زنگ زدید چی گفتند؟ تو ریز مصرفتون چی زده؟
زنگ زدید چی گفتند؟ تو ریز مصرفتون چی زده؟
زنگ زدم گفتند که شبانه رایگان حذف شده است تو ریزمصرف هم شبانه رایگان را نشون نمیده
اگه تو طرح بوده كه نميتونن وسط طرح حذفش كنن. طرح شما پيش پرداخت بوده؟
آره پیش پرداخت بوده و شش ماهه
از یک طرف به نفعتون بود ه چون برای شبانه باید 2 تا 6 صبح اسیر می شدید.
من سرویس "اینترنت خوب با طعم تابستانه" داشتم با دانلود شبانه رایگان (پیش پرداخت) که چند روز پیش یک سالش تموم شد. فعلا چند مگ ترافیک مونده و اینترنت هم قطع نشده. شبانه رایگان دانلود کنم رو قبض که نمیاد ؟؟
سلام
دوستان کسی اطلاع داره چطوری باید به پشتیبانای مخابرات بفهمونم که سرعت دانلود منو بیارن پایین تر؟ به خاطر نویزی که هست رو حالت ADSL2PLUS سرعتم تقریبا قرار داده شده روی بیشترین مقداری که خط کشش داره.(۸-۹مگ) و باعث میشه SNR دانلود بیاد زیر ۳ و قطعی زیادی پیش میاد.از پنل تیکت زدم و ۳-۴ نفر تماس گرفتن ولی عملا هیچ کاری نکردن و میگن مشکلی نیست!.نمیدونم نمیفهمن مشکل رو یا بلد نیستن یا نمیخوان انجام بدن.تلفن هم زدم ولی بازم فایده نداشت و تقریبا در تمام حالت ها این قطعی ها وجود داره(با شدت و ضعف متفاوت) و ناچارا برای اینکه ارتباط استیبل داشته باشم و خیالم از بابت قطعی راحت باشه روی حالت G.lite میزارم که اونم سرعتش خیلی پایینه(۱.۵ مگ در حالی که بیشترین مقدار رو حدود ۳.۵مگ نشون میده).کسی میتونه راهنمایی کنه در این خصوص؟
Last edited by Dim0; 05-11-2017 at 17:17.
از طریق خود پنل تیکت بذارید کی بهتون زنگ میزنه میگه چرا تیکت گذاشتید از پشتیبای پیگیری کنید. مشکل بهش بگو. مجبور میشن درست کنند
منم دقیقا همینطوری بودم ولی دانلود کردم مشکلی پیش نیومد. دوباره هم همین سرویس رو تمدید کردم و خوشبختانه هنوز شبانه رایگان داره
سرعت شبانه ؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)