تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1987 از 2365 اولاول ... 9871487188719371977198319841985198619871988198919901991199720372087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,861 به 19,870 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یکی از دوستان میخواد باند های فابریک ماشینش ( پژو405) رو عوض کنه ( هم جلو و هم عقب (نمیخواد برش بزنه) ) چه باند هایی رو پیشنهاد میدید ؟ وسایز باندهای فابریک خود ماشین چند است؟ واینکه بین صدای باند گرد و باند بیضی برای عقب چقدر تفاوت وجود داره ؟
    سلام
    سایز اسپیکرها 16 هست.باید گرد نصب کنن البته عقب فابریک اسپیکری نداره و باید طاقچه رو برش بزنن.لذا میتونن عقب رو بیضی نصب کنن که بیس بیشتری داشته باشه.

اگر بخوام یه سیستم ساده بدون آمپ ، فقط اسپیکر و پخش ببندم زیر 400 تومن چیز مناسبی دستگیرم میشه؟
    تفکیک صدا و بیس نرم و با کیفیت برام اولویت داره. پخش هم فقط در حدی باشه که فلش بخوره با قابلیت تعویض فولدر.
    ماشین هم پراید 111 هست.
    خب بودجتون کمه.ولی میتونید یه جفت کواک RC100 نصب کنن با یه پخش ساده کن وود یا پایونیر.اما صداشون خوب نمیشه چون بیس ندارن باید حتما برای عقب هم به فکر نصب یه جفت 6*9 باشن.
    دوستان یکی سوال منو جواب میده بی زحمت
    ولتاژ پخشها خیر ربطی نداره به بم بودن صدا.
    ممنون از شما و سال نو رو هم به شما تبریک میگم.سال خوبی داشته باشین.
    من این پخش x400 رو گرفتم یه جفت 718 ex هم از ۵ سال پیش دارم میخوام فعلا یه امپلی ببندم که بعدا پول دستم اومد یه ساب هم ببندم.چون بیس رو دوست دارم.
    نظر شما چیه امپلی دو کانال ببندم که واس ساب یکی جدا ببندم یا ۴ کانال ؟چه مارکی خوبه
    میتونید 5602 پایونیر استفاده کنید.یا 4 کانال 9604

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    سایز اسپیکرها 16 هست.باید گرد نصب کنن البته عقب فابریک اسپیکری نداره و باید طاقچه رو برش بزنن.لذا میتونن عقب رو بیضی نصب کنن که بیس بیشتری داشته باشه.
    سلام
    حمید جان باند گرد 16 سانتیمتری چی پیشنهاد میدی ؟ واینکه فعلا میخواد یا باند های فابریک ماشین رو عوض کنه یا پخش فابریک رو به نظر شما کدوم رو عوض کنه صدای بهتری میگیره ؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حمید جان باند گرد 16 سانتیمتری چی پیشنهاد میدی ؟ واینکه فعلا میخواد یا باند های فابریک ماشین رو عوض کنه یا پخش فابریک رو به نظر شما کدوم رو عوض کنه صدای بهتری میگیره ؟
    اول پخش فابریکو عوض کنه ، بعد یه جفت باند رو طاقچه عقب ! باند گردو عوض کنه زیاد توفیری نداره !

داره خودمونی میشه saeed3w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان قصد خريد سيستم پخش و باند با كيفيت دارم ( كيفيت صدا برام مهم هست بدنبال بلندي صدا نيستم) بودجه در حد 500 تومن ( قابليت افزايش دارد بشرط تغيير محسوس كيفيت)
    صحبتهاي دوستان و آقا حميد را هم خواندم بنظرم پخش كنوود x400 با باند باند Helix e6x2 مناسب باشد فعلن ماشين من پرايد هست ولي بزودي 206 يا پرشيا خواهد شد
    نظر شما در مورد سيستم پخش و باند با كيفيت چي هست؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گرد 16 برای چی ؟! فابریک که نمیتونی ببندیش رو پراید در هر شرایطی باید برش بزنی ! اگر فقط باند و پخش میخوایی و چیزی بهش اضافه نمیکنی X400 و 6965V2 خوبن ! اگر آمپ اضافه میکنی بعدا 7158 جی وی سی !

7. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با درود و تبریک سال نو خدمت دوستان

میخواستم واس 131 یه سیستم جمع کنم. آهنگ هم الکترونیک و بیشتر وکال ترنس گوش میدم. میخوام بیسم پانچی باشه و های هم شفاف. مید هم تو مخ نره. خودتون بهتر میدونید چی میگم. اولویت هام هم به ترتیب ایناست:

هدیونیت:
    1. Alpine 145
    2. Kenwood 7056
    3. Pioneer 9650bt
    اسپیکر:
    1. Kappa 11
    2. Pioneer 6900
    آمپ:
    1. Kenwood 8400
    ساب:
    ساب هم موندم 3000 کنوود رو تعریفشو شنیدم ولی مثل این ک خیلی بوومی و ویبرس مخصوصا اگه تو باکس لوله ای استفاده بشه.

ممنون میشم از دوستان بگید من چی بخرم پشیمون نشم. کلا به نظرتو با توجه به سبک و شفافیت و قدرتی ک میخوام چی بگیرم بهتره؟ یک جفت باند یک پخش یک آمپلی و یک ساب و در صورت نیاز باتری و ... . مرسی
    Last edited by mohsen 1373; 27-03-2016 at 09:06.

داره خودمونی میشه saeed3w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم 7158 jvc باند خوبيه ولي مثل اينكه بدون آمپ بيس خوبي نداره ولي صداي خوبي داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با درود و تبریک سال نو خدمت دوستان

میخواستم واس 131 یه سیستم جمع کنم. آهنگ هم الکترونیک و بیشتر وکال ترنس گوش میدم. میخوام بیسم پانچی باشه و های هم شفاف. مید هم تو مخ نره. خودتون بهتر میدونید چی میگم. اولویت هام هم به ترتیب ایناست:

هدیونیت:
    1. Alpine 145
    2. Kenwood 7056
    3. Pioneer 9650bt
    اسپیکر:
    1. Kappa 11
    2. Pioneer 6900
    آمپ:
    1. Kenwood 8400
    ساب:
    ساب هم موندم 3000 کنوود رو تعریفشو شنیدم ولی مثل این ک خیلی بوومی و ویبرس مخصوصا اگه تو باکس لوله ای استفاده بشه.

ممنون میشم از دوستان بگید من چی بخرم پشیمون نشم. کلا به نظرتو با توجه به سبک و شفافیت و قدرتی ک میخوام چی بگیرم بهتره؟ یک جفت باند یک پخش یک آمپلی و یک ساب و در صورت نیاز باتری و ... . مرسی
    سلام به نظرمن این سیستم انتخاب کن
    1 - 7056
    2-Kappa 11
    8400-3
    4-برای ساب mw12 بردار با کاپا مچ میشه و امپ 8400 به راحتی باند ساب جواب گو هست برای باکس هم لوله ای برندار چون همش ویبره میشه باکس ذوزنقه ای بهترین گزینه است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به نظرمن این سیستم انتخاب کن
    1 - 7056
    2-Kappa 11
    8400-3
    4-برای ساب mw12 بردار با کاپا مچ میشه و امپ 8400 به راحتی باند ساب جواب گو هست برای باکس هم لوله ای برندار چون همش ویبره میشه باکس ذوزنقه ای بهترین گزینه است

مرسی از جواب سریع شما
    ببخشید ک بازم سوال میپرسم چون واقعا نمیتونم یک بار بیشتر هزینه کنم

ساب mw12 کلا از 3000 بهتره یا اگه بعد ها بخوام یک جفت کامپوننت اضافه کنم و 3000 رو به مونو وصل کنم بهتر میشه؟ چون تو ترنس قدرت هم و واسم مهمه البته نه به ازای از دست رفتن کیفیت

دوم این ک خودم هم پخش 7056 مد نظرم بود و خیلی تعریفشو شنیدم ولی بعضی ها میگن صداش خسته کنندس و آلپاین بهتره ولی بازم به نظر خودم به خاطر اکولایزر کاملش این بهتره. پس با خیال راحت اینو بخرم؟ چون فکر میکنم بعدا نتونم عوضش کنم دیگه.

و در آخر این ک واس پراید 131 باید باطریی خازنی چیزی اضافه کنم یا نه؟ اگه آره چی خوبه ک واس یک جفت کامپوننت و تیوتر و ی آمپلی مونو اضافه تو آینده کم نیاره. مرسی
    Last edited by mohsen 1373; 27-03-2016 at 14:39.

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از جواب سریع شما
    ببخشید ک بازم سوال میپرسم چون واقعا نمیتونم یک بار بیشتر هزینه کنم

ساب mw12 کلا از 3000 بهتره یا اگه بعد ها بخوام یک جفت کامپوننت اضافه کنم و 3000 رو به مونو وصل کنم بهتر میشه؟ چون تو ترنس قدرت هم و واسم مهمه.

دوم این ک خودم هم پخش 7056 مد نظرم بود و خیلی تعریفشو شنیدم ولی بعضی ها میگن صداش خسته کنندس و آلپاین بهتره ولی بازم به نظر خودم به خاطر اکولایزر کاملش این بهتره. پس با خیال راحت اینو بخرم؟ چون فکر میکنم بعدا نتونم عوضش کنم دیگه.

و در آخر این ک واس پراید باید باطریی چیزی اضافه کنم یا نه؟ مرسی
    دوست من، ما دقیقا هم سبک هستیم. به باتری نیاز نخواهی داشت. سیستم من شامل پخش 8650، کاپا 11، آمپ 8400، ساب 1260 اینفینیتی و سوپر توییتر 202 درگ استر است. اگه کاپا رو ببندی صدای زیر کم خواهد بود. پس نیاز به توییتر یا سوپر توییتر خواهی داشت. ساب هم حتما مدلی بردار که بیشتر کیک باشه با دقت بالا. با اینکه باکس ساب من ذوزنقه ایه اما به دلیل ویبره ی بیشتر،، یه جاهایی آزاردهنده میشه. پیشنهاد میکنم ساب رو از برند هلیکس مچ یا گلیدن گزینش کنی. پیروز باشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •