرادا موافق جدايي من نيستند
    خبرگزاري فارس: گزينه نخست حميد استيلي براي دستياري در استيل آذين گفت: براي استيلي همه كار مي‌كنم؛ اما فعلا مسئولان دي‌استرادا اسلواكي با جدايي من موافقت نكرده اند.

عليرضا مرزبان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: استيلي را دوست داشته و به كارش اعتقاد دارم؛ اما با توجه به قرارداد دوساله‌اي كه با مسئولان دي‌استرادا اسلواكي دارم آنها با جدايي من موافق نيستند.
    وي افزود: با قطعي شدن سرمربيگري استيلي در استيل آذين نشستي با مسئولان باشگاه برگزار مي كنم تا شايد متقاعد شوند.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

به دليل مسايل شخصي
    افشين قطبي راهي هلند شد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال پس از اقامت چند روزه در دوبي، پنج شنبه هفته گذشته راهي هلند شد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، افشين قطبي پس از ناكامي تيم ملي ايران فوتبال ايران براي راهيابي به جام جهاني 2010 و پس از بازگشت ملي پوشان از سئول به تهران، راهي امارات شده بود.
    وي براي تداوم همكاري خود در تيم ملي، برنامه 4 ساله را به فدراسيون ارائه كرده و مسئولان نيز با افزودن و كاستن مواردي از بندهاي موجود، براي عقد قرارداد با اين مربي ابراز تمايل كرده اند.
    قطبي براي تداوم فعاليتش با فدراسيون مواردي مانند زمان قرارداد، مبلغ، نحوه تشكيل تيم ملي و زمان شروع اردوها را ذكر كرده و مي خواهد با شفاف شدن اين مسايل، به كار خود ادامه دهد.
    قطبي امارات را به مقصد هلند ترك كرد و به دليل مسايل خانوادگي، اكنون در آمستردام به سر مي‌برد.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

با عقد قراردادي يك ساله
    استيلي سرمربي استيل آذين‌ شد
    خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس با عقد قراردادي رسمي به عنوان سرمربي استيل آذين منصوب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي به صورت رسمي و با عقد قراردادي يك ساله به عنوان سرمربي تيم فوتبال استيل‌آذين انتخاب شد.
    قرار است تا پايان وقت اداري امروز حكم وي صادر شود تا مربي سابق پرسپوليس فعاليت خود را در اين تيم ليگ برتري آغاز كند.
    استيلي عليرضا مرزبان را به عنوان دستيار اول، سعيد عزيزيان به عنوان مربي دروازه‌بان‌ها و احمد كارو را به عنوان آناليزور معرفي كرده است.
    احتمالا يك دستيار خارجي نيز به كادرفني اضافه مي شود كه هنوز قطعي نشده است و تا پايان هفته مشخص خواهد شد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اتفاقا کریمی جاه طلب نیس ... اگه جاه طلب بود یهو از فوتبال سیر نمی شد ... اروپا را با این که می خواستنش ول نمی کرد بیاد قطر ... بعدشم این جریان های تیم ملی ...

کریمی جاه طلب نیس .. 100 درصد بخاطر پول هم نمیره که عربا بیشتر بهش پول می دادن و قرارداد 6 میلیون دلاری را بیخیال نمی شد ...

تنها دلیلی که باعث میشه علی کریمی از پرسپلیس دور بشه همین مشکلاتش با انصاری فرد ... یادتونه که وسط فصل چی شد ؟

عصر اخراجش کرد ، شب تکذیب ، فردا هم رفت روبوسی و آشتی کنان ...
    کریمی به این علت اروپا رو ترک کرد که فشار تمرینات زیاد بود
    کشورهای عربی بخور به خوابهولی اروپا پوست بازیکن رو می کنن

ولی خوب امروز خبری اومد که چون استیلی مربی استیل اذین شد دیگه کریمی اونجا نمیره

انگار مشکل داره با استیلی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

بهزادي در گفت‌وگو با فارس:
    كميته فني نظر خود را در مورد سرمربي پرسپوليس اعلام كرده است
    خبرگزاري فارس: رئيس كميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: پس از ديدار با دو مربي خارجي كميته فني نظر خود را اعلام كرده است.

همايون بهزادي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص بلاتكليفي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: من بيشتر در فدراسيون فوتبال هستم و فقط اميدوارم همه چيز درست شود. كميته فني پرسپوليس پس از ديدار با دو مربي خارجي نظر خود را به باشگاه اعلام كرده و فكر مي‌كنم مسئولان باشگاه مي‌توانند جوابگوي شما باشند.
    وي افزود: به نظر مي رسد، تنها مشكل باشگاه پرسپوليس با اين مربيان مالي است و من آرزو مي‌كنم اين مورد سريع‌تر حل شود.
    بهزادي در جواب اين سئوال كه نقش كميته فني در باشگاه پرسپوليس چيست، تاكيد كرد: سياست‌هاي باشگاه را دنبال مي‌كنيم اما نتايج اقدامات را بايد از خود باشگاه بپرسيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •