تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1982 از 2199 اولاول ... 9821482188219321972197819791980198119821983198419851986199220322082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,811 به 19,820 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

جواب سئوال اول رو بدم. خوب دوست عزیز منبع من صبحتهای خودتون بود که گفتین چون روز شرکتها وصل هستن، پس تعمیرات می‌ره شب که خلوت‌تره.
    اگه منبع صحبت های من هست پس دیگه چرا این حرف رو میزنید؟؟؟

برای مورد تعمیرات خوب روزهای عادی هفته که مشتری کمتری آنلاین هست و به خاطر ساعت کاری مجوزدارها زودتر می‌خوابن، می‌تونن کار رو انجام بدن.

آیا می‌تونه هر وقت که دلش خواست اون رو حذف کنه یا طبق قراداد باید به تعدش وفادار بمونه؟
    بله که می تونه.

تعهدش فقط کلامی هست دوست من. هر وقت دلش خواست می تونه اون رو حذف کنه همونطور که دانلود روز جمعه رو حذف کرد و هیچ کس نتونست شکایت رسمی کنه( شکایت زبونی تادلت می خواد می تونی بکنی)

موقع ثبت نام هم فقط بازار گرمی شونه وگرنه تو قرار دادشون نیست

۲ - یه موقعی جمعه هم جزء ساعات مجانی بود که بعداً حذف شد. آیا دانلود جمعه هم کلاً قطع شد؟ خوب اگه روزی دانلود مجانی شبانه هم نباشه باز طبق قرارداد بایستی شبها هم مثل جمعه و باقی روزهای هفته، اینترنت برای کاربرانی که توی قراردادشون نوشته شده بصورت بیست و چهار ساعت هفت روز هفته وصل باشه.
    عزیزم خود مبین‌نت هم این رو می‌دونه و طبق قوانینی که بالاتر از شرکت مبین‌نت وضع شده اون رو توی قراردادش نوشته و خودش رو متعهد به اجرای اون می‌دونه. البته شاید این اجرا شفاهی باشه و همیشه اجرا نشه، ولی حداقل زبانی قبولش داره. این هم جدول خسارتی که تعهد کرده به کاربران زیان‌دیده پرداخت کنه.

برای بار چند هزارم بحث ما و ناراحتی دوستان بخاطر انجام تعمییرات و قطعی تو دانلود شبانه است نه اینکه چرا شبکه قطع بوده

در مورد مورد دوم مگه من حرفی زدم و گقتم نباید خسارت بدن. نمی دونم والا یا من فارسی حرف نمی زنم یا شما پست های من رو خوب نمی خونید یا فقط دوست دارید که حرف خودتون رو بزنید. که احتمالا مورد سومه. وگرنه هیچ جا روی سخن من این نبوده که نباید مبین نت

خسارت قطعی شبکه اش رو بپردازه.

من دیگه به هیچ پستی جواب نمیدم چون همه گفتنی ها رو گفتم. شما هم اگه می تونید قانونا فقط بخاطر این موضوع که مبین نت تعمییرات اش رو تو دانلود شبانه انجام میده نه روزانه بفرمایید شکایت کنید

بقول خودتون فقط می تونید از این شکایت کنید که شبکه از دست رس خارج بوده که تو این قسمت بحثی نیست.

ختم کلام

پ.ن: همونطور که همه دوستان می دونن نه من طرفدار شرکت خراب شده مبین نت هستم نه راضی به شرایط موجود که اخلاقا همه صحبت های دوستان رو قبول دارم ولی قانون نگفته مبین نت برای دانلود شبانه همین هست که گفتم.
    Last edited by arash59b; 18-01-2014 at 07:44.

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه snsd32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وااااااااااااااای امشب فوق العاده بود سرعتتتتتتتتتتتتتتتتت
    برای اولین بار 5 گیگ دانلود کردمممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ غغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ غغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

بچه ها شما چقدر دانلود کردید؟

4. این کاربر از snsd32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

برای اولین بار 5 گیگ دانلود کردمممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ غغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ غغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

سلام طرح شما چیه؟

دوستان طرح 2048 با یک مودم = 450 تومان
    سرعت دانلودش تو روز و شب چنده؟

کلا مبین نت رو چطور دیدید؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

با سلام
    خواهشا" یکی به ما اطلاع رسانی کنه که اگه من مودم رو قبل از ساعت رایگان شبانه واسه دانلود روشن کنم واگه طی شب عمل دانلود انجام بشه وصبح حدود ساعت 9خاموش کنم از حجم کم میشه یا نه . خواهشا" اگه مطمئن نیستی جواب نده ، می خوام مطمئن بشم ببینم چطوریه؟ اخه قبلا یکی دوبار واسه دانلود روشن گذاشته بودم دیدم حجم رو کم کرده بود وتوی لیست دانلود ،اون رو به ساعت قبل از دو شب یا بعد از هشت صبح قرار داده بود.
    در مورد اطمینانش من چند ساله دانلود میکنم با مبین تا حالا مشکلی پیش نیومده
    اولش ساعت سیستمت باید کاملا با ساعت رسمی یکی باشه و دانلودت باید بعد از 2 شروع و قبل 8 قطع کنید مثلا 7:55 مودم روشن باشه یا نباشه مهم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    World/2 = ISF

پيش فرض

از چه سروری دانلود کردی؟
    اگه از سایت هایی که سرورشون توی دیتاسنتر آسیاتک دانلود کردی که هیچ
    ولی اگه از سرور خارجی اینقدر دانلود کردی آفرین (چون اینکار تقریبا غیر ممکنه)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه منبع صحبت های من هست پس دیگه چرا این حرف رو میزنید؟؟؟

بله که می تونه.

تعهدش فقط کلامی هست دوست من. هر وقت دلش خواست می تونه اون رو حذف کنه همونطور که دانلود روز جمعه رو حذف کرد و هیچ کس نتونست شکایت رسمی کنه( شکایت زبونی تادلت می خواد می تونی بکنی)

موقع ثبت نام هم فقط بازار گرمی شونه وگرنه تو قرار دادشون نیست

برای بار چند هزارم بحث ما و ناراحتی دوستان بخاطر انجام تعمییرات و قطعی تو دانلود شبانه است نه اینکه چرا شبکه قطع بوده
    من دیگه به هیچ پستی جواب نمیدم چون همه گفتنی ها رو گفتم. شما هم اگه می تونید قانونا فقط بخاطر این موضوع که مبین نت تعمییرات اش رو تو دانلود شبانه انجام میده نه روزانه بفرمایید شکایت کنید

بقول خودتون فقط می تونید از این شکایت کنید که شبکه از دست رس خارج بوده که تو این قسمت بحثی نیست.
    پ.ن: همونطور که همه دوستان می دونن نه من طرفدار شرکت خراب شده مبین نت هستم نه راضی به شرایط موجود که اخلاقا همه صحبت های دوستان رو قبول دارم ولی قانون نگفته مبین نت برای دانلود شبانه همین هست که گفتم.
    دوست عزیز این هم ختم کلام من که باقی بدونن من هم دشمن خونی مبین‌نت نیستم. ذاتاً اگه شرکت مبین‌نت رفتار منطقی یه شرکت تجاری رو داشت با مشتری بخصوص از نوع قدیمی اون بهتر رفتار می‌کرد. یعنی واقعاً بدترین دشمن مبین‌نت، خودش هست که داره با رفتارهاش، مشتریهاش رو از خودش فراری می‌ده. الان هم صحبتم با شما سر خودتون و شخصی نیست و سر اون ارجاء شما به قانونی هست که می‌گید حق شکایت نداریم.

در مورد خوندن هم اتفاقاً من چند باز ازتون یه سئوال کردم که گویا شما نخوندین و جوابی ندادین. این که بارها تاکید کردین قانونی هست که می‌گه دانلود شبانه ربطی به وصل بودن بیست و چهار ساعته نداره رو و یا اینکه مبین‌نت اگه دلش خواست هر کاری می‌تونه بکنه رو لطفاً با منبع نشون بدین. من حداقل از منبع موثق مدرک و دلیل نشون دادم. شما هم لطفاً اگه منبع‌تون مستدل و واقعی هست، لطفاً اون قانون مورد بحث رو برای استفاده دیگران اینجا بفرستید و نذارید به حساب اینکه دیگه جواب نمی‌دم. دیدم بعضی‌ها حتی توی امضا خودشون لینکی رو دارن که باهاش می‌تونن از مبین‌نت شکایت کنن. شما ولی می‌گید که همه اینها طبق قانون رسمی موجود، الکی و سرکاری هستن. خوب اگه همه کاربرها بدونن این قانون چی هست و چی گفته که دیگه خودشون رو علاف درگیری و شکایت با مبین‌نت نمی‌کنن.

درضمن من شب جمعه مجبور شدم که یه اکانت یک روزه سیم‌کارتی از ایرانسل بگیرم و کارم رو راه بندازم. به نظر شما فکر می‌کنید همه شبها فقط برای دانلود مجانی شبانه می‌یان و اصولاً کسی که شب پای کامپیوتر برای کارهای دیگه نشسته رو حساب نمی‌کنید. بحث دانشجو و هیات علمی و مشابه رو مثال زدم که ندید گرفتین و دورش زدین.

9. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

برای من یک هفته هست سرعت خراب شده . زیر 90 تا و شب تا صبح 1 الی 1/5 گیگ دانلود
    2 مگ 6 ماهه ...

قبلا سرعتم عالی بود همیشه بالای 200 تا ولی ...

11. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این مودم کسی تاحالا داشته؟ bm635

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای من یک هفته هست سرعت خراب شده . زیر 90 تا و شب تا صبح 1 الی 1/5 گیگ دانلود
    2 مگ 6 ماهه ...

قبلا سرعتم عالی بود همیشه بالای 200 تا ولی ...
    منم همینطور باید زنگ زد اوپراتو ...

خدا بتون صبر بده 2 مگ 90 !!! 512 ش 90 بود ..کلا 2 هفتس حروم خوریشو شروع کرده ...خاک بر سر نت ت.. . ایران که 2 مگش اینه کشورای دیگه نت120مگ با این قیمت دارن

14. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این مودم کسی تاحالا داشته؟ bm635

من این مودم رو دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •