برای شما این چند هفته اینطوریه؟
دم به ساعت قطعی. دیسکانکتی. چراغ Wan مودم خاموش شدن و چشمک زدن های متوالی بدون ثابت شدن, سرعت 0 شدن. آیا برای شما هم اینطوریه؟
ویرایش: پست ها رو خوندم. یعنی واقعا مال مودمه و حتما باید Zyxel داشت؟ چجوری بود که تا حالا بدون مشکل کار میکرد؟ لعنتی ها باز دوباره یه چیز یاد گرفتن. خدا لعنتشون کنه.
ای خدا... این ملت بیچاره, این ملت بیگناه, ببین دست چه گرگ هایی افتاده. همین الان که این پست رو داشتم مینوشتم 2 بار اینترنتم قطع شد.
حروم خوری تا کجا؟ تا کی؟ خدا نیامرزه شما رو. با این نفرین ها انشا الله هرگز عاقبت به خیر نشید (خطاب به بانی و دست اندکارانی که باعث این فلاکت شدند)
الان 2 شبه که گذاشتم چیزی دانلود کنه اما با کمال تعجب میبینم که چراغ ُSend / Recieve که برای بعضی ها همون Wan هست, هنوز وصل نشده و داره چشمک میزنه.
حالا حالا, گوش بدید یه داستان دیگه:
چند شب پیش, من خودم رو کشتم تا اون شب بتونم چند تا فایل دانلود کنم و دانلود هم کردم اما یه اشتباهی از کامپیوتر سر زد و به جای اینکه ساعت هفت دیسکانکت کنه دیسکانکت نکرد. من خودم دقیقا راس ساعت 7:15 اومدم دیدم تو همین 15 دقیقا بیشتر از 315 مگابایت دانلود کرده. بیشتر از 315 مگ اون هم فقط و فقط در عرض 15 دقیقه.
حالا برید خودتون رو بکشید ببینید میتونید شب همینقدر دانلود کنید اون در طی چند ساعت؟