تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1985 از 3195 اولاول ... 985148518851935197519811982198319841985198619871988198919952035208524852985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,841 به 19,850 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

والا توی ورژن های قبلش که من روی PC بازی کردم با جهت های کیبورد از نسخه جام آتش که یکی از بهترین ادنچر هایی بود که توی عمرم بازی کردم نسخه های محفل ققنوس و شاهزاده دورگه با کیبورد بود خیلی هم جالب بود برای من چون محیط رو شبیه سازی کرده بودد... حالا اینایی که من می گم چه ربطی به ایت تاپیک داره سوال بود پرسیدی؟... البته من حدس میزنم منظورت از این سوال چی بود می خواستی بپرسی که سبکش چیه... خوب سبک بازی در نسخه های 1 2 3 اکشن سوم شخص بود در نسخه چهار کاملا ادنچر بود نسخه های 5 و 6 هم ادونچر سیمولیشن بود و کاملا روند داستان فیلم رو همراه با محیط شبیه سازی کرده بود تا حدودی هم چاشنی RPG داشت دو نسخه آخر چون میشد در قالب کاراکتر های دیگه داستان رو پیش برد... به هر حال واقعا سوژه جالبی هست استفاده از کینکت برای کنترل هری پاتر واقعا خوراکه برای این بازی کینکت و ظاهرا متوجه این مسئله شدن و کینکت رو برای هری پاتر می خوان آزمایش کنن ... چه فازی می گیرن گیمرهای هری پاتریست اوه اوه...
    داخل پارانتز هم بگم که پس فردا روز رسمی دو بازی EA هست که یکی همین هری پاتر هست که شروع به کار کنترلر کینکت محسوب میشه یه جور هایی و همینطور بازی پرطرفدار Need For Speed Hot Pursuit که برای ایکس باکس واقعا بازی خوبی می تونه باشه... توصیه می کنم جفتشون رو تهیه کنید

موفق باشید
    خيلي ممنون از توضيحات ولي منظور من هنگام بازي با كينكت بود كه اگه ميخواي تو بازي برگردي عقب بايد خودت هم برگردي اونوقت چطوري بايد به تي وي نگاه كنيم؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

خيلي ممنون از توضيحات ولي منظور من هنگام بازي با كينكت بود كه اگه ميخواي تو بازي برگردي عقب بايد خودت هم برگردي اونوقت چطوري بايد به تي وي نگاه كنيم؟؟؟؟؟؟؟
    فکر کنم باید دور تا دور اتاق تلوزیون بزاری... نه فکر کنم یه خورده چرخش کافی باشه

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

الان دقیقا مانیتور شما چه وردی هایی داره؟
    2 تا ورودی داره . یکی که کابل مانیتور وصله به کارت گرافیک PC و اونیکی هم ورودیی که سفید رنگه و الان اسمش رو یادم نیست .
    مثل پشت این کارت گرافیک 2 تا ورودی بزرگ رو داره !! حالا میخوام بدونم میتونم به اونیکی ورودی از XBOX کابل وصل کم یا نه ؟ حتما باید کابل پشت PC رو باز کنم ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

2 تا ورودی داره . یکی که کابل مانیتور وصله به کارت گرافیک PC و اونیکی هم ورودیی که سفید رنگه و الان اسمش رو یادم نیست .
    مثل پشت این کارت گرافیک 2 تا ورودی بزرگ رو داره !! حالا میخوام بدونم میتونم به اونیکی ورودی از XBOX کابل وصل کم یا نه ؟ حتما باید کابل پشت PC رو باز کنم ؟؟؟؟؟؟
    خب شما که کارتون راحته . مانیتور شما ۲ تا وردی داره یه VGA یه DVI الان میتونید به راحتی از جفت اینا استفاده کنید. الان شما میتونید یا به ادیو اداپتور و یه کابل HDMI to DVI کارتونو راه بندازید

مرسی ولی دهنمون سرویس میشه هر دفه ببریم
    چرا؟

5. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

خب شما که کارتون راحته . مانیتور شما ۲ تا وردی داره یه VGA یه DVI الان میتونید به راحتی از جفت اینا استفاده کنید. الان شما میتونید یا به ادیو اداپتور و یه کابل HDMI to DVI کارتونو راه بندازید

چرا؟
    ممنون . ببینید مانیتورم فقط 2 تا ورودی vga و dvi رو داره ها . اون آداپتور ادیو چیه ؟؟؟
    قیمت اون کابل DVI به HDMI چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟ مخصوص XBOX هست اونهم ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    يه خبر جالب
    ظاهرا تيم مانيا سافت تونسته بازي Assassin's Creed: Brotherhood رو دستكاري كنه و روي اكثر XBOX 360 ها اجراش كنه
    براي اطلاعات بيشتر به لينك زير مراجعه كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن بنده قصد هيچگونه تبليغي رو ندارم
    و اين پست فقط جهت اطلاع رساني هست
    Last edited by XGAME; 16-11-2010 at 11:23.

8. 3 کاربر از XGAME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

ممنون . ببینید مانیتورم فقط 2 تا ورودی vga و dvi رو داره ها . اون آداپتور ادیو چیه ؟؟؟
    قیمت اون کابل DVI به HDMI چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟ مخصوص XBOX هست اونهم ؟؟؟؟؟؟؟؟
    خب شما میتونید کامپیوتر رو به DVI وصل کنید و کنسول رو به vga دیگه نیازی هم به ادیو اداپتور هم ندارید.
    ادیو اداپتور هم این شکلیه

10. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام این مشکل داشبورد جدید حل شد ؟(برای ما ها)
    کی حل میشه؟؟؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام این مشکل داشبورد جدید حل شد ؟(برای ما ها)
    کی حل میشه؟؟؟
    خیر باید تا عرضه FirmWare جدید صبر کرد ...

---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

برای اینکه برم live باید dashboard رو update کنم؟
    بله ... به محض ورود به Live پیغام آپدیت ظاهر میشه ...
    Last edited by A.N.A.P; 16-11-2010 at 16:06.

13. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

14

خب شما میتونید کامپیوتر رو به DVI وصل کنید و کنسول رو به vga دیگه نیازی هم به ادیو اداپتور هم ندارید.
    ادیو اداپتور هم این شکلیه

ممنون . یه عکس هم از اون کابل DVI میذارید ؟؟؟؟؟ قیمتشون چنده این کابلا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •