تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1985 از 2199 اولاول ... 9851485188519351975198119821983198419851986198719881989199520352085 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,841 به 19,850 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دیروز زنگ زدم پشتیبانی مبین نت.
    از اونوقت به بعد اصلا قطعی نداشتم.فقط یه کم حتما باید بهشون تشر میزدم.
    مملکت رو هواست.

2. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خوب بعد از اون شبی که قطع بود اینترنت کلا کیفیت همه چیزم اومده پایین ... انتن دهی و آناستیبل بودن ... تشکر می کنم از مبین نت با این تعمیرات یا هر چیز دیگه که انجام داده ..
    منم کیفیت سیگنال شدیدا افت کرده ... معلوم نیست این چ تعمیراتی یا ب قول خودشون گسترش شبکه ای هست که اینجوری گند می زنند به همه چی !
    همه ی اینا عمدیه ..

4. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Homeland

پيش فرض

تمام بحث ما مربوط به دانلود شبانه رایگان بود و این که چرا حالا که قراره تعمییرات انجام بدن تو این ساعت انجام میدن نه ساعات دیگه.

همونطور که تو پست اول گفتم فقط داریم جنبه خصوصی مساله رو بررسی می کنیم نه اخلاقی باز شما زدین جاده خاکی !!! معلومه اصلا پست هارو بدقت نمی خونید و فقط می خواید داغ دلتون رو نشون بدید که ربطی به بحث من نداره

نمیدونم شما چرا اصرار دارید مقوله ای بهاین سادگی رو رو بپیچونید, خیلی ساده است مسئلهاین شرکت, خیلی راحت داره سر کاربراش روکلاه میذاره شما هم به راحتی دارید ازش دفاع میکنید که خودش جای بحث داره ...
    یه سوال از شما دارم بنظر شما قطع خدمات در هر ساعت از شبانه روز مجازاست یا غیر مجاز؟
    در ضمن من که تا حالا با مبیننت برای تمدیدقرارداد شفاهی صحبتب نکردم وقتی اونجا نوشته 2 الی 8 صبح رایگان یعنی مکتوب شده و جزءطرحی است که پیشنهاد شده سعی کنید معنی لغوی کلماتی که بکار میبرید بدونید .

6. 3 کاربر از DVBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیدونم شما چرا اصرار دارید مقوله ای بهاین سادگی رو رو بپیچونید, خیلی ساده است مسئلهاین شرکت, خیلی راحت داره سر کاربراش روکلاه میذاره شما هم به راحتی دارید ازش دفاع میکنید که خودش جای بحث داره ...
    یه سوال از شما دارم بنظر شما قطع خدمات در هر ساعت از شبانه روز مجازاست یا غیر مجاز؟
    در ضمن من که تا حالا با مبیننت برای تمدیدقرارداد شفاهی صحبتب نکردم وقتی اونجا نوشته 2 الی 8 صبح رایگان یعنی مکتوب شده و جزءطرحی است که پیشنهاد شده سعی کنید معنی لغوی کلماتی که بکار میبرید بدونید .
    منم فکر میکنم پولی که ما میدیم برای استفاده از خدمات در کل 24 ساعت هست و مبین نت این حق رو نداره چون شبانه رایگان داره بگه هروقت بخوام قطع میکنم.این که شبانه رایگانه خودش یه قضیه هست و این که مثلا منی که طرح 512 ماهانه دارم برای 24 ساعت هر روز این طرح رو برداشتم و شرکت موظف هست به من خدمات بده حتی 4 صبح!!!

8. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در مورد اطمینانش من چند ساله دانلود میکنم با مبین تا حالا مشکلی پیش نیومده
    اولش ساعت سیستمت باید کاملا با ساعت رسمی یکی باشه و دانلودت باید بعد از 2 شروع و قبل 8 قطع کنید مثلا 7:55 مودم روشن باشه یا نباشه مهم نیست

آیا لازم هست که بعد دو شب بیدار بشیم و مودم رو به برق بزنم که (مودم bm632)که عمل دانلود انجام بشه یا همین که با idm تنظیم بشه واسه دانلود کفایت می کنه ؟

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

این دیگه چیه

آخه من به این مبین دزد چی بگم.ماهی 40 تومن پول میدم اینم سرویسی که میگیرم

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

آیا لازم هست که بعد دو شب بیدار بشیم و مودم رو به برق بزنم که (مودم bm632)که عمل دانلود انجام بشه یا همین که با idm تنظیم بشه واسه دانلود کفایت می کنه ؟
    اشکالی نداره مودمو 24 ساعاته روشن بزارید
    فقط لازمه ساعت دانلود منجر رو تنظیم کنید قبلش ساعت کامپیوتر رو با سایت time.ir یکی کنید همین

12. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

این دیگه چیه

آخه من به این مبین دزد چی بگم.ماهی 40 تومن پول میدم اینم سرویسی که میگیرم

چند وقته همچین پینگی دارید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اشکالی نداره مودمو 24 ساعاته روشن بزارید
    فقط لازمه ساعت دانلود منجر رو تنظیم کنید قبلش ساعت کامپیوتر رو با سایت time.ir یکی کنید همین
    اگه دائم روشن باشه موقع دانلود رایگان شبانه از حجم ترافیک اینترنتم کم نمیشه؟ این قضیه تو مودم bm632 همینطوره؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

همچنین

مجاز نیست عزیز دلم ولی برای چندصدمین بار این موضوع اصلا ربطی به بحث من نداره

من دارم در مورد دانلود شبانه رایگان که بارها در جواب پست های شما عبارتش رو بولد کردم صحبت میکنم نمی دونم شماره چشم شما چنده؟

قطع بودن اینترنت در هر ساعتی که مسلم و مشخص هست که غیر قانونی هست وباید جبران بشه ولی تا الان کدوم شرکت این کار رو کرده که شما از مبین نت این توقع رو دارید

کجا نوشته میشه به من نشون بدید؟

این شرکت, خیلی راحت داره سر کاربراش روکلاه میذاره شما هم به راحتی دارید ازش دفاع میکنید که خودش جای بحث داره ...
    من کجا دفاع کردم؟!!!
    فقط دارم چشمتون رو به واقعیت های این شرکت کلاه بردار باز میکنم تا بدونیددغل بازی و بازی با کلمات این شرکت تا به کجاست.

مواظب حرف زدنتون هم باشید من فقط بالای 900 تا از پست هام تو تاپیک مین نت هست اونوقت شما میخواید به من انگ طرفدار مبین نت بودن رو بزنید و بگید جابی بحث داره
    اگه حوصله دارید می تونید یه نگاه خلاصه بهشون بندازید

انگ زدن جواب نشد حالا چه حق با شما باشه چه با من
    Last edited by arash59b; 19-01-2014 at 23:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •