تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1984 از 3745 اولاول ... 984148418841934197419801981198219831984198519861987198819942034208424842984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,831 به 19,840 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما چجوری پیگیری کردی؟
    من تماس گرفتم فایده ای نداشت
    كارخاصى نكردم عزيز جان،باهمين شماره ١٥٤٤ تماس گرفتم وبا اون مسئول پشتيبانيش صحبت كردم.اونم ظاهرا يه چيزى داشت تايپ ميكرد،البته حقيقتا خودمم انتظار نداشتم كارى بكنن،اصلا بيخيالش شدم مجدد زنگ بزنم پيگيرى كنم كه همينجور شانسى اكانتمو چك كردم ديدم حدود ٢ گيگ اضافه شده!! احتمالا از دستشون در رفته!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. 2 کاربر از farshid k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PAK FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

میگم شما دوستان عزیز چرا با نرم افزار ثابت نمیکنید که حجم مصرفیتون با ریز مصرفی که تو سایت آسیاتک میزنه مغایرت داره؟ تقصیر خودتون هم هست قبول دارید؟ من الان 4 گیگ از حجمم کم شده. در صورتی که در طول روز فقط چند تا پیج خبری باز میکنم و فقط تو ساعات رایگان دانلود یکنم. تو 2 روز 4 گیگ حجم مصرف کردم!!من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم 8 گیگ میخریدم تازهتا آخر ماه اون 8 گیگ هم تموم نمیشد الان از 20 گیگ حجمم 11 گیگش رفته.تو 6 روز.

الان کسی میتونه آموزش دقیق استفاده از نرم افزار net meter رو بگه؟ هر روز داره از حجمم کم میشه.

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

من حقیقتا هنوز نفهمیدم این بخش ریز مصرف چجوری کار میکنه

این الان یعنی 97 مگ ، 9780 مگ ، 9780.654 مگ چی زده دقیقا یعنی من از 5م تا همین الان اینقدر مصرف کردم چقدره دقیقا ...

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

الان که اصلا ریز مصرف ِ داغونشون هم که کلا خرابه، حجم هم که نشون نمیده، میترسم فردا صبح بیام ببینم کلا 20 گیگ شارژم به فنا رفته و طبق معمول هم اینا خودشون رو مقصر نمیدونن.

20 گیگ در ماه داشتم اونم نزدیک به 7 گیگش رو خوردن مونده 13 گیگ، ببینم امشب چه بلایی سرمون میاد.

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

الان که اصلا ریز مصرف ِ داغونشون هم که کلا خرابه، حجم هم که نشون نمیده، میترسم فردا صبح بیام ببینم کلا 20 گیگ شارژم به فنا رفته و طبق معمول هم اینا خودشون رو مقصر نمیدونن.

20 گیگ در ماه داشتم اونم نزدیک به 7 گیگش رو خوردن مونده 13 گیگ، ببینم امشب چه بلایی سرمون میاد.
    آره واقعا پر رو هستن ! سیستم اکانتیگشون مشکل داره ، ولی مشکلشو به خودشون مربوط نمیدونن ، انگار اکانتیگ مال ماست نه اونا !!!

امروزم واسه من 600 مگ سرعت اسمی واسم اعمال نشده و از همون اول روز سرعتم یک سوم شده !! حرومشون باشه .
    Last edited by mmz63s; 28-10-2014 at 14:37.

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

من نرم افزار نصب کردم
    ساعت های غیر رایگان که هیچی ، چون با گوشی و لپ تاپ و ... استفاده میشه
    ولی ساعتهای رایگان من فقط با PC دانلود دارم
    طبق محاسبه من روز یکشنبه باید 758 مگ کم میکردن که 2300 کم کردن
    هرچی هم تماس میگیرم فایده ای نداره

داره خودمونی میشه peysun's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

سلام هر چی تماس ایمیل می زنم اصلا جواب نمی دن یکی از نمایندیگی هاشون هم گله داشت من که حجمم تموم بشه جمع اوری می زنم

داره خودمونی میشه shs2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا کسی میدونه جریان آسیاتک چیه؟ چش شده؟
    برای من روز 30 مهر یک اس ام اس آمد که "مشترک گرامی ، با عرض پوزش ، به علت بهینه سازی شبکه ، سرویس ADSL شما از مورخ 93/07/30 الی 93/08/06 ، دارای احتمال اختلال می باشد. از شکیبایی شما سپاسگزاریم . آسیاتک "
    شماره اش هم 50001544 ...
    بعد الان 5 روزه اینترنتم قطعه و با خط دیگم الان وصلم ... امروز وارد اکانتم شدم دوباره دیدم حجم و روز باقی مانده رو زده 0 ؟
    بعد به پشتیبانی زنگ زدم دیدم میگه "سرویس مسدود کردن تماس های خروجی فعال می باشد" ؟
    کسی دیگه ای این مشکل رو داره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام
    من معمولا اگه سرعت دانلود بالا پایین بشه صدام در نمیاد چون معمولا دانلود ها رو از بیت المال دانشگاه تهران با سرعت نور انجام میدم و خیلیم راضیم اما اگه پینگ بالا بره خلق ما تنگ میشه حالا من از 1 ماه پیش تا 2 هفته پیش مشکل قطعی رندوم توی بازی ها تو سرورهای خارجی رو داشتم جوری که پینگ خوب همچی خوب اما یهو مثلا از LEague of legends قطع میشدم و دیگه هم وصل نمیشدم اما به همه جا هم پینگ میدادم....... حالا اون گذشت و از 2 هفته پیش تا الان دیگه قطعی نداشتم ولی از ساعت 3-4 ظهر تا 1 شب پینگ ایران 160-180 میشه و پینگ خارج هم به همین مقدار بالا میره اما مثلا توی بازی League of legends کاملا مشخصه که تایم اوت هم دارم
    به پشتیبانی هم زنگ میزنی میگی آخه پدرت خوب مادرت خوب آخه مگه میشه پینگ ایران هم 180 باشه که میگه پینگت خوبه مشکلی نداره
    حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان هم این مشکلو داره یا مشکل ار این مرکز مخابراتی شتر بازه ماس
    آساتک - تهران - مرکز مخابراتی مالک اشتر

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

آقا کسی میدونه جریان آسیاتک چیه؟ چش شده؟
    برای من روز 30 مهر یک اس ام اس آمد که "مشترک گرامی ، با عرض پوزش ، به علت بهینه سازی شبکه ، سرویس ADSL شما از مورخ 93/07/30 الی 93/08/06 ، دارای احتمال اختلال می باشد. از شکیبایی شما سپاسگزاریم . آسیاتک "
    شماره اش هم 50001544 ...
    بعد الان 5 روزه اینترنتم قطعه و با خط دیگم الان وصلم ... امروز وارد اکانتم شدم دوباره دیدم حجم و روز باقی مانده رو زده 0 ؟
    بعد به پشتیبانی زنگ زدم دیدم میگه "سرویس مسدود کردن تماس های خروجی فعال می باشد" ؟
    کسی دیگه ای این مشکل رو داره ؟
    برای من 12 روز اینجوری شد بعد زنگ زدم 1544 گفتم به اپراتور دوباره اضافه کردن ، ده روز هم هدیه دادن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •