چرا سرعت دانلود با اپلودتون یکیه؟!
چرا سرعت دانلود با اپلودتون یکیه؟!
اپلود هم در فورجی می تونه بالا باشه
Sent from my Xperia SP using Tapatalk
واسه منم بهتر شده هم ٣جي هم ٤جي
برداشتن بسته ٣٠ دقيقه اي انگار تاثير داشته
شاید اصلا دلیل ارائه بسته نیم ساعت نامحدود فشار اوردن به شبکه و بررسی دقیق تر ایرادات اون بوده. بالاخره بعد از یک سال و اندی کم کم ایرانسل داره یه خورده ثبات پیدا می کنه
حقیقتا هم شبکه ای که رو به رشد و پیشرفت باید عیب و ایراد هم داشته باشه اما مهم اینه که اشکالات رو پیدا کنند و عیب زدایی کنند. امیدی حاصل شده تا در صورت تکمیل سایتها به کیفیت اهمیت بیشتری بدن تا الان مثل اینکه کمیت اولویت اول بوده
علتش رو از نظر فنی نمیدونم. ولی تقریبا توی بیشتر تست هایی که انجام دادم دانلود و آپلود نزدیک هم بوده. البته یه مدت آپلود بالاتر بود که دیگه الان درست شد.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خوب چون پهنای باند دانلود شلوغ میشه سرعت دانلود پایین میاد اما پهنای باند آپلود معمولا خالیه و توی حالت اف دی دی دو فرکانس جدا برای دانلود و اپلود استفاده میشه اما توی حالت tdd فرکانس یکی اما تایم دیویژن هست و دانلود و اپلود از نظر زمانی جدا میشن.
البته احتمال ایجاد محدودیتهایی هم برای دانلود توسط ایرانسل قابل تصوره
اپلود خوب نشانه خوبی هست برای ارزیابی کیفیت سیگنال . جایی که آپلود بالاتر دارید یعنی سیگنال بهتر دارید صبح که شبکه خلوته ( 6 ) اپلودم به 24 مگ میرسه
![]()
Last edited by ak313; 08-03-2016 at 22:26.
دوستان برای من همه چی عالی بود.تا همین چند روز پیش که ناگهان سرعتش از بین رفت.یعنی قطع و وصل فراوون ورسیدن از سرعت 1 مگ دونلود با ایدی ام به 80 90 کیلو
جالبه که شبا اصلا مشکلی نداره .مازندران هستم
من هرچه میخوام اون حالت که بعد از اتمام بسته اینترنتی سراغ مصرف آزاد نره و حسابم رو خالی نکنه رو از داخل برنامه ایرانسل من فعال کنم نمیشه و پیغام خطا میده که محتوا یافت نشد و این چیزها! تو یک ماه گذشته بارها در ساعات مختلف امتحان کردم و نمیشه جالبه همه بخشهای برنامه کار میکنه بجز همین بخش! الان علتش چی میتونه باشه؟ (جز اینکه آقای ایرانسل دلش نمیاد از این منفعت سرشار چشم پوشی کنه). راهی جز این برای فعال کردن این مود وجود داره یا نه مثلا از وب یا اپراتور و غیره؟
این کدو بزن ببین جواب میده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kenzu; 08-03-2016 at 23:51.
شبكه اينترنت ايرانسل كسي قطع نشده؟!
اينجا شبكه قطع هست
به ٤ جي كه اصلا كانكت نميشه
به ٣ جي كاكنكت ميشه انتن هم فول هست ولي اينترنت نداره!
همين ٢٠ دقيقه پيش قطع شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)