میشه رفت ولی باید از فیلـتر رد بشی...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میشه رفت ولی باید از فیلـتر رد بشی...
من كلي سر همين قضيه باهاشون درگير بودم. 4 بار پشتيبان حضوري اومد! آخر به اين نتيجه رسيديم مشكل فقط با مودم زايكسل حل ميشه چون تجهيزات آشغال شاتل زايكسل هستن و با هيچ مودمي به جز زايكسل (تازه اونم بابعضي مدل هاش!!!) سازگار نيست. كلاً ديگه الآن عادت كردم.
دوست من دقيقاً امروز شد 1 هفته كه في*_*ل_تر شده!![]()
اوضاع سرعت شبانه هنوز خرابه من 512 اکو دارم الان 3 شبه متوسط سرعتم حدود 15 کیلو بایته بعضی وقتها
هم سرعت 0 میشه! این دیگه چه وضعشه ؟؟![]()
برا شما که خوبه برا من کلا صفره .![]()
منم که کماکان دارم صلوات میفرستم به روحشون
میگم چطوره همگی مثلا 3روز دیگه ساعت 10شب بریزیم چت انلاین شروع کنیم ال و بله
مطمئنا میخواد بگه بعد از یک بگو اما ادم سفت پاشو میذاره که شما همین الان واسه دیشبتو چک کن
یه کم سرو صدا کنیم میبینن یکی دو نفر نیستن . یکم قاطی بازی در بیاریم بد نیستا
گرچه اخر سر اب توی هونگ کوبیدنه
لول
قاطی بازی چیه دلت خوشه؟
از چت آنلاین به جایی نمیرسی
خرجش برای پشتیبانی یه کلیکه که شما رو بن کنن!
یکیشون دیروز به من گفت شاتل بهترین ISP ایرانه ، بهش گفتم چقدر حقوق میگیری ، دسترسی منو بست!
اصلا رفتارشون کاملا تغییر کرده ، قبلا میگفتی سرعت پایینه میگقتن شناسه کاربری تون چیه
الان دیگه زحمت چک کردن رو هم به خودشون نمیدن!
سرویس art4 را شاتل روی چند میبنده؟؟؟art3 را روی 1مگ میبنده.ولی art4 را روی چند؟؟
من نمیتونم فریمور مودم رو آپدیت کنم! مشکل از کجاست؟ مودمم هم zyxel هست
از خود شاتل گرفتم (wireless دار)
از یکی پرسیدم گفت اینا دستکاری کردن نمیشه آپدیت کرد
یعنی من بیخیالش بشم؟
میگم فکر نمیکنید همه اینا سر مخابرات باشه ؟ وقتی توی این 2 هفته اکثر سایت های فیلم رو و حتی ساب تایتل رو شیلتر کردن
انگار نمیخوان کسی فیلم یا اصلا ویدئو دانلود کنه . چون ملت هم اکثرا به خاطر محدودیت ترافیک شبا دانلود میکنن شاید این مخابرات مسخره به همه ISP ها گفته شبانه ها رو کم کم تخته کنید . چون امروز توی فروم صبا هم که بودم دیدم از سرعت شبانه دارن مینالن و مثل من سرعت روزانه بی مشکل هست و سرعت شبانه افتضاح
نمیدونم داستان چیه اما بعید هم نیست زیر نظر دوستان عزیز تر از جان مخابرات باشه
با تورنت دارم 8 کیلوبایت دانلود میکنم :|
هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)