اینا حجم رو میخورناگه ما اینقدر دریافت داشتیم که تا حالا 60 تا هارد پر کرده بودیم
نامحدود دارم ماهی 13 تا 15 گیگ دانلود میکنم محدود میزنم تا 40 گیگ دانلود میکنم :|
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینا حجم رو میخورناگه ما اینقدر دریافت داشتیم که تا حالا 60 تا هارد پر کرده بودیم
نامحدود دارم ماهی 13 تا 15 گیگ دانلود میکنم محدود میزنم تا 40 گیگ دانلود میکنم :|
روز هیچی دانلود نکن
بزار تو لیست اینترنت دانلود منیجر خودش از 1 تا 7 شروع کنه دانلود کنه بعد قطع کنه
من 3 گیگ هم یکماه دووم میارم
شما روزی چند ساعت اینترنت هستی؟
من خودم حداقل روزی 13 ساعت اینترنتم وصله
حداکثر هم 16 ساعت.
اوندفعه توی روز هیچی دانلود نکردم فقط وب ، بازم 8 گیگ توی 20 روز تموم شد :(
جواب سوالای ما رو هم یکی بده خیلی خوب میشه ها
1- سرعت شب ها خیلی کم میشه و خیلی متغیره احتمالا از 50 تا 100
2- احتمالا
3- من امروز زنگ زده بودم از خودشون پرسیدم گفت 1800 تومن بعد اومدم تو سایت دیدم نوشته 1600 تومن نمیدونم دقیقا
4- فکر نکنم
دوستان اندیشه خوش أمدید خوب داریم به آرزوی اینترنت ملی نزدیک میشیم!
ولی بدونین جفت پا پریدین تو سرعت ما خیلی راضی بودم ولی امروز افتضاح بود کمکم داریم ملی میشیم
تبریک!!![]()
دوستان اندیشه خوش أمدید خوب داریم به آرزوی اینترنت ملی نزدیک میشیم!
ولی بدونین جفت پا پریدین تو سرعت ما خیلی راضی بودم ولی امروز افتضاح بود کمکم داریم ملی میشیم
تبریک!!![]()
1.سرعت دانلود شبانه 512، 60 KB/sست
2.آره
3.اینطوری حساب میکنن که شما مثلا 20 گیگ بخری، 5 گیگ اول جزو 1 تا 5 گیگ حساب میشه و ضرب در همون قیمتی میشه که واسه 5 تا 10 گیگ تو جدول زده شده، 5 گیگ بعدیم ضرب در ستون بعدی جدول، ازین به بعدشم دیگه بالای 10 گیگ حساب میشه و ضرب در قیمت بالای 10 گیگ میشه، ولی قیمتا مثل اینکه با چیزی که تو سایت زده فرق میکنه.
4.آره
پ.ن: 512 5 گیگ آشنای اول
معمولا سرعت 120 KB/s بود، از دیروز تا حالا داغون شده.
من همون نامحدود اندیشه رو تمدید میکنم
256 سرعت 30 قیمت 28
اینجوری خیلی بهتره
ای بابا دیشب برای اولین بار سرعت دانلودم تو ساعات رایگان رو تست کردم ، ناامید شدم
+
سرعت دانلود تو بهترین حالت نصف سرعت روز میشهو اونم با نوسان فراوان
مثلا سرویس 512 داشته باشی ، سرعتت مثلا 130 باشه تو روز ، شب میشه 60
این وضعیت دائمیه یا موقت اوضاع خرابه ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)