دوستان یکی از اعضای ترایب من بهش حمله شده بود رییس ترایب گفت براش ساپورت نیرو بفرستیم منم 200 تا نیزه با 200 تا شمشیر فرستادم ولی حالا گزارش داده که ساپورتم مورد حمله قرار گرفته!! یعنی چی اینجوری؟؟؟؟؟
دوستان یکی از اعضای ترایب من بهش حمله شده بود رییس ترایب گفت براش ساپورت نیرو بفرستیم منم 200 تا نیزه با 200 تا شمشیر فرستادم ولی حالا گزارش داده که ساپورتم مورد حمله قرار گرفته!! یعنی چی اینجوری؟؟؟؟؟
اون گذارشی که میده مربوط به فعالیت نیروهات تو ان روستا است که چه کار کردن و چه قدر بلا سروشون امده و چقدر کشته دادن.
Tribe Hakha ye pishine dare .
man az world 6 daram bazi mikonam , vaghti raftam too on world tribe hakha taze dorost shod ,
be leadery atantal .
bad e 2 mah man leader shodam , world 6 ro 40 ta irani boodeem ke baham bazi mikarid .
ke world 9 oomad , 90 ta irani boodeem hame baham join zadem to yek sat , hamaoon raftim K44 .
4 mah rank 2 world 9 boodeem .
Hakha ro bayad ghavi neghah dasht ,esme in tribe maroofe kheilya mishnasan .
World 11 ham hakha ro dorost kareem , vali dighe khaste shodeem Disbann kardeem .
COYP right hakha daste mast .
مصطفی سپردم پولتو بریزن به حساب.امروز دیر شد نشد ولی فردا میشه.خودم نمیتونم برم بانک.
بابا راضی به زحمت نبودم.قابل نداره که.
ببین من خواستم این یارو که تو رو نوبل کرده رو روستاهاش رو بگیرم.
روستاهاش هم توی فروم کلیم کردم و نوبلمن هم فرستادم.
بعد darkgreens بهم ایمیل زد و گفت او روستاها رو اون یارو بهش هدیه داده.
بعد منم بهش گفتم که ساپورت بفرسته تا نوبلمن های من رو بکشه و کشت.
الان هم فکر کنم خودش اون روستاها رو گرفته باشه.
فعلا که هخا داره سقوط میکنه![]()
يادش بخير تو اين بازي كسي واسه خودمون بوديم يه نامردي همه چيزمو بر باد داد!!!![]()
شما مال کدوم زمان قبل از من هستید(داستان شما چی است؟)
چیه انتظار معجزه داشتی که عین موشک همینجور رشد کنه؟(بلاخره یکم پس رفت داره.
آرچر اصلا بدرد نمیخوره.
100 نا اسب کماندار میتونه حدود 1000 تا از اونا رو بکشه.
دمت گرم.
من داخل 15 رو گفتم
درسته اون رنک 9 معلوم بود نمیمونه.
همون تاپ 20 کافیه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)