تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1987 از 2199 اولاول ... 9871487188719371977198319841985198619871988198919901991199720372087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,861 به 19,870 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خواهشا یکی به سوال من جواب بده ممنون میشم!
    من الان شیرازم و میخوام یک سرویس رو برای اولین بار برای یکی از آشنامون بخرم،ایشون توی شهر جاسک زندگی میکنه و پوشش هم داره.میشه از شهر شیراز که من هستم براش سرویس و مودم رو بخرم و پست کنم؟؟قیمت نمایندگی با قیمت توی سایت خود مبین نت یکی هست؟
    اینترنتی سفارش دادم زنگ نزدن میخوام سریعتر کارش راه بیفته و این که اونجا هم نمایندگی دارن ولی مودمشو ندارن.

قانوناً اونی که ثبت‌نام رو انجام می‌ده صاحب اشتراک می‌شه. بخصوص اگه سرعت بالا بخواد و براش مجوز هم بده. می‌تونید به اسم خودتون بگیرین و بعد بدین ایشون مصرف کنه. اما فکر کنم بتونید مودم تکی رو از شیراز بگیرید و براش بفرستین. یعنی خودم چند ماه یه 9200 می‌خواستم که نمایندگی‌های تهران تکی بهم نمی‌دادن و می‌گفتن با اکانت باید بخرم (مثل اینکه بگن نوشابه بدون ساندویچ داده نمی‌شود). با هماهنگی پشتیبانی قبول کردن که برم ازشون یه مودم بخرم. منتهی من چون اکانت داشتم می‌خواستن همون اشتراک قبلی رو از مودم قدیمی منتقل کنن به مودم جدید. ولی برای شما چون هنوز اشتراکی فعال نشده شاید بیشتر اما و اگر کنن. ولی قاعدتاً باید انجام بدن. قیمت هم ثابت هست و همونی هست که توی سایت زده (البته با مالیات که بهش اضافه می‌شه).

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

قانوناً اونی که ثبت‌نام رو انجام می‌ده صاحب اشتراک می‌شه. بخصوص اگه سرعت بالا بخواد و براش مجوز هم بده. می‌تونید به اسم خودتون بگیرین و بعد بدین ایشون مصرف کنه. اما فکر کنم بتونید مودم تکی رو از شیراز بگیرید و براش بفرستین. یعنی خودم چند ماه یه 9200 می‌خواستم که نمایندگی‌های تهران تکی بهم نمی‌دادن و می‌گفتن با اکانت باید بخرم (مثل اینکه بگن نوشابه بدون ساندویچ داده نمی‌شود). با هماهنگی پشتیبانی قبول کردن که برم ازشون یه مودم بخرم. منتهی من چون اکانت داشتم می‌خواستن همون اشتراک قبلی رو از مودم قدیمی منتقل کنن به مودم جدید. ولی برای شما چون هنوز اشتراکی فعال نشده شاید بیشتر اما و اگر کنن. ولی قاعدتاً باید انجام بدن. قیمت هم ثابت هست و همونی هست که توی سایت زده (البته با مالیات که بهش اضافه می‌شه).
    تشکر از شما.
    من سرویس و مودمو میخوام یک جا بخرم..مدارک چی میخواد؟؟فردا صبح برم تحویل میدن؟؟
    سرعت ساده ١٢٨ و مودم ساده رومیزی میخ ام یک ساله که سیصد تومن زده تو سایت.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

[[با سلام[میشه یکی لطف کنه به ما بگه واسه چی تو صفحه مشترک مبین نت ، قسمت گزارش کارکرد اینترنت ، مصرف حجم اینترنت به روز نیس ، حدود دو روز پیش رو نشون میده که چقدر اینترنت استفاده شده ، قبلا یک صفحه انگلیسی بود که به روز مصرف اینترنت رو نشون میداد، اگه کسی ادرس دیگه ای واسه مصرف حجم اینترنت میدونه ادرسش رو ثبت کنه ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

تشکر از شما.
    من سرویس و مودمو میخوام یک جا بخرم..مدارک چی میخواد؟؟فردا صبح برم تحویل میدن؟؟
    سرعت ساده ١٢٨ و مودم ساده رومیزی میخ ام یک ساله که سیصد تومن زده تو سایت.

من اگر یه اشتباه تو کل زندگیم انجام دادم این بوده که وایمکس مبین نت خریدم.قیمتای خیلی خیلی بالاش و آنتن ندادن همیشگیش رو اعصاب مشتریه.حالا شما می خوای بخری؟!!! من بعد از 3 ماه فروختمش رفتم پارس آنلاین الانم خیلی راضیم . نمیخوام زدت کنم فقط دلم برا مشترکای جدید می سوزه. یه کم بیشتر فکر کن.

6. 2 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خواهشا یکی به سوال من جواب بده ممنون میشم!
    من الان شیرازم و میخوام یک سرویس رو برای اولین بار برای یکی از آشنامون بخرم،ایشون توی شهر جاسک زندگی میکنه و پوشش هم داره.میشه از شهر شیراز که من هستم براش سرویس و مودم رو بخرم و پست کنم؟؟قیمت نمایندگی با قیمت توی سایت خود مبین نت یکی هست؟
    اینترنتی سفارش دادم زنگ نزدن میخوام سریعتر کارش راه بیفته و این که اونجا هم نمایندگی دارن ولی مودمشو ندارن.
    نخر برادر من.من توی هرمزگان که کار میکردم مبین نتم رو داشتم.اونجا هم مثل شیراز وضعیت مبین نت خراب بود.
    الان مخابرات هم داره وایرلس ارائه میده.
    پشیمون میشیا.

8. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

نخر برادر من.من توی هرمزگان که کار میکردم مبین نتم رو داشتم.اونجا هم مثل شیراز وضعیت مبین نت خراب بود.
    الان مخابرات هم داره وایرلس ارائه میده.
    پشیمون میشیا.
    ممنون از همدردی دوستان!!برای خودم نیست..این بنده خدا هم توی جاسکه و خط تلفن نداره..تنها راهش یا اینه یا اینترنت سیم کارت ایرانسل!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ممنون از همدردی دوستان!!برای خودم نیست..این بنده خدا هم توی جاسکه و خط تلفن نداره..تنها راهش یا اینه یا اینترنت سیم کارت ایرانسل!!!

باور کن اگه برم یه جای دور افتاده که هیچ امکاناتی نباشه فقط وایمکس مبین نت باشه بازم نمی خرم .اصلا اسمش بدنمو می لرزونه
    طفلی رفیقت
    Last edited by aligoodbeh; 20-01-2014 at 20:44.

11. 2 کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اگه کسی لطف کنه جواب بده ممنون میشم .

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

[[با سلام[میشه یکی لطف کنه به ما بگه واسه چی تو صفحه مشترک مبین نت ، قسمت گزارش کارکرد اینترنت ، مصرف حجم اینترنت به روز نیس ، حدود دو روز پیش رو نشون میده که چقدر اینترنت استفاده شده ، قبلا یک صفحه انگلیسی بود که به روز مصرف اینترنت رو نشون میداد، اگه کسی ادرس دیگه ای واسه مصرف حجم اینترنت میدونه ادرسش رو ثبت کنه ممنون میشم.
    هر بار که مودم کاملا خاموش بشه اون بروز میشه
    یعنی از زمانی که مودم روشن بشه تا زمانی که خاموش بشه گزارش کارکرد ثبت میشه

14. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من فقط اومدم بگم مبین نت حیا کن اینترنت رو رها کن

16. 4 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •