تو برگه ای که میاد و محل امورش رو توش نوشته باید مدت زمان اموزش هم که چن روز هست نوشته بشه؟
تو برگه ای که میاد و محل امورش رو توش نوشته باید مدت زمان اموزش هم که چن روز هست نوشته بشه؟
اون 01ـــه
02 هم قبلا همونجاها بود ولی الان بردنش پرندک...
منظورت برگه سفیده؟تو برگه ای که میاد و محل امورش رو توش نوشته باید مدت زمان اموزش هم که چن روز هست نوشته بشه؟
نه توی اون چیزی نمینویسه فقط تاریخ اعزام و محل اموزش
مدت اموزشی هم 60 روزه ، حالا کم و زیادش بستگی به پادگان آموزشی داره ، دوره طلایی ها کمترن
Last edited by amin khan; 30-01-2014 at 18:38.
من دوماه آموزشی اونجا بودم
یکی از بهترین دوره ها اعزام شدیم
آبان ماه سال 91 بود،خیلی جای خوبیه
فاصلش تا شیراز 3 ساعت و نیمه.پادگان سبزیه ولی چون خیلی گرمه بهش میگن جهنم سبز،خیلی سربز و پر از جنگل و پارک و درخته
دو تا میدون صبحگاه و رژه داره.بزرگه،فاصلش تا میدون تیر زیاد نیست همیشه پیاده تو شهر ردیفتون میکنن میبرنتون و یه دوری تو شهر میزنی
فقط پرتقال داره
جهرم یعنی جهنم سبز
سلام دوستان
رویِ سخنم بیشتر اونهائی هستند که یا غمگین هستند یا ترس و دلهره و نگرانی دارند از خدمت .
به عنوانِ کسی که در سخت ترین روزهای جنگ رفت خدمت و در بدترین جاها آموزشی رو گذروند ( سه ماه ) و در خطرناکترین جبهه ها دو سال سر کرده نصیحتی دارم براتون :
دورانِ خدمت میگذره تموم میشه . سخت بگیری میگذره ,آسون هم بگیری میگذره .
اما فرق این دو با هم فرق زمین تا آسمونه .
عقل سلیم میگه آسون بگیر به نفعته .
مرد سربازی رفته قوی تر از سربازی نرفته هست .
شما فردا زن و فرزند میخوان بهت تکیه کنند خصوصاً تو سختیهای زندگی .
اگر الان نتونین خودتون اندکی دوری از خانواده و دویدن و غلتیدن و راه رفتن و نگهبانی و این جور چیزها رو تحمل کنین چطور میخواین فردا تکیه گاه خانوادتون بشین ؟
اشیاء قیمتی رو ببینین .
اونی که بیشتر چکش خورده و بیشتر گرما دیده و بیشتر سائیده شده و صیقل خورده ارزشش بیشتر هست .
از مشکلاتی که باهاش روبرو میشین حداکثر استفاده رو ببرین برای ساخته شدن و محکم شدن ..
جای خواب بد , پتوهای بو گندو , غداهائی که دوست ندارین , بوی عرق , بوی پا , گرما , سرما , شرجی , بیدار باش نصف شب , نگهبانی , آدمهای بی تربیت , خودخواه , صفهای طولانی برای دست به آب , رخت شستن , دوری از عزیزان ( گرچه بیشتر جاها موبایل هست ) , پوشیدن لباسهایی که ازش خوشتون نمیاد , خوابیدن توی خوابگاه و تحمل خررر و پف و بوهای ناجور !!! و دهها مشکل دیگه , همه رو آسون بگیرین و خودتون رو خیلی قویتر از اونها بدونین .
یه جوری که دوست داری به خودتون بگین :
من مرغ طوفانم
من گرگ بارون دیده ام
من کوه استقامتم
من رامبو هستم
تصور کنین که ماموریت دارین از این آزمون موفق بیرون بیاین .
اگر با افکار مثبت خودتون رو قوی نکنین , نه تنها صیقل نمیخورین و دنیا دیده نمیشین بلکه خورد و خمیر میشین خصوصاً از نظر روانی .
بنده تو تمام عمرم از نون و کره و شکر متنفر بودم .
اما تو خدمت دو لُپّی میخوردیم .
همیشه توی برف و سرما با کلی لباس گرم و کفش زمستونه و چتر و اینا میرفتیم بیرون اما باز هم میلرزیدیم و زود میرفتیم خونه .
اما تو خدمت با پای برهنه و فقط یک لباس زیر یک ساعت تو هوای 20 درجه زیر صفر روی 30 سانت برف دویدیم و راه رفتیم و غلتیدیم و اصلاً احساس سرما نکردیم و برعکس میگفتیم چه برفهای نرم و خنکی ! .
خورشید هر روز طلوع میکنه و غروب میکنه و زمین هم به دور خودش میچرخه و روزگار میگذره و اصلاً کاری ندارند کی شاده کی غمگین .
این مرحله از آزمایش زندگی رو با آرامش و صبر و قدرت سپری کنین .
فردا وقتی برای بچه هاتون تعریف میکنین کلی لذت میبرین که یاد گرفتین تو روزها و ساعتهای سخت , محکم و قوی باشین چون بی شک میگذره و تموم میشه .
وقتی مشکلی براتون پیش میاد به خودتون بگین :
این مشکل هم مثل مشکلات دیگه . بالاخره تموم میشه .
اگر طرز فکرتون غیر از این باشه هم خودتون داغون میشین هم اطرافیانتون .
در خانه اگر کس است , یک حرف بس است .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 31-01-2014 at 01:37.
"من گرگ بارون ديده ام" رو خوب اومدي ، وسطاي خدمتتون هِي اين جمله بهتون الهام مي شه!. البته اگه جاهاي سخت خدمت كرده باشيد .اينم رامبو:.
عمو جون زن و بچه کیلو چنده؟ آدم برای خودش زندگی میکنه
من توی برگه قبلی معاف از رزم بودم ولیت وی برگه جدید نوشته سالم
من مشکل پزشکی حاد دارم![]()
درود
دوستان وقتی فارق التحصیل میشیم و نیاز به گواهی وضعیت خدمت داریم چه کنیم؟
برای اون مدتی که بعد از تمام شدن درس، وقت داریم (یک سال) باید از پلیس +10 گواهی معافیت تحصیلی بگیریم؟
چون من ترم آخرم رفتم دانشگاه گفت دیگه نمیدیم (همین بهمن تمام میشه درسم)
حالا هم به گواهی اشتغال به تحصیل یا مانند آن نیاز دارم....
داداش شرمنده ولی هنوز خیلی بچه ای! منم از این حرفا زیاد میزدم ولی حالا با 23سال سن و یه بچه 3ساله تازه میفهمم که اشتباه میکردم! آدم باید خودشو واسه هر شرایطی آماده کنه!!![]()
دانشگاه یه نامه ای بهت میده که یعنی درست تموم شده . همون باید تحویل پلیس +10 بدی! ضمنا تاریخ درج شده داخل برگه ملاک حساب 1 سال فرصت هست
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)