تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1983 از 3195 اولاول ... 983148318831933197319791980198119821983198419851986198719932033208324832983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,821 به 19,830 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این قضییه ac brother hood چیه؟
    نمیشه بازی کرد.
    شما احتمالا دستگاهتون LT ورژن 1 هست.
    من مجبور شدم آپدیت کنم اهل لایو هم نیستم که بترسم از بن شدن ولی بعد از آپدیت جالب بود که گیمها همشون رو باز کرد حتی fable3
    مال شما هم 1.6 هست که اجرا نمی کنه.می تونید بدین ورژن 1 بریزن ولی صبر کنین LT+ بیاد بهتره.
    آقا این XBOX کابلی رابطی چیزی نداره بخواییم به مانیتور LCD کامپیوتر وصل کنیم و همزمان بشه هم XBOX و هم PC رو داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی وقتی میخواییم XBOX بازی کنیم رو XBOX جواب بده وقتی هم کامپیوتر رو روشن میکنم بره روی PC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خود xbox همچین کابلی نداره اما خودتون می تونین جدا تهیه کنین.
    سلام xbox رو میشه بگین چجوری میشه update کرد با adsl?
    شما فقط وصل بشی به لایو می گه می خواین آپدیت کنین یا نه.البته آفلاین آپدیت کنین بهتره.
    Last edited by Alex merccer; 14-11-2010 at 19:15.

2. 7 کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

آقا توی بازی Red Dead این پشم و پیله ها چیه توی تصویر؟ مثلا چیو خاستن با این کار نشون بدن؟ چشم درد گرفتم اینقدر از این خورده برگ و آت آشغال از روی تصویر رد شد...

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا این XBOX کابلی رابطی چیزی نداره بخواییم به مانیتور LCD کامپیوتر وصل کنیم و همزمان بشه هم XBOX و هم PC رو داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی وقتی میخواییم XBOX بازی کنیم رو XBOX جواب بده وقتی هم کامپیوتر رو روشن میکنم بره روی PC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه نمیشه عزیز... من امتحان کردم مگه اینکه از اون دستگاه که دو تا PC رو به یه مانیتور وصل می کنه K نمی دونم چی چیه اسمش یادم رفته ولی من اونطور که رفتم تو بحرش به درد نخوره شاید چون از کیبورد متصل به PC برق رو می گیره... کلا پیچیده اس با تبدیل یک به دو ساده هم نمی تونی استفاده کنی چون کلا قاط میزنه و تصویر نویز پیدا می کنه و احتمال داره کلا بزنه LCD رو خراب کنه من که LCD رو کلا به ایکس باکس اختصاص دادم رفتم واسه PC یه CRT Flat پانزده اینچی پیدا کردم (15 تومن فقط)
    در هر صورت همزمان نمیشه واگه هم بشه به این سادگی نیست حداقل من نتونستم

ولی قسمت اول سوالت جوابش اینه:
    اگه LCD شما ورودی HDMI داره فقط یه کابل HDMI بگیر که یه سرش میره به ورودی دستگاه یه سرشم میره به مانیتور این بشه که عالیه چون کیفیت بالایی خواهی داشت ولی اگه HDMI نداره یه کابل VGA ایکس باکس می خری 10 الی 15 شایدم بیشتر قیمتشه... جای تو باشم دنبال ارزونش نمی گردم و حقیقتا از جایی میگیرم که گرون ترین قیمت باشه در مورد قطعات جانبی ایکس باکس اصلا به فکر ارزون در آوردنش نباشید چون متضرر میشید بعدا سر خودم اومده در مورد کابل شارژر + باطری
    موفق باشید
    Last edited by Spaniuly; 14-11-2010 at 23:52.

5. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ممنون . نه کابل hdmi‌نمیخوره مانیتورم !! یعنی هر وقت با PC کار داشتم باید کابلو در بیارم بزنم به PC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته یه تلویزیون 20 اینچ ناسیونال قدیمی هم دارم تو اتاقم که ورودی کامپوننت نمیخوره بهش !! واسه اون چی ؟ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

آقا ممنون . نه کابل hdmi‌نمیخوره مانیتورم !! یعنی هر وقت با PC کار داشتم باید کابلو در بیارم بزنم به PC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته یه تلویزیون 20 اینچ ناسیونال قدیمی هم دارم تو اتاقم که ورودی کامپوننت نمیخوره بهش !! واسه اون چی ؟ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    الان دقیقا مانیتور شما چه وردی هایی داره؟

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

این بازیهای که برای کینکت میاد حتما باید کینکت داشته باشیم یا با دسته هم قابل بازی هستن

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

این بازیهای که برای کینکت میاد حتما باید کینکت داشته باشیم یا با دسته هم قابل بازی هستن
    بله فقط مخصوص کینکت میباشد.

یا حق

10. این کاربر از Quantum2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه najooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان ... کسی ادرس تاپیک بازی red dead داره ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه نمیشه عزیز... من امتحان کردم مگه اینکه از اون دستگاه که دو تا PC رو به یه مانیتور وصل می کنه K نمی دونم چی چیه اسمش یادم رفته ولی من اونطور که رفتم تو بحرش به درد نخوره شاید چون از کیبورد متصل به PC برق رو می گیره... کلا پیچیده اس با تبدیل یک به دو ساده هم نمی تونی استفاده کنی چون کلا قاط میزنه و تصویر نویز پیدا می کنه و احتمال داره کلا بزنه LCD رو خراب کنه من که LCD رو کلا به ایکس باکس اختصاص دادم رفتم واسه PC یه CRT Flat پانزده اینچی پیدا کردم (15 تومن فقط)
    در هر صورت همزمان نمیشه واگه هم بشه به این سادگی نیست حداقل من نتونستم

ولی قسمت اول سوالت جوابش اینه:
    اگه LCD شما ورودی HDMI داره فقط یه کابل HDMI بگیر که یه سرش میره به ورودی دستگاه یه سرشم میره به مانیتور این بشه که عالیه چون کیفیت بالایی خواهی داشت ولی اگه HDMI نداره یه کابل VGA ایکس باکس می خری 10 الی 15 شایدم بیشتر قیمتشه... جای تو باشم دنبال ارزونش نمی گردم و حقیقتا از جایی میگیرم که گرون ترین قیمت باشه در مورد قطعات جانبی ایکس باکس اصلا به فکر ارزون در آوردنش نباشید چون متضرر میشید بعدا سر خودم اومده در مورد کابل شارژر + باطری
    موفق باشید
    دیگه اینقدر هم که شما می گی مشکل نداره من خودم یکی دارم راحت هم باهاش کار می کنم.به اون قسمت موس و کیبورد هم هیچی نمیزنم و مشکلی نداره

13. 2 کاربر از Alex merccer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ben_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز این کارو افلاین انجام بدید خیلی بهتره هست
    مرسی ولی دهنمون سرویس میشه هر دفه ببریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •