بچه ها کسی میدونه فلاکس یا فلاسک چای میزارن با خودمون تو جهنم (پادگان) ببریم یا نه؟![]()
بچه ها کسی میدونه فلاکس یا فلاسک چای میزارن با خودمون تو جهنم (پادگان) ببریم یا نه؟![]()
آره فکر کنم بشه
توی اموزشی یه کلاس داشتیم که اینجور قوانین رو توش توضیح میدادن
یادمه طرف میگفت ظاهرا تو کل خدمت یه بار ، سرباز میتونه به عراق یا عربستان(سوریه رو نمیدونم) بره ، ولی دیگه از مراحلش خبری ندارم
جسارت نکردم منظورم اینه که شما زود ازدواج کردی![]()
سپاه افتادم هورااااااااا آباده شیراز کسی نبود 19بهمن
![]()
بله میذارن ببری
سلام
من پنجمین بچه خونواده ام.و اون سالی که بدنیا اومدم قانونی تصویب شد که بالای سه فرزند نمیتونن تحت تکفل بیمه تامین اجتماعی سرپرست خانوار قرار بگیرن
حالا الان یکی از داداشام ازدواج کرده و اون یکی سربازه،و یکی از خواهرام هم تحت تکفل نامزدش هست.یعنی الان از 2 فرزند باقیمونده یکیش بیمه اس و اون یکی که من باشم بیمه نیستم.از طرف دیگه من فارغ التحصیل پیشدانشگاهی هستم و پشت کنکور و برگه اعزام به خدمت دارم برا مهر سال 93.
حالا سوال من اینه که الان من میتونم تحت تکفل پدرم قرار بگیرم؟تا مهر 93؟
ممنون....
من چند ماه پیش اموزشی اونجا بودم...سوالی داشتی بگو در توانم باشه جواب میدم...فقط یه تذکر جدی..یه سری لباس خیلی گرم با خودت ببر چون چهار ماه پیش که من اونجا بودم سرما غوغا
میکرد الان سرمای اونجا واقعا وحشتناکه نمیخوام بترسونمت ولی همچین سرمایی رو فکر نکنم تو عمرت تجربه کرده باشی .
سلام
من تک پسر هستم و پدرم متولد 33 هست و میخوام کفالت پدرم رو بگیرم
پدرم چند سال قبل عمل قلب باز کرده و دیابت هم داره
من کارهاش رو کردم رفتم نظام وظیفه یه بیمارستان تو کرج رو بهم معرفی کردو یه برگه که دکتر نظر خودش رو بگه
البته فکر میکنم این بیمارستان کرج فرمالیته باشه و احتمالا باید بیمارستان خود ارتش برم درسته؟!!
من تست قلب یعنی نوار قلب و اکو و تست ورزش از پدرم گرفتم اینا رو پیش یه دکتر بردم که دکتر گفت کاملا نرمال هست
حالا مونده آزمایش قند
و بعد برم نظام وظیفه
البته پدرم دیابت داره و قرص هم میخوره ولی به نظرتون میشه یه حرکتی چیزی بزنم که مثلا قند بیشتر نشون داده بشه ؟!!
مثلا داروهاش رو نخوره؟!! یا چیز قندی قبل از آزمایش بخوره؟!!! (خدایا منو ببخش)
یا مثلا برای نوار قلب یا اکو تو بیمارستان ارتش که یکم نتایج آزمایش تغییر کنه![]()
من بهمن سال 90 اونجا آموزش دیدم آقا مجید در جریانه.
که فکر کنم با تغییرات ایجاد شده از 90 تا الان ایشون بهتر بتونه راهنماییتون کنه.
داش مجید کم پیدایی!خدمت بهت ساخته.
با توجه به اینکه من همون ماهی که شما اعزام هستی اعزام شده بودم فقط اینو بگم که هوای اونجا این موقع از سال خیلی متغییره یعنی یه روز سرده یه روز گرم یه روز ...
پس سعی کن لباسای مناسب و البته همون طور که آقا مجید گفتن گرم ببری.
یه سوال داشتم از دوستان اهل فن
من همونطوری که قبلا هم مشورت گرفته بودم ، اقدام کرده بودم برا پذیرش سپاه و میگفتن دوستان که واسه اسفند نمیشه ! برگمون اومد و توش سپاه نوشته نشده بود و نیروی زمینی ارتش بود !
امروز با همون آشنامون تماس گرفتم که آقا اینطوری شده ! گفت که نه حتما پذیرش شدی و اون نامه اشتباه شده ! فردا برگت رو بیار ببرم اوکی کنم !
حالا سوالم اینه :
- اصلا میشه همچین چیزی یا داره به من امید میده ؟!
- بعد اگه واقعا اینطوری باشه ، با توجه به زمان باقی مونده نامه جدیدی دستم میرسه ؟! چطوری میشه باقی مراحل ؟!
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)