یه چی بخونید بخندید
در گفتوگو با فارس
صادقي: به انصاريفرد گفته بودم اولويتم استقلال است
خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان گفت: به مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفته بودم اولويتم استقلال است.
اميرحسين صادقي در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: قرار بود ديروز قراردادم را با استقلال امضا كنم اما اين اتفاق نيفتاد. قرار است فردا بعد از مذاكرات نهايي با استقلال قرارداد ببندم.
وي ادامه داد: شرط مالي من هنوز پا برجاست ولي به خاطر هواداران استقلال و صمد مرفاوي كه شش، هفت سال مربي من بوده تصميمم را عوض كردم و فكر ميكنم با اين كار حسن نيتم را نشان دادهام. من با آقاي مرفاوي خيلي صحبت كردم هر چند استقلالي شدنم خيلي اتفاقات را در زندگي ام به وجود مي آورد اما با اين حال فردا كارم را با استقلال نهايي ميكنم.
صادقي در خصوص قرارداد داخلياش با باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: هيچ جايي از من مصاحبه نخوانديد كه گفته باشم با پرسپوليس قرارداد داخلي بستهام. من يك ماه و نيم پيش با آقاي عباس انصاري فرد صحبتي دوستانه داشتم و قرار شد بعد از انتخابات رياست جمهوري با پرسپوليس امضا كنم اما صحبتهايي شنيدم كه جاي تعجب داشت. مثلا در روزنامهها نوشته بودند كه قرارداد داخليام با پرسپوليس در داشبورد ماشين خودم است. اين مسئله را تكذيب ميكنم. طي صحبتي كه با مديرعامل
پرسپوليس و آقاي حصاري، دوست انصاري فرد داشتم قرار بود بعد از انتخابات تصميم بگيريم ولي اين مسئله خيلي طول كشيد.
وي ادامه داد: جا دارد از آقاي انصاري فرد تشكر كنم كه در اين مدت زحمات زيادي كشيدند
اما من از همان ابتدا هم به ايشان گفته بودم كه اولويت اولم استقلال است و ايشان هم پذيرفت.
مدافع فصل گذشته مس كرمان در خصوص دوري يكساله اش از استقلال تصريح كرد: اگر قصد بازگشت به استقلال را نداشتم نه در دربي براي تشويق تيم به ورزشگاه ميآمدم و نه در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به ورزشگاه مي رفتم.
من با استقلال بزرگ شدم، محبوبيت كسب كردم و از طريق اين تيم به جام جهاني رفتم، بايد دينم را به اين تيم ادا ميكردم و فردا اگر مشكلي پيش نيايد قرار دادم را امضا ميكنم. متاسفانه در استقلال دوست و دشمن زياد است و آنهايي كه دم از استقلالي بودند ميزدند مانع از حضور من در استقلال ميشدند.
وي در خصوص جدايي پيروز قرباني گفت: خيلي به او كمك كردم كه به استقلال برگردد اما به هر حال تصميم با خود پيروز بود و بايد به آن احترام گذاشت. اميدوارم روزي به استقلال برگردد چون ما دوران خوبي در كنار هم داشتيم