تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1984 از 3347 اولاول ... 984148418841934197419801981198219831984198519861987198819942034208424842984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,831 به 19,840 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برادر عزیزم آخه 4g و 3g نمیشه باهاشون وبگردی کرد من اینکار رو کردم مصیبتی بود نوشته های دوستان رو هم خوندم مطمئن شدم تنها نیستم
    با تالک پد چند بار باید رفرش کنی یک پست ارسال بشه ولی برای دانلود بد نبود امروز امتحان کردم سرعت هم کم شده بود
    یک فایل دانلود کردم همیشه 500k سرعت داشت امروز از 200k بالاتر نمیمومد و متوسط روی 120k بود متاسفانه
    دوستان در همین تاپیک میگند
    اینترنت 4g همراه اول و رایتل پایداری بهتری داره
    و برای وبگردی مناسب تره

کسی از دوستان تست کرده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

من سیم کارت به اسم خودم نیست
    با استفاده از روش های غیرحضوری مثل کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *2*10*555* میشه درخواست تعویض به نسل 4 داد ؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

توی منطقه ما ایرانسل تغییرات و محدودیتهایی ایجاد کرده اما واقعا شبکه خیلی خیلی بهتر شده
    برای ساعت 8.5 شب این تست با همراه قند شکن ( چون تست مای نت هم ای پی ایران رو بسته ) خیلی خوبه
    نشانه محدویت اینه که دیگه از سرعت 48 مگ من خبری نیست و اکثر اوقات همون 16 مگ رو دارم و بالاتر تقریبا نمیره
    ایرانسل باید واقعیت رو بپذیره و از سرعت نامحدود توی تبلیغات و واقع هم دست برداره و برای هر منطقه بسته به شرایطش تعدیلات رو بزاره
    الان شرایط ایرانسل توی منطقه جوری هست که اگر به کسی هم پیشنهاد کنم پیشش خجل نمیشم ( البته گفتم منطقه خودمون نه کل کشور)
    تک کانکشن

اینم همون قند شکن با مالتی کانکشن

سلام
    میگم چند روزی هست این ایرانسل ساعت 8 9 به بعد تا 1 2 شب پینگ خارجش افتضاح میشه شما ممکنه یه تست از همون آدرس بگیرید با -t و بذارید حداقل یه 20 30 تا بره ؟ (میخوام پکت لاست و نوسان پینگ رو ببینم مثل من هست یا نه که اگر مثل من نباشه برم حال ایرانسل رو بگیرم که تو منطقه ما افتضاحه
    ping login.p1.worldoftanks.eu -t
    ممنون
    الان که شما آفلاین شدید میخواستم امشب همین الان که اوضاع خرابه بگیرید هر موقع که آنلاین شدید بی زحمت حتما بین ساعت 10 تا 12 بگیرید که اوج خراب بودن پکت لاست و پینگ هست
    Last edited by Electronic-Arts; 07-03-2016 at 22:58.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    میگم چند روزی هست این ایرانسل ساعت 8 9 به بعد تا 1 2 شب پینگ خارجش افتضاح میشه شما ممکنه یه تست از همون آدرس بگیرید با -t و بذارید حداقل یه 20 30 تا بره ؟ (میخوام پکت لاست و نوسان پینگ رو ببینم مثل من هست یا نه که اگر مثل من نباشه برم حال ایرانسل رو بگیرم که تو منطقه ما افتضاحه
    ping login.p1.worldoftanks.eu -t
    ممنون
    الان که شما آفلاین شدید میخواستم امشب همین الان که اوضاع خرابه بگیرید هر موقع که آنلاین شدید بی زحمت حتما بین ساعت 10 تا 12 بگیرید که اوج خراب بودن پکت لاست و پینگ هست
    خدمت شما
      محتوای مخفی: پینگ 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

]

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

خدمت شما
      محتوای مخفی: پینگ 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

]
    کانکشن خیلی خوبی داری واقعا حسودیم شد
    چه پینگ پایدار خوبی هم دارین
    رو ۴جی هست این درسته؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان در همین تاپیک میگند
    اینترنت 4g همراه اول و رایتل پایداری بهتری داره
    و برای وبگردی مناسب تره

کسی از دوستان تست کرده؟
    بله حداقل منطقه ما رايتل تو مسل٣ فوق العادس براي وبگردي...
    اما همراه اول زياد جالب نيست ولي باز از ايرانسل بهتره

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این طرح نامحدود شبانه 2 تا 8 صبح رو اگه سه ساعته شو دوبار پشت سرهم بزنیم میشه 6 ساعت یا نه همون 3 ساعته و دومی که زدیم میسوزه؟
    دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟
    Last edited by Bobby Sands; 08-03-2016 at 09:30.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها ali-u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو قلب مادر

پيش فرض

دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟
    دوست عزیز خودش اتوماتیک بعد اتمام اولی - فعال میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه اول یک بسته 8 الی 12 بخریم و بعد هم یک بسته نامحدود به صورت پیش فرض کدوم اول استفاده میشه؟
    مثلا 8 الی 12 اگه استفاده کنیم اول این استفاده میشه یا نامحدوده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آغاز فاز سوم فیلترینگ هوشمند

وزیر ارتباطات در مورد فاز سوم فیلترینگ هوشمند، گفت: این فاز از هفته قبل اجرایی شده به این معنا که فیلتر از مبادی ورودی برداشته و به شرکت‌های توزیع‌کننده اینترنت واگذار شده است، تا آنها براساس مشتریان فیلتر کنند.  محمود واعظی در جمع خبرنگاران در حاشیه دومین همایش ملی فضای مجازی پاک در مورد این همایش، گفت: فضای مجازی هم فرصت است و هم تهدید، که برای فرصت‌های آن باید مدیریت شود تا افزایش پیدا کند و برای تهدیدات نیز باید از روش‌های پالایش محتوای غیراخلاقی و ضددینی در کنار فرهنگ‌سازی استفاده شود.

وی تأکید کرد: از فرصت‌های فضای مجازی می توان برای تبلیغ دستاوردهای علمی کشور و همینطور اعتقادات مذهبی خودمان استفاده کنیم و تلاش کنیم تا این فضا سبب ارتقای آگاهی مردم و سرعت بخشیدن به حرفه مردم شود.وزیر ارتباطات از تلاش دولت برای عملیاتی کردن شبکه ملی اطلاعات و دولت الکترونیک خبر داد و گفت: گام اول دولت الکترونیک به زودی برداشته می‌شود، چرا که هم‌اکنون دستگاه‌های مختلف زیادی به سامانه اصلی متصل شده‌اند.وی با اشاره به افزایش پهنای باند اینترنت داخل از 620 گیگابایت بر ثانیه به 4000 گیگابایت در ثانیه خبر داد و گفت: امیدواریم که بتوانیم اینترنت بیشتری را دراختیار مردم قرار دهیم.واعظی در مورد طرح‌های نیمه‌تمام سال 94 گفت: توسعه زیرساخت‌های ICT بسیار پرهزینه است و با توجه به ارزان شدن نفت و مشکلات بودجه‌ای، فشار زیادی به دولت در این زمینه وارد شد.وی همچنین در مورد ارزان شدن اینترنت و منتفی شدن خرید حجم اینترنتی، گفت: کمیته‌ای تشکیل شده تا در سازمان تنظیم مقررات، اقتصاد اینترنت مجدداً بررسی شود و امیدواریم که نتایج آن در نیمه اول سال آینده اجرایی شود و تعرفه‌ها مورد بازنگری قرار گیرد.وزیر ارتباطات در مورد اینکه پیوست فرهنگی برای فضای مجازی تهیه شده است یا خیر، گفت: برای تهیه این پیوست یک مشاور گرفتیم و نتیجه کار آن را به مرکز ملی فضای مجازی فرستادیم و می‌توان گفت این پیوست در دستور کار قرار دارد.

واعظی همچنین در مورد فروش سهام اپراتور چهارم فیبر نوری، گفت: در حال مذاکره با چند شرکت خارجی در این زمینه هستیم.وی در پاسخ به سؤالی در مورد زمان آغاز به کار فاز سوم فیلترینگ هوشمند گفت: این فاز از هفته قبل اجرایی شده که دولت فیلتر را از ورودی کشور برداشته و آن را دراختیار شرکت‌ها قرار داده است تا آنها با توجه به مشتریان خود، کار فیلترینگ را انجام دهند.

وزیر ارتباطات در مورد خاطره خوب خود در سال 94 گفت: خاطره خوب من این است که مردم ما به بلوغ فکری لازم رسیده‌اند که در انتخابات از اینترنت استفاده‌های مناسب کنند و ما شاهد بودیم که مصرف کاغذ برای تبلیغات به شدت کاهش یافت. وی تأکید کرد: بنابر گزارش‌ها، امنیت انتخابات امسال بسیار بیشتر از سال‌های گذشته بود و حتی در حوزه‌هایی که در گذشته درگیری‌های طایفه‌ای رخ می‌داد، امسال این موضوعات رخ نداد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •