قصد دخالت ندارم حالا چرا شما تست سرور ایرانی و تهران رو گرفتید اگر داخل میخواهید که شبکه ملی هست
ولی اگر خارج که باید تست انجاها رو بگذارید
قصد دخالت ندارم حالا چرا شما تست سرور ایرانی و تهران رو گرفتید اگر داخل میخواهید که شبکه ملی هست
ولی اگر خارج که باید تست انجاها رو بگذارید
دوستان من بخوام شبانه بدون برو برگرد حداقل 1.7 گیگ بگیرم باید چه سرعتی بگیرم ؟ ایا 512 جواب میده ؟؟
الان 256 دارم شبی 800 مگ میگیرم.
من یک مگ دارم.در بدترین حالت شبی 2 گیگ میگیرم و در بهترین حالت شبی 3.8 گیگ.اغلب همون 2 گیگه.
پارس انلاین مثل تخم مرغ شانسیه.من 512 داشتم در بهترین حالت ممکن که فقط یک شب بیشتر مارو خوشحال نکرد 1 گیگ و در بد ترین حالت ممکن هم 200 کیلو بایت دان کردم.بنظر میاد واسه تهرانیا یخرده اوضاع خوبه
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
![]()
یه سوال از دوستانی داشتم که سرویسشون روی 4 مگ بسته شده:
خواهش میکنم بدون جانبداری از پارس آنلاین صادقانه جواب بدین :
روزها و شبها وضعیت سرعتتون چجوریه؟
ما منطقه مخابراتیمون خیلی خیلی شلوغه و بالاخره پارس سرویسهای شهر ما رو هم رو 4 مگ بست.اما حقیقتشو بخواین وضع سرعتم بهتر نشد که هیچ تازه بدتر هم شد.الان snr margin من از 47 اومده رو 33 اما هنوزم عالی محسوب میشه ولی با این وجود سرعت دانلودم از همون 230 کیلوبایت بالاتر نمیره.تازه قبلا روزا سرعتم رو 230 کیلوبایت فیکس بود اما الان که میخوام چیزی رو دانلود کنم سرعتم کلی افت و خیز داره.
اگه واقعا این سرویس 4 مگشون بود که صد رحمت به همون 2 مگ قبلی.
پ.ن:من سرویس یک مگ دارم و قاعدتا اولین کسایی که باید از سرعتای بالا بهره مند بشن کسایی هستن که پول بیشتری میدن مثل من که ماهی 20 تومن پای این اینترنت به اصطلاح پرسرعت میدم.![]()
Pinging [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [173.194.32.208] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.32.208: bytes=32 time=297ms TTL=49
Reply from 173.194.32.208: bytes=32 time=268ms TTL=49
Reply from 173.194.32.208: bytes=32 time=269ms TTL=49
Reply from 173.194.32.208: bytes=32 time=267ms TTL=49
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 267ms, Maximum = 297ms, Average = 275ms
من اینتر نت یک مگ دارم در شیراز میخواستم بدونم چرا اینقدر مشخصات سرعت من پایینه نسبت به شما
بعد این snr چیه که باید 70 باشه ولی ماله من 6
البته سرعت دانلودم بد نیست شبی 2 گیگ میتونم دانلود کنم
![]()
Last edited by srmsrm; 13-10-2012 at 21:42.
مشکل من مثل توی با فرق اینکه هرچی بگیرم خراب از آب درمیاد
snr اگه بالای 20 باشه عالی محسوب میشه و نشون میده که خط تلفن نویز نداره.نویز داشتن خط تلفن روی سرعت و کیفیت سرویس ADSL اثر داره.
پهنای باند شما هم به جای 2 مگ روی 1.4 مگ بسته شده که اگه با پارس تماس بگیرید احتمالا سرویستون رو رو دو مگ میبندن.اما اگه شبی 2 گیگ دانلود دارین و زیاد دنبال درد سر نمیگردین پیشنهاد میکنم بیخیال بشین چون همونطور که تو پست قبلیم هم اشاره کردم با افزایش پهنای باند نویز هم افزایش پیدا میکنه و این یعنی درد سر.متاسفانه زیر ساختهای مخابراتی اینقدر ضعیفن که حتی جوابگوی یه اینترنت 2 مگابیتی هم نیستن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)