الان من برای تامین اجتماعی برای تمدید بیمه ام نیاز به گواهی دارم.
دانشگاه که نمیده.
حالا پلیس +10 میده؟ یا باید صبر کنم دانشگاه نامه رو بزنه ببرم پلیس + 10 بعد از خود پلس + 10 بگیرم؟
الان من برای تامین اجتماعی برای تمدید بیمه ام نیاز به گواهی دارم.
دانشگاه که نمیده.
حالا پلیس +10 میده؟ یا باید صبر کنم دانشگاه نامه رو بزنه ببرم پلیس + 10 بعد از خود پلس + 10 بگیرم؟
نه داداش. باید مثل من یمدت بدون بیمه باشیتا بری خدمت
![]()
داخل اون نامه چه چیزایی قید میشه؟
فقط همین ذکر میشه که مثلا فلانی در این تاریخ درساش تموم شد؟
با همون نامه میشه برا فرستادن دفترچه اقدام کرد و دیگه نیازی نیست صبر کنیم تموم کارای فارغ التحصیلیمون انجام بشه؟
مثلا نیازی نیست منتظر بمونیم همه نمره هامون مشخص بشه؟
(ببخشید کمی زیاد شد)![]()
دوست عزيز اگر منظورت ارسال دفترچه سربازي هست، بايد تمام كارهاي فارغ التحصيليت رو انجام بدي و تمام نمره هات ثبت بشه.
در اخر يك برگه دانشگاه بهت ميده كه توي اون عنوان شده شما فارغ التحصيل حساب ميشي كه اين برگه رو ميبري پليس +10 و درخواست ميدي برا ارسال دفترچه
دوستان من پذيرش سپاه گرفته بودم اما به دلايل نا معلومي افتادم نيرو انتظامي جهرمآيا ميتونم برم پليس +10 و درخواست تمديد بدم براي ارديبهشت 93 ؟ با وجود اينكه كد خوردم؟ با درخواست تمديد به راحتي موافقت ميشه يا اينكه بايد دليل محكمي داشت؟
![]()
البته دوستمون توضیح داد
این برگه بعد از اومدن همه نمره ها و اینکه کارهای فارغ التحصیلی رو انجام دادید و تسویه کردین بعد از 10-14 روز معمولا از طرف دانشگاه صادر میشه که معروفه به برگه آماده به نظام
تو این برگه هم مدرک و معدل و رشته و تاریخ پایان تحصیل (که از اون تاریخ 1 سال فرصت داری برا اعزام ) و ... نوشته شده
...........................
دوستان من چند تا سوال داشتم
1. من می خواستم اول اردیبهشت اعزام بشم ، دفترچه الآن بگیرم بفرستم یا تو اسفند یا ... یا کلا فرقی نداره؟
2. اینکه میگن 06 پاسداران هم منتقل شده یاداره میشه راسته؟
3. بعد اینکه امسال دفترچه بفرستیم و سال دیگه اعزام بشیم ،جز 21 ماه خدمت حساب میشیم یا این قانون که از سال 93 باید 24 ماه خدمت کنیم؟
مرسی
سلام
کسی هست توی حوزه های انتظامی دژبان ارتش الان در حال خدمت باشه؟ منو یه مقدار راهنمایی کنه؟من مدرک فوق دیپلمه میخوام یگانمو عوض کنم بیام انتظامی پستاش 2تا 2،2:30 هست دیگه نه؟ کارمم هم ساعت 5:30 تموم میشه؟
کلا هر کی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه ممنون میشم
دوست عزیز منم پذیرش سپاه گرفته بودم که نیروی زمینی ارتش08 خاش افتادم ولی من اعزامی19 بهمن هستم.حالا من میخوام بدونم دوستان میشه کدرو عوض کرد و کد سپاه دوباره ثبت بشه؟
سلام دوستان
من دانشگاه آزاد دارم کارشناسی پیوسته میخونم
4 ترم گذروندم و سه ترم مرخصی گرفتم
متولد 69 هم هستم
این ترم واسه انتخاب واحد به من گفتن که سنواتت تموم شده باید بری سربازی
میخواستم بدونم بعد از خدمت میتونم ادامه دانشگاهمو بخونم یا نه باید از اول شروع کنم
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین
از دوستان کسی اطلاعی نداره؟
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)