دوستان اگه جمعه بيفته اول مرخصي استحقاقي (يا آخر مرخصي) ،جمعه هم به مرخصي اضافه ميشه يا نه ؟
دوستان اگه جمعه بيفته اول مرخصي استحقاقي (يا آخر مرخصي) ،جمعه هم به مرخصي اضافه ميشه يا نه ؟
من از شما یه سوال میپرسم
برو ببین خدماتی که سرباز ها میکنن رو چه کسی حاضره با این حقوق انجام بده (( 50 تا 70 هزار تومان ))
نگهبانی (( حالا از لب مرز بگیر تا نگهبانی ادارات تو کشور ))
آبدارچی
نظافتچی
و .......
دولت با این کار اتفاقا خیلی داره صرفه جویی میکنه
واسه هرکدوم از کارهای بالا اگه یه پرسنل بگیره باید 500 تا 700 حقوق بگیره (( با توجه به حقوق یه فرد عادی ))
ولی یه سرباز با 50 هزار تومان حقوق همه کار میکنه !!!
سربازی یعنی پرسنل رایگان !! (( نگهبانی فرمانداری ها - نیروی انتظامی و .... همشون سرباز هستن ))
تو کل کشور سرباز ها رو جمع کنن کنن که دیگه کشور تعطیله !!
البته سرباز ها یکسری هزینه های دیگه مثل غذا و .... دارن
ولی مفت ترین افراد کشور هستن واسه کار کردن (( قصد جسارت نداشتم ))
///////
حالا طرف اگه کارشناسی ارشد و دکتری باشه
با 80 هزار تومان حقوق کار یه فرد کامل متخصص رو انجام میده
فرض کن تو اداره یا کارگاهی سرباز با 80 تومان حقوق جای جوشکار یا مهندس کار کنه که شاید تا 1 تومان هم حقوق بگیره ))
دکتری که دیگه بماند !!!
این همه ملت میرن امریه کجا میرن ؟؟
13 به در که نمیرن
قشنگ میرن یه جا کار میکنن مفت مفت
Last edited by wooooow; 01-02-2014 at 02:36.
بستگی به این داره که سرباز روز برگی یا 24 . 24 یا ...
اگه روز برگ باشی که معمولا جمعه رو نباید مرخصی بگیری چون تعطیله و اگه غیر از این باشه روز جمعه با روزهای دیگه فرقی نداره.
یه قانون هم هست که تو پادگان ما اجرا میشد ، ( از جای دیگه خبر ندارم ) که اگه بین دوتا تعطیلی ( بین التعطیلین ) مرخصی تشویقی رد میکردی خلاء خدمتی حساب میشد![]()
سلام
به سرباز در حال خدمت اجازه خروج از کشور با ویزای زیارتی میدن؟
می دونم سوال احمقانس ولی یکی خیلی اصرار داشت که میدن. هر چقدر ما میگیم سرباز هزار جور محدودیت داره که این توش گمه، باز اصرار داشت که میدن
شما شنیدید سرباز ویزای زیارتی و اجازه خروج از کشور بگیره؟
من همینجا به شما قول میدم اگر آمریکا و اسرائیل و کل غرب همین فردا نابود بشن و مثلا هیچ دشمنی نداشته باشیم، سربازی بازم لغو نمیشه
لغو سربازی یعنی فلج شدن کشور
سلام . سربازی لغو نمیشه هرگز اما شرایطِ اجباری بودنِ خدمت ممکنه تغییر کنه . مدت خدمت هم ممکنه کم بشه . قبلاً هم بارها اینجوری شده .
نبود
جسارتا من یک سال از شما بزرگترم
زندگی شما به من ربطی نداره ولی 23 سال سن برای بچه داری خیلی زوده
برگه مام اومد ! 03 نزاجا : آموزشگاه شهید برخورداری یا همون عجب شیر !!!
دوستانی که میشناسن یه توصیحی بدن که چجوریاست ! (البته در گذشته کسی تعریف خوبی نشنیده از اینجا !)
بعد تمام شدن آموزش بیشتر محل خدمت نزاجا واسه تبریز کجاهاست ؟! (بخصوص برا متاهل ها و تک فرزندها)
نوشته ساعت حضور : 7 صبح . یعنی خودمون باید سر تایم بریم یا خودشون همه اعزامیهارو از یجا میبرن اونجا ؟!! چون یه آدرس محل اعزام هم داره که فک کنم آدرس هنگ اینجاست!
یه سوال دیگه هم اینکه اینجا نوشته همراه داشتن برگه واکسیناسیون الزامیه ! برگه واکسیناسیون کدومه ؟!![]()
Last edited by mf.designing; 01-02-2014 at 15:01.
بزرگی به سن نیست!!![]()
احیانا موقعی که واکسن زدید یه برگه از دفترچتون رو مهر و امضا نکردن![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)