دوستان از اکانت های مخابرات سوء استفاده نکنید در غیر اینصورت عواقب جبران ناپذیری در پی خواهد داشت
دوستان از اکانت های مخابرات سوء استفاده نکنید در غیر اینصورت عواقب جبران ناپذیری در پی خواهد داشت
Last edited by farshad0123; 26-12-2014 at 15:48.
سلام
لطفا اون عواقب جبران ناپذير رو يه مقدار توضيح بديد
Sent from my iPhone using Tapatalk
فرشاد من چند صفحه قبل تو همین تاپیک پینگ 60 گذاشته بودم البته یه روز بیشتر اینجوری نبود.
داداش ما که به اکانت نفوذ نکردیم و مطمئمن باش هیچکس اینجا -- بلد نیست . اگر هم بلد بود پای خودش . هکه و عواقب داره . ما فقط یه شماره تلفن زدیم تو سیستم پارتاک که جدیدا اضافه شده و اطلاعات رو داد . مثلا بزن 118 بگو شماره تلفن یا نمابر مرکز ازادی رو بهت بده بعد بزن تو اونجای پارتاک اطلاعاتش میاد
با تصویب نمایندگان مجلس هر كس به طور غیر مجاز به اطلاعات یا سامانههای رایانهای یا مخابراتی كه به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده، دست یابد به 91 روز تا یك سال حبس و 5 تا 20 میلیون ریال جزای نقدی یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Hamed-M1; 26-12-2014 at 17:47.
باز سروکله ی 2.189 پیدا شده امروز سرعتش هم عالیه
Last edited by farshad0123; 26-12-2014 at 21:07.
سلام دوستان
من آبادان زندگی میکنم و مشترک پارس آنلاینم (تا 20 روز دیگه)
این شرکت دانلود شبانشو برداشته و از اون به بعد من هر 2 روز یه بار دارم یه گیگ اعتبار میخرم
میخواستم بدونم مخابرات خوزستان سرویساش دانلود شبانه دارن ؟ یا اصلا سرویس نامحدود داره ؟(سرعتش کم باشه مهم نیست فقط محدودیت حجمی مثل 100 یا 200 گیگ نداشته باشه)
وضعیت پینگ مناسب بازی آنلاین هست؟
Last edited by alemoazezo; 26-12-2014 at 21:34.
بدرد بازی نمیخوره ولی برا دانلود عالیه محدودیت هم نداره
سرویس 512 سرعتش 250کیلوبایت
1مگ 550کیلوبایت
2مگ 650کیلوبایت
البته اول باید یک سرویس 5یا 10مگ بدون شبانه رایگان بگیرید که دان استریم شما رو بالا ببرن بعدش بیای روی 2مگ به پایین که شبانه رایگان با سرعت هایی که گفتم داشته باشید
Last edited by farshad0123; 26-12-2014 at 21:40.
یکسری ipجدید اضافه شدن مثل آی پی ibs که با 80.191.224.2xx شروع میشن برا کسی از این ipها اومده تا الان؟
سلام ممنون بابت پاسخت
این سرویس هایی رو که گفتین سایتی نیست که بشه براشون ثبت نام کرد یا تعرفه ها رو دید ؟
من زنگ زدم 2020 گفت که اینرنت مخابرات رو 4 تا شرکت ارائه میکنن :ضحی کیش اواسین و دو تای دیگه .شما از کدومشون داری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)