میشه ولی فکر نکنم اینطور باشه. ممکنه از جاهایی که داری دانلود میکنی سرورش ضعیف باشه یا از سایتهای شرینگ مجانی دانلود میکنی و یا تعداد لینک های دانلود همزمانت کمه ( که میتونی تو تنظیمات IDM اونو زیادت کنی مال من ۱۰ تاست)![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
میشه ولی فکر نکنم اینطور باشه. ممکنه از جاهایی که داری دانلود میکنی سرورش ضعیف باشه یا از سایتهای شرینگ مجانی دانلود میکنی و یا تعداد لینک های دانلود همزمانت کمه ( که میتونی تو تنظیمات IDM اونو زیادت کنی مال من ۱۰ تاست)![]()
مثه اینکه مخابرات صفحه تمدیدشو عوض کرده فکر کنم همه اکانتارو یکسان سازی کرده و فقط کلاسیکو نگه داشته و میخواد اکانتهای محدودشو با آخرین سرعت برای همه بده. من که امیدوارم این حرف واقعیت داشته باشه که فوق العاده میشه .... ای ول مخابرات![]()
دوستان آیا حجم های خریداری شده (مخابرات) به دوره های تمدید شده آینده منتقل میشن؟
دانلود شبانه من درساعت 2بین 40تا 20هستش که از دانلود شبانه منصرف شدم
ایا برای همه ی دوستان اینطوریه ؟
خیر من از دوره پیش 1 گیگ داشتم منتقل نشده بود![]()
سلام دوستان من کلاسیک مخابرات گرفتم و الان تو نصبـــش گیر کردم. میشه راهنماییم کنن؟
vpi=0
vci=33
نام کاربری: 411 بقیه شماره
رمز عبور : همونی که خودتون ست کردید
تمام
نمیدونم چطوری تشکر کنم. واقعا ممنون
الان بعد 8 سال دایال آپ ... پرسرعت شدم
یعنی در اولین لحظه اینطوری شدم
فایرفاکس 12 رو هم آپدیت کردم![]()
درکت میکنم !!!
من هم 5-6 سال پیش که اولین بار شاتل گرفتم اونجوری شده بودم !! ولی اون موقع سرعت من فقط 60 تا بود تازه با شاتل اون زمان
===========
مخابرات بعد از ساعت 1 تا الان :
برای من که وبگردی اصلا فرقی نمیکنه چه قبل 1 و چه بعد از ساعت 1
راستی !! چند روزی هست که میخواستم اینو بگم !! اگر به عکس DU meter من توجه کنید میبینید که باز هم سرعت من تا 40کیلو باز هست !!! قبلا باز بود ولی رفت رو 30 ولی الان حدود 1 هفته ای میشه که دوباره میره روی 40 کیلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 23-06-2014 at 00:35.
دوستان اگه حجمم تموم بشه ولی از مدت زمان سرویس مخابرات باقی بمونه . حداکثر چند روز مهلت دارم تا دوباره شارژ کنم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)