خيلي ممنون از توضيحات ولي منظور من هنگام بازي با كينكت بود كه اگه ميخواي تو بازي برگردي عقب بايد خودت هم برگردي اونوقت چطوري بايد به تي وي نگاه كنيم؟؟؟؟؟؟؟
خيلي ممنون از توضيحات ولي منظور من هنگام بازي با كينكت بود كه اگه ميخواي تو بازي برگردي عقب بايد خودت هم برگردي اونوقت چطوري بايد به تي وي نگاه كنيم؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم باید دور تا دور اتاق تلوزیون بزاری... نه فکر کنم یه خورده چرخش کافی باشه
2 تا ورودی داره . یکی که کابل مانیتور وصله به کارت گرافیک PC و اونیکی هم ورودیی که سفید رنگه و الان اسمش رو یادم نیست .
مثل پشت این کارت گرافیک 2 تا ورودی بزرگ رو داره !! حالا میخوام بدونم میتونم به اونیکی ورودی از XBOX کابل وصل کم یا نه ؟ حتما باید کابل پشت PC رو باز کنم ؟؟؟؟؟؟
خب شما که کارتون راحته . مانیتور شما ۲ تا وردی داره یه VGA یه DVI الان میتونید به راحتی از جفت اینا استفاده کنید. الان شما میتونید یا به ادیو اداپتور و یه کابل HDMI to DVI کارتونو راه بندازید2 تا ورودی داره . یکی که کابل مانیتور وصله به کارت گرافیک PC و اونیکی هم ورودیی که سفید رنگه و الان اسمش رو یادم نیست .
مثل پشت این کارت گرافیک 2 تا ورودی بزرگ رو داره !! حالا میخوام بدونم میتونم به اونیکی ورودی از XBOX کابل وصل کم یا نه ؟ حتما باید کابل پشت PC رو باز کنم ؟؟؟؟؟؟
چرا؟مرسی ولی دهنمون سرویس میشه هر دفه ببریم
ممنون . ببینید مانیتورم فقط 2 تا ورودی vga و dvi رو داره ها . اون آداپتور ادیو چیه ؟؟؟
قیمت اون کابل DVI به HDMI چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟ مخصوص XBOX هست اونهم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
يه خبر جالب
ظاهرا تيم مانيا سافت تونسته بازي Assassin's Creed: Brotherhood رو دستكاري كنه و روي اكثر XBOX 360 ها اجراش كنه
براي اطلاعات بيشتر به لينك زير مراجعه كنيد:
در ضمن بنده قصد هيچگونه تبليغي رو ندارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اين پست فقط جهت اطلاع رساني هست
Last edited by XGAME; 16-11-2010 at 11:23.
خب شما میتونید کامپیوتر رو به DVI وصل کنید و کنسول رو به vga دیگه نیازی هم به ادیو اداپتور هم ندارید.ممنون . ببینید مانیتورم فقط 2 تا ورودی vga و dvi رو داره ها . اون آداپتور ادیو چیه ؟؟؟
قیمت اون کابل DVI به HDMI چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟ مخصوص XBOX هست اونهم ؟؟؟؟؟؟؟؟
ادیو اداپتور هم این شکلیه
![]()
سلام این مشکل داشبورد جدید حل شد ؟(برای ما ها)
کی حل میشه؟؟؟
خیر باید تا عرضه FirmWare جدید صبر کرد ...سلام این مشکل داشبورد جدید حل شد ؟(برای ما ها)
کی حل میشه؟؟؟
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
بله ... به محض ورود به Live پیغام آپدیت ظاهر میشه ...برای اینکه برم live باید dashboard رو update کنم؟
Last edited by A.N.A.P; 16-11-2010 at 16:06.
ممنون . یه عکس هم از اون کابل DVI میذارید ؟؟؟؟؟ قیمتشون چنده این کابلا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)