تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1985 از 2014 اولاول ... 98514851885193519751981198219831984198519861987198819891995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,841 به 19,850 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یه چی بخونید بخندید

در گفت‌وگو با فارس
    صادقي: به انصاري‌فرد گفته بودم اولويتم استقلال است
    خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان گفت: به مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفته بودم اولويتم استقلال است.

اميرحسين صادقي در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: قرار بود ديروز قراردادم را با استقلال امضا كنم اما اين اتفاق نيفتاد. قرار است فردا بعد از مذاكرات نهايي با استقلال قرارداد ببندم.
    وي ادامه داد: شرط مالي من هنوز پا برجاست ولي به خاطر هواداران استقلال و صمد مرفاوي كه شش، هفت سال مربي من بوده تصميمم را عوض كردم و فكر مي‌كنم با اين كار حسن نيتم را نشان داده‌ام. من با آقاي مرفاوي خيلي صحبت كردم هر چند استقلالي شدنم خيلي اتفاقات را در زندگي ام به وجود مي آورد اما با اين حال فردا كارم را با استقلال نهايي مي‌كنم.
    صادقي در خصوص قرارداد داخلي‌اش با باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: هيچ جايي از من مصاحبه‌ نخوانديد كه گفته باشم با پرسپوليس قرارداد داخلي بسته‌ام. من يك ماه و نيم پيش با آقاي عباس انصاري فرد صحبتي دوستانه داشتم و قرار شد بعد از انتخابات رياست جمهوري با پرسپوليس امضا كنم اما صحبت‌هايي شنيدم كه جاي تعجب داشت. مثلا در روزنامه‌ها نوشته بودند كه قرارداد داخلي‌ام با پرسپوليس در داشبورد ماشين خودم است. اين مسئله را تكذيب مي‌كنم. طي صحبتي كه با مديرعامل پرسپوليس و آقاي حصاري، دوست انصاري فرد داشتم قرار بود بعد از انتخابات تصميم بگيريم ولي اين مسئله خيلي طول كشيد.
    وي ادامه داد: جا دارد از آقاي انصاري فرد تشكر كنم كه در اين مدت زحمات زيادي كشيدند اما من از همان ابتدا هم به ايشان گفته بودم كه اولويت اولم استقلال است و ايشان هم پذيرفت.
    مدافع فصل گذشته مس كرمان در خصوص دوري يكساله اش از استقلال تصريح كرد: اگر قصد بازگشت به استقلال را نداشتم نه در دربي براي تشويق تيم به ورزشگاه مي‌آمدم و نه در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به ورزشگاه مي رفتم. من با استقلال بزرگ شدم، محبوبيت كسب كردم و از طريق اين تيم به جام جهاني رفتم، بايد دينم را به اين تيم ادا مي‌كردم و فردا اگر مشكلي پيش نيايد قرار دادم را امضا مي‌كنم. متاسفانه در استقلال دوست و دشمن زياد است و آنهايي كه دم از استقلالي بودند مي‌زدند مانع از حضور من در استقلال مي‌شدند.
    وي در خصوص جدايي پيروز قرباني گفت: خيلي به او كمك كردم كه به استقلال برگردد اما به هر حال تصميم با خود پيروز بود و بايد به آن احترام گذاشت. اميدوارم روزي به استقلال برگردد چون ما دوران خوبي در كنار هم داشتيم

بيخيال اين ياغي

کم حاشيه داريم که اينم ميخواست بياد بشه غوز اندر غوز

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همون بهتر که نیاد...

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

انصاريان با پرسپوليس و استقلال مذاكره مي‌كند
    خبرگزاري فارس: مدافع اسبق تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و استقلال بار ديگر در آستانه پيوستن به يكي از اين دو تيم قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي انصاريان در آستانه پيوستن به يكي از دو تيم سرخابي قرار گرفته است.
    وي كه در زمان سرمربيگري صمد مرفاوي در استقلال شاگرد او بوده با توجه به ارتباط خوبي كه با اين مربي دارد بار ديگر براي حضور در اين تيم با پيشنهاد استقلالي ها روبرو شده است. از سوي ديگر اين بازيكن از تيم اسبق خود پرسپوليس نيز با چنين پيشنهادي روبرو است. وي بارها اعلام كرده بود قصد دارد به هواداران اين تيم دين خود را ادا كند و به احتمال زياد با اين باشگاه به توافق مي رسد.
    هفته آينده انصاريان با مسئولان باشگاه پرسپوليس براي بازگشت به اين تيم جلسه دارد.
    گفتني است انصاريان كه چندي قبل از اين باشگاه به دليل عدم دريافت مطالبات 23 ميليوني خود به كميته انضباطي شكايت كرده بود توانست پول خود را از اين باشگاه دريافت كند.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

براي حضور در كادر فني استيل‌آذين
    استيلي دستيارانش را معرفي كرد
    خبرگزاري فارس: گزينه سرمربيگري تيم فوتبال استيل‌آذين دستيارانش را معرفي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس حميد استيلي صبح امروز در جلسه‌اي با مسئولان باشگاه استيل آذين دستياران خود را معرفي كرد.
    عليرضا مرزبان به عنوان دستيار اول، سعيد عزيزيان به عنوان مربي دروازه‌بان‌ها و احمد كارو كه دو سال در كنار قطبي و استيلي در پرسپوليس بود به عنوان آناليزور معرفي شد.
    احتمالا يك دستيار خارجي نيز به كادرفني اضافه مي شود كه البته هنوز قطعي نشده است. سرپرست تيم نيز ظرف روزهاي آينده انتخاب و معرفي خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    ماماني: هيچ تيمي مرا نمي‌خواهد
    خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در حال حاضر هيچ پيشنهادي ندارم.

محمدرضا ماماني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد آخرين وضعيتش اظهار داشت: متأسفانه پاسي‌ها هنوز به قولي كه داده‌اند عمل نكرده‌اند و پولي كه قرار بود بدهند را نداده‌اند. البته يك مقدار از قراردادم را دريافت كرده‌ام اما از مبلغي كه با اوليايي صحبت كرده بودم بسيار كمتر است.
    وي با بيان اينكه با اوليايي دست يا علي داده بودم و به وي اعتماد كردم، اما او از اعتماد من سواستفاده كرده است؛ ادامه داد: حتي نصف پولي كه با اوليايي توافق كرده بودم و خودشان آن را مكتوب كرده بودند را هم ندادند. پاسي‌ها با اين عمل در حق من نامردي كردند و قرار است طي شكواييه‌اي به كميته انضباطي شكايتم را مطرح كنم. آنها حتي تلفن من را جواب نمي‌دهند.
    بازيكن اسبق پرسپوليس ياد‌آور شد: ابتداي فصل مصدوميت مانع بازي كردن من شد كه اين اتفاق ممكن است براي هر بازيكني بيفتد، اما حركت باشگاه پاس در قبال اين اتفاقات به هيچ وجه درست نيست.
    ماماني با اعلام اينكه با پاس قرارداد يكساله داشته و در حال حاضر بازيكن آزاد به حساب ميشود؛ افزود: براي فصل آينده برنامه‌ام مشخص نيست و پس از گرفتن تسويه حساب با باشگاه پاس در مورد آينده تصميم‌گيري خواهم كرد. در حال حاضر با هيچ تيمي مذاكره نكرده‌ام و اگر از جايي پيشنهاد نداشته باشم و قرار باشد در ليگ دسته اول بازي كنم ترجيح مي‌‌دهم از فوتبال خداحافظي كنم.
    وي با اشاره به اينكه از پرسپوليس هيچ خبري ندارد؛ گفت: سال گذشته قبل از پيوستن به پاس همدان مقداري از پرسپوليس طلب داشتم كه به دليل اينكه روزهاي پاياني نقل و انتقالات نزديك بود، طلبم را بخشيدم تا رضايت ‌نامه‌ام را بگيرم.
    ماماني يادآور شد: شايد قسمت اين باشد كه خارج از گود باشم. مانند بعضي بازيكنان از اين اخلاق‌ها ندارم كه به مديرعامل باشگاه‌ها زنگ زده و از آنها بخواهم من را جذب كنند. اگر من را بخواهند خودشان زنگ مي‌زنند اگر هم نخواهند در تيمي بازي نخواهم كرد.
    وي با بيان اينكه اگر فوتبالم سوخت شود بهتر از اين است كه زنگ بزنم و بگويم من را به تيم خود ببريد؛ اظهار داشت: هنگامي كه در پرسپوليس بازي مي‌كردم دنيزلي و آري‌هان به من اعتقاد داشتند. با اين حال فعلاً شرايط اينطور رقم خورده است.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

انصاریان مگه هنوز زنده است؟
    بعد میخواد بیاد پرسپولیس چکار کنه
    زمین را طی بکشه
    دوره این و رهبری فرد و ایل و تبار پروین مگه تموم نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در جلسه شب گذشته
    استيلي برنامه‌هاي نهايي‌اش را به هدايتي ارائه كرد
    خبرگزاري فارس: حميد استيلي برنامه‌هاي نهايي‌اش را به مالك باشگاه استيل‌آذين ارائه كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حميد استيلي در جلسه‌اي كه شب گذشته با حسين هدايتي برگزار كرد برنامه‌هاي نهايي خود را در خصوص جذب بازيكن، اردوهاي تداركاتي به هدايتي مالك باشگاه استيل‌آذين ارائه كرد و با او صحبت‌هاي نهايي را انجام داد. قرار است طي دو روز آينده حميد استيلي به عنوان سرمربي تيم فوتبال استيل‌آذين معرفي شود. در اين جلسه همچنين در خصوص دستياراني كه قرار است استيلي را در ليگ برتر همراهي كنند بحث و تبادل نظر شد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

تاج خبر داد:
    محروميت چهار مربي و دو بازيكن از حضور در ليگ برتر فوتبال
    خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال از قطعي شدن محروميت چهار مربي و دو بازيكن از حضور در ليگ برتر خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي تاج اعلام كرد چهار مربي به دليل مشكلاتي كه در فوتبال داشتند و دو بازيكن به دليل رعايت نكردن مسائل مربوط به منشور اخلاقي از حضور در ليگ برتر فصل آينده محروم شدند.
    تاج اظهار داشت: اگر لازم باشد اسامي اين افراد را اعلام خواهيم كرد و اجازه حضور اين افراد در ليگ برتر را نخواهيم داد. با باشگاه‌ها درباره اين افراد صحبت‌هايي را انجام داديم و به طور جدي پيگير اجراي قانون هستيم.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

تاج خبر داد:
    محروميت چهار مربي و دو بازيكن از حضور در ليگ برتر فوتبال
    خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال از قطعي شدن محروميت چهار مربي و دو بازيكن از حضور در ليگ برتر خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي تاج اعلام كرد چهار مربي به دليل مشكلاتي كه در فوتبال داشتند و دو بازيكن به دليل رعايت نكردن مسائل مربوط به منشور اخلاقي از حضور در ليگ برتر فصل آينده محروم شدند.
    تاج اظهار داشت: اگر لازم باشد اسامي اين افراد را اعلام خواهيم كرد و اجازه حضور اين افراد در ليگ برتر را نخواهيم داد. با باشگاه‌ها درباره اين افراد صحبت‌هايي را انجام داديم و به طور جدي پيگير اجراي قانون هستيم.

این بنده خدا هنوز نمیدونه این کارا را باید کمیته انضباطی انجام بده
    نه فدراسیون
    احتمالا از اونایی که مچ بند سبز داشتند تو لیست نیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب خدا را شکر که برای درخشان تیم پیدا شد( پیکان)
    این چند مدت مثل زالو به تیم چسبیده بود و همش هم چرت و پرت می گفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •