4G ایرانسل... البته مال چند وقت پیشه...
![]()
نه بابا دیگه 20 گیگ که ...
این مال نیوزلند :
تو آوریل امسال احتمالا بالای 80 گیگ در ماه میشن. این متوسط مصرفه یعنی کسایی که احتمالا تو فروم های تکنولوژیشون پرسه میزنن (مثل ما) خیلی بیشتر مصرف میکنن. تازه این نیوزلنده ، دیگه آلمان و ... که بماند.
سلام
من اخیرا سیم کارت 4جی گرفتم ولی سرعتم هیـــــــــــچ تفاوتی نکرد!! ینی همون ماکسیمم 16-17 مگابیت، و میانگین حدود 10
چطوریاس.. واقعا فرق نمیکنه؟
به فورجی وصل می شید؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه.. چی فرض کردی مارو برادر![]()
آقا اصلا ایرانسل دزد، کلاهبردار، خوبه ؟
خب حالا شما از چه روشی شارژ کردی ؟ اگر از کد های USSD بانک ها و سیستم های خرید شارژ استفاده کردی که مربوط به ایرانسل نمیشه می تونی از همون سامانه پیگیری کنی
اگر از سایت ایرانسل شارژ کردی معمولا طول میکشه . حتی یبار واسه من حدود 10-12 ساعت بعد شارژ شد . بعضی مواقع هم همون لحظه شارژ میشه نمیدونم چرا اینطوری هست
که این مورد رو هم میتونی تماس بگیری به 700 و پیگیری کنی
بدون بسته نیم ساعته زندگی برام خیلی سخت شده
فرض کردم که یه کاربری که مشکل سرعت داری
1-این که سیم کارت فورجی گرفتید دلیل بر این نیست که فورجی وصل هستید
2-ما اینجا هستیم که مشکلات رو حل کنیم پس اگر سوالی می پرسم واسه اینه که متوجه بشم دقیقا داستان چیه
3-یعنی شما همیشه با ترجی تا 16-17 مگ می گرفتی؟این سرعت رو خیلی زیاده واسه ترجی
4-دکل به دکل سرعت ها متفاوته و ممکنه یه جا سرعت عالی باشه و یه جا سرعت بد
ولی اگر داری 16-17 مگ میگیری خیلی هم کم نیست و خیلی هم خوب نیست
موفق باشید
سوالی بود در خدمتم
ممنون از پاسخت رفیق
اره 15-16 مگابیت البته.. با سرعت دانلود 2-3 مگابایت نهایتا البته 3جی فول انتن میده 4جی 2-3 خط کم داره.. احتمالا اینم تاثیر داره
آره خدا رو شکر بـــد نیس .. ولی انتظار داشتم حتی با وجود فول نبودن سیگنال، یه تغییر هرچند محدودی ببینم توی سرعت
باز هم متشکر از پاسخگویی
برو بچ ایران سل تو همه جا سرک می کشن
دکتر !!!!!
وقتی می گم اینترنت می کشه بالا اینو بدون اون حجی که کم می کنه طبیعیه
برنامه کنترل ترافیک های استفاده کردم نمی خواد به من اطلاعات بدی این فقط یه نمونه اش بود !!!!!
شما تعیین تکلیف نکن واسه بقیه
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)