ببینید کینکت یه وسیله جانبی برای کنترل هست یه تعداد بازی که این اوایل میاد احتمالا متخص کینکت باشه ولی بازی مثل هری پاتر که پس فردا ریلیز میشه بدون کینکت هم بازی میشه کرد یا با دسته ولی کسی کینکت داشته باشه می تونه با اون هم کنترلش کنه...
ببینید کینکت یه وسیله جانبی برای کنترل هست یه تعداد بازی که این اوایل میاد احتمالا متخص کینکت باشه ولی بازی مثل هری پاتر که پس فردا ریلیز میشه بدون کینکت هم بازی میشه کرد یا با دسته ولی کسی کینکت داشته باشه می تونه با اون هم کنترلش کنه...
دوستان از کجا باید بفهمیم درایو دستگاهمون چیه؟
تو هري پاتر راه رفتن يا برگشتن به عقب چطوريه؟
چیه میخوای assassin :brotherhood بازی کنی؟؟؟
راه اول :
پنل جولوی 360 باز کن
اگه سیم قرمز بود درایوت سامسونگه
اگه سفید بود درایوت BenQ ه
اگه زرد بود درایوت LiteOn ه
راه دوم:
بدون نیاز به بازکردن پنل:
![]()
Last edited by aha2012; 15-11-2010 at 20:21.
این +LT کی میاد ؟
من میخوام کینت بگیرم......الان اگه بگیرم نمیتونم بازی کنم
![]()
برای اینکه برم live باید dashboard رو update کنم؟
منم سوالم همینه
پیش بینی می کنید حداکثر تا چقدر دیگه بیاد؟
سلام دوست عزیز...
فعلا بازار کنسول های ه_ک شده خرابهبرادران ps3 باز هم برای اجرای بازی های کپی شده با مشکلات دست و پنجه نرم میکنند....
فعلا یه چند ماهی باید همینجوری سر کنید تا یه روش ه_ک جدید بیاد بیرون...یا کلا داشبورد رو بزنن ه_ک بکنن خلاص بشیم(اون وقت بازی ها و نرم افزار های دست ساز هم اجرا میشه)
![]()
سلام .ممنون
چند ماه که خیلی زیاده(بد بخت شدیم رفت)![]()
![]()
![]()
والا توی ورژن های قبلش که من روی PC بازی کردم با جهت های کیبورد از نسخه جام آتش که یکی از بهترین ادنچر هایی بود که توی عمرم بازی کردم نسخه های محفل ققنوس و شاهزاده دورگه با کیبورد بود خیلی هم جالب بود برای من چون محیط رو شبیه سازی کرده بودد... حالا اینایی که من می گم چه ربطی به ایت تاپیک دارهسوال بود پرسیدی؟... البته من حدس میزنم منظورت از این سوال چی بود می خواستی بپرسی که سبکش چیه... خوب سبک بازی در نسخه های 1 2 3 اکشن سوم شخص بود در نسخه چهار کاملا ادنچر بود نسخه های 5 و 6 هم ادونچر سیمولیشن بود و کاملا روند داستان فیلم رو همراه با محیط شبیه سازی کرده بود تا حدودی هم چاشنی RPG داشت دو نسخه آخر چون میشد در قالب کاراکتر های دیگه داستان رو پیش برد... به هر حال واقعا سوژه جالبی هست استفاده از کینکت برای کنترل هری پاتر واقعا خوراکه برای این بازی کینکت و ظاهرا متوجه این مسئله شدن و کینکت رو برای هری پاتر می خوان آزمایش کنن ... چه فازی می گیرن گیمرهای هری پاتریست اوه اوه...
داخل پارانتز هم بگم که پس فردا روز رسمی دو بازی EA هست که یکی همین هری پاتر هست که شروع به کار کنترلر کینکت محسوب میشه یه جور هایی و همینطور بازی پرطرفدار Need For Speed Hot Pursuit که برای ایکس باکس واقعا بازی خوبی می تونه باشه... توصیه می کنم جفتشون رو تهیه کنید
موفق باشید![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)