توی ترایب ما یک قسمت زدن که هرکس عکس واقعی خودش رو میذاره.
مجموعه خیلی جالبی شده.
وقتی عکس هر فرد رو می بینی با تصویری که توی ذهنت ازش داشتی زمین تا آسمون فرق میکنه.
اینم عکس چستر:
![]()
توی ترایب ما یک قسمت زدن که هرکس عکس واقعی خودش رو میذاره.
مجموعه خیلی جالبی شده.
وقتی عکس هر فرد رو می بینی با تصویری که توی ذهنت ازش داشتی زمین تا آسمون فرق میکنه.
اینم عکس چستر:
![]()
امتیاز 12000 هم فکر کنم یه لول میبره بالا ( شاید هم 11000 باشه )
درسته ....
جالب بود.خوشمان آمد.
روستام به آکادمی رسید.وقتی ساخته شد دیدم 101ایکس که توی روستاهای قبلیم استور داشتم رسید بهم.فکر میکردم همش با دادن آخرین روستای آکادمی دارم میرسه به سبان.
دوستان به من کمک میکنید تا این راه خرید پریمیوم رو امتحان کنم؟
توی ترایب ما یه نفر یک سایت تبلیغات کلیکی رو معرفی کرد که میشه از این راه پول درآورد.
من الان یک هفتس دارم این کارو میکنم.
روزی 10-12 تا تبلیغ رو 30 ثانیه نگاه میکنم و برای هر تبلیغ 0.01 دلار پول میده.
وقتی پولت به 10 دلار برسه میتونی خرجش کنی.
فقط مشکلش اینه که تنهایی خیلی طول میکشه تا به 10 دلار برسه.
اگر کسی از لینک من ثبت نام کنه برای هر کلیکی که اون میکنه یه چیزی هم گیر من میاد.
این لینک منه :
اون space ها رو از توی لینک حذف کنید.(بین x و u و b)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mstf666; 22-02-2008 at 18:01.
چلا دادیجالب بود.خوشمان آمد.
روستام به آکادمی رسید.وقتی ساخته شد دیدم 101ایکس که توی روستاهای قبلیم استور داشتم رسید بهم.فکر میکردم همش با دادن آخرین روستای آکادمی دارم میرسه به سبان
..
.
پول رو تو چه حسابی میریزه؟
سلام من میخوام از بازی برم هرکی تو ورد 13 هست همین امشب مشخصاتشو بده تا ریسورسا و سربازامو واسش بفرستم البته خیلی کمه ولی از هیچی بهتره به خصوص واسه اونایی که تازه اومدن
مصطفی جان ولش کن بره !!!
عمرت رو الکی صرف نکن من سال های سال هست که کارم تو اینترنت هست (این یک بارو اطمینان کنین) خودتو میکشی تا یک پولی بده یا نده! که 80% پرداخت نمیکنن . سایت های ایرانی مشابههم هستن ولی اصلا اقدام نکن که وقتت طلف میشه.
پرمیوم میخوای شاید من بتونم برات 5 تومن گیر بیارم زیادم بخوای یا باهم بخوای ارزونتر در میاد برامون . یک سری قبلا 5500 پیدا کرده بودم که خوب الان اون دوستم که میگفتم مشکلش حل شده 5 تومن هم میتونم بگیرم ازش ولی اگر 20 پوینت باهم بخریم شاید 4 تومن در بیاد برامون !
خلاصه برادرانه میگم ولش کن!
سلام
ببین من رو بکن سیتر خودت من سعی میکنم به اکانتت برسم هر تازه کاری بعدا اومد با اکانتت بهش کمک میکنم .
setting>>sitter>>amiralib
تو امضام هم هست میتونی چک کنی
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)