تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1986 از 2199 اولاول ... 9861486188619361976198219831984198519861987198819891990199620362086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,851 به 19,860 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آیا لازم هست که بعد دو شب بیدار بشیم و مودم رو به برق بزنم که (مودم bm632)که عمل دانلود انجام بشه یا همین که با idm تنظیم بشه واسه دانلود کفایت می کنه ؟

اشکالی نداره مودمو 24 ساعاته روشن بزارید
    فقط لازمه ساعت دانلود منجر رو تنظیم کنید قبلش ساعت کامپیوتر رو با سایت time.ir یکی کنید همین

اینجا گفتم که طبق بحث قبلی این مورد رو تست کردم و در حال حاضر کم نمی‌کنه. البته این مورد که =*Forgotten* عزیز گفتن رو منطقاً نیازی نیست انجام بدین چون کنتور دست مبین‌نت هست و ساعت هم دست اونها و دیگه مهم نیست ساعت کامپیوتر ما چی باشه. بعد هم اگه کم نکنه که دیگه تفاوتی نداره ده دقیقه قبل یا بعد از ساعت دو مودم رو ریستارت کنیم یا نه. البته اگه کم نکنه که در حال حاضر تست نشون داد که نمی‌کنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این دیگه چیه

آخه من به این مبین دزد چی بگم.ماهی 40 تومن پول میدم اینم سرویسی که میگیرم

اگه شما به مال خودتون می‌گید بد که به مال من نگاه کنید که ماشاالله Time Out هم زیاد داره.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز اوضاع خیلی خرابتر از این حرفاست.
    وقتی اعتراضی هم بشه کسی حمایتت نمیکنه چه مردم چه قانون.
    مثلا من زنگ میزنم پشتیبانی نهایتش بهم میگه طرحتو غیرفعال کن.علنا بهت میگه هیچ کاری نمیتونی بکنی.کلا رانت تو مملکت زیاد شده.
    والا من اکانت 512 دارم سرعت دانلودم 40 تاست.شاتل کابلی داشتم سرعت 250 تا دانلود روزم بود ناز هم میکردم.
    من نه تو سایتا بلکه به اکثر دوستام هم میگم که از این شرکت کلاهبردار اکانت نگیرن.خودمم بیشتر شبا وصل میشم و چیزیه که انداختن بهمون.

6. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همچنین

مجاز نیست عزیز دلم ولی برای چندصدمین بار این موضوع اصلا ربطی به بحث من نداره

من دارم در مورد دانلود شبانه رایگان که بارها در جواب پست های شما عبارتش رو بولد کردم صحبت میکنم نمی دونم شماره چشم شما چنده؟

قطع بودن اینترنت در هر ساعتی که مسلم و مشخص هست که غیر قانونی هست وباید جبران بشه ولی تا الان کدوم شرکت این کار رو کرده که شما از مبین نت این توقع رو دارید

کجا نوشته میشه به من نشون بدید؟

من کجا دفاع کردم؟!!!
    فقط دارم چشمتون رو به واقعیت های این شرکت کلاه بردار باز میکنم
    تا بدونیددغل بازی و بازی با کلمات این شرکت تا به کجاست.

دوست عزیز منظور ایشون و من و افراد مشابه ما این عبارت هست که پای طرحهای قابل خرید در سایت مبین‌نت دیده می‌شه.

خوب بحث همه این هست که چطور از این ۵ شرط عمومی قرارداد ۴تاش لازم‌الاجرا هست و اجرا هم می‌شه، اما فقط بخش مجانی بودن ساعت ۲ شب تا ۸ صبح دلبخواه مبین‌نت و عملاً یه منت بر سر کاربران هست. من قبلاً هم از خدمتتون پرسیدم که لطفاً این قانون رو معرفی کنید که انتقادها بجای شما متوجه مبین‌نت بشه، اما جوابی ندادین. مگه الان اگه مصرف مجانی فقط ۶ ساعت هست یا اینکه دیگه جمعه‌ها دیگه مجانی نیست، آیا کسی از چشم کاربر خاصی می‌بینه، یا نه؟ دیده نمی‌شه چون همه با اون قوانین آشنا هستن و بارها دیدنش. روراست بگم برای همین هم هست که شاید به نظر بیاد که شما حمایت می‌کنید چون این یک مورد که خود مبین‌نت هم قبول داره رو با اون قانون مورد نظر خودتون رد می‌کنید. یعنی مطمئن باشید کسی خصومت شخصی با شما نداره. یعنی حداقلش خودم اینجور نیستم.

اما اگه می‌گید بحث‌تون فقط در مورد بخش مجانی هست و در مورد وصل بودن ۲۴ ساعته نظری ندارین باید بگم مشکل اینجاست که بدون وصل بودن اینترنت، اصولاً مجانی بودن یا نبودن دیگه معنی نداره.

بذارید یه مثال عامیانه بزنم که بیشتر مشخص بشه.
    فرض بگیرید یه کارخونه ماشین‌سازی به مشتریهاش می‌گه که توی یه ماشین مثلاً بیست میلیونی قیمت موتور عادی ده میلیون هست. اما برای حال دادن به مشتریها روی موتور ماشین هم توربوشارژ و هم گیربکس اتوماتیک با قیمت مثلاً فلان میلیون نصب می‌کنه و هزینه‌ اضافی هم نمی‌گیره. حالا یه روز اگه دیگه نخواد اون دو مورد مجانی رو بده و همزمان موتور که به اون قطعات وصل هست رو هم حذف کنه آیا مشتری حق نداره اعتراض بده که چرا حداقل همون موتور عادی رو نصب نمی‌کنه و تعهد اصلی رو اجرا نمی‌کنه؟

الان هم اگه فرض بگیریم قانون مورد نظر شما درست هست و بخش رایگان واقعاً جایزه و دلبخواه مبین‌نت هست که می‌تونه اون رو حذف کنه و کاربر توی بخش مشترکین ببینه که هزینه دانلود شبانه هم به پاش حساب شده. مشابه همون کاری که الان مدتهاست در مورد جمعه انجام می‌شه. اما قطع خط دیگه ربطی به حذف مجانی بودن نداره و مشکل هم از همین بخش درست می‌شه.

این رو هم آخر اضافه کنم که مبین‌نت هم مشابه باقی فروشندگانی مثل ایرانخودرو و سایپا و غیره، جنسی به مشتریها می‌ده که فقط بخش اعظم اون غیرقابل لمس و دیدن هست (بجز مودم)، ولی باز بایستی مشابه همه فروشندگان در مقابل مشتری و تعهدات و خدماتش پاسخگو باشه و نمی‌شه اون رو جدا از باقی دونست.

8. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوست عزیز منظور ایشون و من و افراد مشابه ما این عبارت هست که پای طرحهای قابل خرید در سایت مبین‌نت دیده می‌شه.

خوب بحث همه این هست که چطور از این ۵ شرط عمومی قرارداد ۴تاش لازم‌الاجرا هست و اجرا هم می‌شه، اما فقط بخش مجانی بودن ساعت ۲ شب تا ۸ صبح دلبخواه مبین‌نت و عملاً یه منت بر سر کاربران هست. من قبلاً هم از خدمتتون پرسیدم که لطفاً این قانون رو معرفی کنید که انتقادها بجای شما متوجه مبین‌نت بشه، اما جوابی ندادین. مگه الان اگه مصرف مجانی فقط ۶ ساعت هست یا اینکه دیگه جمعه‌ها دیگه مجانی نیست، آیا کسی از چشم کاربر خاصی می‌بینه، یا نه؟ دیده نمی‌شه چون همه با اون قوانین آشنا هستن و بارها دیدنش. روراست بگم برای همین هم هست که شاید به نظر بیاد که شما حمایت می‌کنید چون این یک مورد که خود مبین‌نت هم قبول داره رو با اون قانون مورد نظر خودتون رد می‌کنید. یعنی مطمئن باشید کسی خصومت شخصی با شما نداره. یعنی حداقلش خودم اینجور نیستم.

[/RIGHT]
    اخه عزیز من این عکسی که گذاشتی کجاش مربوط به متن قراردادشما با مبین نت هست؟!!!

این متن فقط خدماتی هست که مبین نت در حال حاضز داره میده و فردا می تونه بزنه زیر همه چیز یا بلکل تغییرش بده مثلا هزینه نصب مودم رو بکن 20 تومن. کی می تونه شکایت کنه؟ هیچکس چون اولا دست خودش هست و تو قرارداد هم ذکر نشده دوما مغایر با قوانین تنظیم مقررات نیست

همینطور هم می تونه بزنه زیر دانلود شبانه چون باز هم مغایر با قوانین سازمان مقررات نیست. وقتی هم این کار رو کرد شما می مونی با هزینه هایی که برای مودم کردید (چون با حذف شبانه فکر کنم اینترنت رایتل ارزشش چندبرابر مبین نت میشه)

شما احتمالا فرق قراداد رو با تبلیغ و خدمات جاری یه شرکت نمیدونی

اما اگه می‌گید بحث‌تون فقط در مورد بخش مجانی هست و در مورد وصل بودن ۲۴ ساعته نظری ندارین باید بگم مشکل اینجاست که بدون وصل بودن اینترنت، اصولاً مجانی بودن یا نبودن دیگه معنی نداره.

[/RIGHT]
    من تو همه پست هام هر جا در مورد برقرار بودن 24 ساعته شبکه صحبت کردم گفتم که این قسمت واضح هست چون تو قرار داد ذکر شده و اتفاقا بارها گقتم تنها جایی که واقعا می تونید شکایت کنید همین جاست اینم نمونه هاش

پست 19850
    قطع بودن اینترنت در هر ساعتی که مسلم و مشخص هست که غیر قانونی هست وباید جبران بشه

پست 19811
    برای بار چند هزارم بحث ما و ناراحتی دوستان بخاطر انجام تعمییرات و قطعی تو دانلود شبانه است نه اینکه چرا شبکه قطع بوده

در مورد مورد دوم مگه من حرفی زدم و گقتم نباید خسارت بدن.
    اون وقت شما راحت میاین گفته های من رو تغییر میدید به اینکه در این مورد نظری نداشتم

دوست عزیز نمیدونم سن واقعی شما و سطخ معلومات تون چقدره ولی خیلی بچگونه بحث میکنید و اصلا به اصول یه گفتگوی سازنده پایبند نیستید ....
    Last edited by arash59b; 20-01-2014 at 11:14.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

اینجا گفتم که طبق بحث قبلی این مورد رو تست کردم و در حال حاضر کم نمی‌کنه. البته این مورد که =*Forgotten* عزیز گفتن رو منطقاً نیازی نیست انجام بدین چون کنتور دست مبین‌نت هست و ساعت هم دست اونها و دیگه مهم نیست ساعت کامپیوتر ما چی باشه. بعد هم اگه کم نکنه که دیگه تفاوتی نداره ده دقیقه قبل یا بعد از ساعت دو مودم رو ریستارت کنیم یا نه. البته اگه کم نکنه که در حال حاضر تست نشون داد که نمی‌کنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همونطور که خودتون گفتید ساعت دست اوناست و ما باید با ساعت اونا همانگ باشیم
    مبین نت ساعت سرورش با ساعت time.ir اختلافی در حد ثانیه داره که میتونید دان لود رو از 2:5 تا 7:55 تنظیم کنید

چند ساله از این روش استفاده میکنم و مشکلی بابت این قضیه نداشتم

برای اینکه بدونید ساعت مبین دقیقا چنده میتونید سر یک زمان مشخص مودم رو روشن و بعد از چند دقیقه خاموش کنید زمان خاموش و روشنو (داخل پنل میزنه) با ساعت رسمی مقایسه کنید

11. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این متن فقط خدماتی هست که مبین نت در حال حاضز داره میده و فردا می تونه بزنه زیر همه چیز یا بلکل تغییرش بده مثلا هزینه نصب مودم رو بکن 20 تومن. کی می تونه شکایت کنه؟ هیچکس چون اولا دست خودش هست و تو قرارداد هم ذکر نشده دوما مغایر با قوانین تنظیم مقررات نیست

دوست عزیز نمیدونم سن واقعی شما و سطخ معلومات تون چقدره ولی خیلی بچگونه بحث میکنید و اصلا به اصول یه گفتگوی سازنده پایبند نیستید ....

از نوع صحبت خودتون مشخص شد که چقدر شخصیت پخته، جاافتاده و البته مودبی دارین و دیگه هم بحث باهاتون رو ادامه نمی‌دم. من همیشه توی تمام صفحات قبلی کاملاً مودبانه جواب شما رو دادم. سن شناسنامه‌ای و داشتن هزاران پست و نوشته توی فوروم‌های مختلف، نشونه پختگی و ادب صاحبش نیست که دیگران رو با اونها می‌سنجید.

درضمن من چند بار در مورد این قانون مورد نظرتون سئوال کردم که هیچ وقت جوابی ندادین. اینجوری می‌شه حدس زد که اصولاً همچین قانونی وجود نداره که منبع قابل استنادی هم نداره.

اگه زیاد هم از مبین‌نت شکایت نمی‌شه برای این نیست که کسی نمی‌تونه. برای این هست شکایت دردسر داره و برخلاف وکلای مبین‌نت که برای اینجور کارها حقوق می‌گیرن، مردم عادی باید هزینه کنن تا بتونن شکایت رو به جایی برسونن.
    Last edited by ninipc; 20-01-2014 at 16:00.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لطفا بحث های بی ربط رو به این تاپیک نکشونید. اصلا خبر اینترنت افغانستان چه ربطی به مبین نت داره؟؟ دفعه ی بعدی حق دسترسی افراد متخلف محدود میشه.

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خواهشا یکی به سوال من جواب بده ممنون میشم!
    من الان شیرازم و میخوام یک سرویس رو برای اولین بار برای یکی از آشنامون بخرم،ایشون توی شهر جاسک زندگی میکنه و پوشش هم داره.میشه از شهر شیراز که من هستم براش سرویس و مودم رو بخرم و پست کنم؟؟قیمت نمایندگی با قیمت توی سایت خود مبین نت یکی هست؟
    اینترنتی سفارش دادم زنگ نزدن میخوام سریعتر کارش راه بیفته و این که اونجا هم نمایندگی دارن ولی مودمشو ندارن.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

لطفا بحث های بی ربط رو به این تاپیک نکشونید. اصلا خبر اینترنت افغانستان چه ربطی به مبین نت داره؟؟ دفعه ی بعدی حق دسترسی افراد متخلف محدود میشه.
    بحث سر چیز دیگه ای هست برادر.

شما گیر دادی به خبر افغانستان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •