تاريخ نشون داده که تيماي پايتخت جاي بي تعصب نيست : کسي که براش مهم نباشه اينور يا اونور بهتره بره زير زمين : تا هسته ي زمين !
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تاريخ نشون داده که تيماي پايتخت جاي بي تعصب نيست : کسي که براش مهم نباشه اينور يا اونور بهتره بره زير زمين : تا هسته ي زمين !
البته در مورد خبر گذاريها هم هر کي دوست داره و سليقشون ميبره همون کار رو بکنن : به قولJEF HARDYهمين ضد و نقيضهاست که توش راست در مياد >!?
البته کسي از کسي خرده نگيره اگه خبري رو که گذاشت و کذبش در مياد انتقاد با اون کاربر نيست بلکه اون خبرگزاري زرد بايد کوبيده بشه
راست يا دروغ :
عضو كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاكید كرد:باشگاه پرسپولیس و استقلال در حال تعلیق هستند و امكان ثبت قراردادهای خود را ندارند.
پرسپولیس و استقلال در حال تعلیق هستند
عبداللهی گفت :بسیاری از باشگاه های لیگ برتر و دسته اول به علت پرداخت نكردن بدهی های خود امكان بستن قرارداد با بازیكنان خود را ندارند و با این وضع امكان حضور در لیگ برتر را از دست خواهند داد .
این مقام مسئول در فدراسیون فوتبال افزود:دو باشگاه پرسپولیس و استقلال با وجود اینكه در رسانه ها صحبت می كنند،اقدام جدی در حل این مشكل انجام نداده اند و همچنان مشكل قبلی این باشگاه ها ادامه دارد.
عضو كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افزود : اگر از این موضوع صرف نظر كنیم،طلبكاران به هیچ عنوان موفق به گرفتن بدهی های خود نخواهند شد و باید بر سر این حكم،محكم بیاستیم.
عبداللهی درباره پرونده مایلی كهن هم گفت : این پرونده همچنان باز است و مایلی كهن باید برای ادعاهای خود دلیل بیاورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نفر میتونه یه آماری از کسانی که اومدن پرسپولیس و کسانی که رفتن به من بده.
ممنون
تقريبا يک ماه قبل از اتمام ليگ کانون !!!! پرسپوليس يه تيتر جنجالي رفت که مقدمه اي شد برا ادامه جنجال در نود : بي حرمتي کريمي برا خوردبين ،،،، الان شده کريمي دوست . تاسف داره اين همه ريا و دوروبازي[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط حميدرضا نظري 04 تیر 1388 ساعت 16:27
نه . شما بايد تا 15 مرداد ! صبر کني : اونوقت خودت به چشم همه چي رو ببين
گویا تو دیدار مدیر 6 تائیا با انصاری فر قرار شده از هم بازیکن نگیرن و صادقی هم برگرده تو 6 تائیا ... البته منبع موثق نیس ...تاريخ نشون داده که تيماي پايتخت جاي بي تعصب نيست : کسي که براش مهم نباشه اينور يا اونور بهتره بره زير زمين : تا هسته ي زمين !
این جدیده ؟ فقط تو ایران دیگه ؟عضو كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاكید كرد:باشگاه پرسپولیس و استقلال در حال تعلیق هستند و امكان ثبت قراردادهای خود را ندارند.
چند روز پشی هم طلب ابراهیمی را از پول سازمان لیگ می خواستن پرداخت کنن ...
کلا چه خبره ؟
امسال واقعا معلوم نیس ...یه نفر میتونه یه آماری از کسانی که اومدن پرسپولیس و کسانی که رفتن به من بده.
ولی مهدی شیری بعد از 6 سال اومده پرسپولیس ... من همون 6 سال پیش و وقتی که رفت تیم 6 تائیا ازش بدم میومد ...
شیث هم با قرار داد 3 ساله برگشته پرسپولیس ...
یه سری بازیکنا هم قرار بود بیان ولی رو هوان الان : بائو ، آرفی ، اکبری ، دفاع پیام چی بود ؟ اون :دي
از رفتنی ها هم : توره رفته ... بقیه هم فک کنم معلوم نیس ...
یه سریا مثل کریمی و زارع و نوری و سپهر و نیکی و ... هم یه حرفائی درباره ی رفتنشون شده ولی فک نکنم هیچ کدومشون بره ...
بنظرم از تیم فعلی اینا را نگه دارن بس باشه : میثاق ، حقیقی ، سپهر ، باقریها ، شیری ، محمد ، نوری ، زارع ، کریم ، کریمی ، نیکی ، خلیلی ، زارعی ، بادمکی ، منصوری ، پترویچ ، نوروزی .
8 تا دیگه هم جدید بگیرن که دو تا گرفتن مثل اینکه :دي
ما دفاع چپ و راستمون (شیث و محمد )خوبه ، ولی دفاع وسط هامون جالب نیستن .
هافبک هامون ( نوری ، زارع ، کریم ، کریمی ، پترویچ ، بادامکی ، منصوری ) هم خوبن فقط یه گوش راست کلاسیک ( یکی مثل کاظمیان ) می خوایم
مهاجم هم خلیلی و نوروزی و نیکی هستن فقط یه مهاجم سایه ی خوب ( یکی مثل رضائی )
یه دروازبان هم می خوایم ...
از نظر من ما بازیکن خوب زیاد داریم ، ما بیشتر یه مربی خوب می خوایم + یه مدیر با شعور ...
شاید فصل پیش یه سری از بازیکنا رو اوج نبودن ولی بنظر من با یه مربی خوب مشکلاتمون حل میشه ...که الحمدلله اونم ....
یه چی بخونید بخندید
در گفتوگو با فارس
صادقي: به انصاريفرد گفته بودم اولويتم استقلال است
خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان گفت: به مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفته بودم اولويتم استقلال است.
اميرحسين صادقي در گفت و گو با خبرگزاري فارس عنوان كرد: قرار بود ديروز قراردادم را با استقلال امضا كنم اما اين اتفاق نيفتاد. قرار است فردا بعد از مذاكرات نهايي با استقلال قرارداد ببندم.
وي ادامه داد: شرط مالي من هنوز پا برجاست ولي به خاطر هواداران استقلال و صمد مرفاوي كه شش، هفت سال مربي من بوده تصميمم را عوض كردم و فكر ميكنم با اين كار حسن نيتم را نشان دادهام. من با آقاي مرفاوي خيلي صحبت كردم هر چند استقلالي شدنم خيلي اتفاقات را در زندگي ام به وجود مي آورد اما با اين حال فردا كارم را با استقلال نهايي ميكنم.
صادقي در خصوص قرارداد داخلياش با باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: هيچ جايي از من مصاحبه نخوانديد كه گفته باشم با پرسپوليس قرارداد داخلي بستهام. من يك ماه و نيم پيش با آقاي عباس انصاري فرد صحبتي دوستانه داشتم و قرار شد بعد از انتخابات رياست جمهوري با پرسپوليس امضا كنم اما صحبتهايي شنيدم كه جاي تعجب داشت. مثلا در روزنامهها نوشته بودند كه قرارداد داخليام با پرسپوليس در داشبورد ماشين خودم است. اين مسئله را تكذيب ميكنم. طي صحبتي كه با مديرعامل پرسپوليس و آقاي حصاري، دوست انصاري فرد داشتم قرار بود بعد از انتخابات تصميم بگيريم ولي اين مسئله خيلي طول كشيد.
وي ادامه داد: جا دارد از آقاي انصاري فرد تشكر كنم كه در اين مدت زحمات زيادي كشيدند اما من از همان ابتدا هم به ايشان گفته بودم كه اولويت اولم استقلال است و ايشان هم پذيرفت.
مدافع فصل گذشته مس كرمان در خصوص دوري يكساله اش از استقلال تصريح كرد: اگر قصد بازگشت به استقلال را نداشتم نه در دربي براي تشويق تيم به ورزشگاه ميآمدم و نه در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به ورزشگاه مي رفتم. من با استقلال بزرگ شدم، محبوبيت كسب كردم و از طريق اين تيم به جام جهاني رفتم، بايد دينم را به اين تيم ادا ميكردم و فردا اگر مشكلي پيش نيايد قرار دادم را امضا ميكنم. متاسفانه در استقلال دوست و دشمن زياد است و آنهايي كه دم از استقلالي بودند ميزدند مانع از حضور من در استقلال ميشدند.
وي در خصوص جدايي پيروز قرباني گفت: خيلي به او كمك كردم كه به استقلال برگردد اما به هر حال تصميم با خود پيروز بود و بايد به آن احترام گذاشت. اميدوارم روزي به استقلال برگردد چون ما دوران خوبي در كنار هم داشتيم
خوب بود آرشیو حرفهاش تو پرسپولیس را هم میذاشتی تا بیشتر میخندیدیم
البته این دفعه ی اول نیست استقلالیا برای مطرح کردن خودشون میان پرسپولیس ولی یهو از استقلال سر در میارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)