تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1982 از 4751 اولاول ... 982148218821932197219781979198019811982198319841985198619922032208224822982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,811 به 19,820 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه blacksina666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آرت 3 دارم منم چند وقتی بود سرعتم افتضاح شده بود (رو 0 دانلود میکردم!)

ولی الان 3 4 روزه سرعت کاملا روی 130 هست. مودم هم ریست میشه یه ip دیگه میده بازم روی 130 دانلود دارم

قضیه چیه؟ شاتل دوباره میخواد چه غلطی بکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم با آرت 1 رو 130 دانلود میکنم جریان چیه ؟؟؟ تا کی همین جوری میمونه چون اول خرداد باید تمدید قرارداد کنک اگه همین جور میمونه نرم سراغ اکو

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام
    من اكو 512 دارم و 1 هفته است كه شبها سرعت روي 4 و 5 و 0 است ديشب با پشتيباني چت كرذم ميگه مخابرات مشكل داره صبر نماييد.....بهش ميگم چطور روزها سرعتم 70 است ولي شبها روي 2 ؟ميگه ديتاي مخابرات مشكل داره....گفتم لااقل يه دليل قانع كننده تر بيار مثل اينكه فقط همين يه جمله رو يادت دادن شب خوش خوب بخوابي چون فكر ميكنم همين يه كارو بلدي...تا صبح هم 180 مگ دانلود داشتم.
    يادش به خير اون زماني كه به مشتركين ارزش قايل بودن و زنگ ميزدند به همراهم و 10 دقيقه وقت ميزاشتند تا مشكل برطرف بشه....الان زورش مياد جواب نوشتاري بده واسه هر جمله تكراري 10 دقيقه بايد معطل بشي
    اگه از پارس بگيرم اين مودم فعلي رو ساپورت ميكنه؟؟؟يا باز بايد مودم بخرم؟؟؟و آيا در پارس شبها رايگانه؟
    BILLION wireless
    Last edited by vafa1353; 14-05-2010 at 10:55.

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من اكو 512 دارم و 1 هفته است كه شبها سرعت روي 4 و 5 و 0 است ديشب با پشتيباني چت كرذم ميگه مخابرات مشكل داره صبر نماييد.....بهش ميگم چطور روزها سرعتم 70 است ولي شبها روي 2 ؟ميگه ديتاي مخابرات مشكل داره....گفتم لااقل يه دليل قانع كننده تر بيار مثل اينكه فقط همين يه جمله رو يادت دادن شب خوش خوب بخوابي چون فكر ميكنم همين يه كارو بلدي...تا صبح هم 180 مگ دانلود داشتم.
    يادش به خير اون زماني كه به مشتركين ارزش قايل بودن و زنگ ميزدند به همراهم و 10 دقيقه وقت ميزاشتند تا مشكل برطرف بشه....الان زورش مياد جواب نوشتاري بده واسه هر جمله تكراري 10 دقيقه بايد معطل بشي
    اگه از پارس بگيرم اين مودم فعلي رو ساپورت ميكنه؟؟؟يا باز بايد مودم بخرم؟؟؟
    BILLION wireless
    آخ دمت گرم . داغ دلمونو تازه کردی
    آقا من دیشب یه حرکت جالب زدم یه نتیجه جالبم گرفتم.

حدود 1گیگ لینک از فایل فلایر دارم تو دانلود منیجر . من الان حدود 3 ساله از downoad manager استفاده میکنم . قبلش نزدیک 1 سال orbit downloader استفاده میکردم و قبلشم یه 2 سالی flash get . هر شه تاشو خوبن .
    حالا میگید به ما چه؟!
    اینکه میدونم دانلود منیجر از همشون بهتره . من اون یه گیگ فابلو الان حدود 2 هفته است اصلا نتونستم دانلود کنم چون کلا سرعتم رو 0 هست . دیشب فایل شماره 1 رو از رو download manager استارت کردم بازم 0 بود . بعد رفتم و همزمان رو orbit که تازه گیا نصب کردم همون فایلو استارت کردم . جالب این که اوربیت شرو به دانلود کرد با سرعت 25 تا 30 ولی دانلود منیجر همچنان 0 بود . در صورتی که دانلود منیجر همون فایلو صبح که استارت کردم شرو به دانلود کرد با سرعت 50 تا 60 .
    بالا خره دیشب 300 مگ دانلود کردم به این طریق .

حالا نظر شما چیه؟
    Last edited by night lord; 14-05-2010 at 11:05.

5. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به دوستان شاتلی

شاتل امروز جوگیر شده؟؟؟

تاحالا همچین وضیعیتی نداشتم خیلی کم اتفاق میفتاد اینجوری شه اما الان دارم از اکثر سایت ها با 120 دان میکنم حتی مدیا فایر و رپید!!!

خدا کنه همینجوری بمونه،خیلی حال میده آخه

من که میدونم همچین که پست ارسال شه چشم میخوره میاد رو 20جنبه هم نداره ازش تعریف نکنید

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا هیچ کس مشکل قطعی نداره ؟؟؟ من روزی چند بار send و receive ام قطع میشه ... میگن مودمت مشکل داره ... برو zyxel بخر

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا هیچ کس مشکل قطعی نداره ؟؟؟ من روزی چند بار send و receive ام قطع میشه ... میگن مودمت مشکل داره ... برو zyxel بخر
    آپدیتش کن شاید درست شه

9. این کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دیشب از 2 تا سایت مختلف میخواستم فیلم و موزیک دانلود کنم سرعت دانلود هر کدوم در حد دیال آپ بود اما الان که میذارم برا دانلود با حداکثر سرعت دانلود میکنه(اکو512). با این اوضاع بد منم به فکر ترک شاتل هستم.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بچه ها شما میتونید تو سایت فارسی سابتایتل برید؟

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

آقا ما هم کندیم از شاتل

پیش به سوی پارس آنلاین

میگن اونجا وقتی زنگ بزنی پشتیبانی درست جواب میدن اگه سرعت هارو کم کرده باشن راستو حسینی میگن کم کردیم

یه سری جواب از پیش تعیین شذه به آدم نمیدن ( ترافیک بالاست یا سرور رپیدشیر معنبر نیست )

سرعتشم که دوستمون گفت 160 هم روز هم شب
    دیگه مسخرشو در اوردن

دارم با 2 دانلود میکنم

این ای دی اس ال یا دایل آپ ؟

والا پوله ای دی اس الو از ما گرفتن !!!!!
    پشتیبانی شاتل بهتر بود حداقل جوابتو میدن ! بیا پارس زنگ بزن پشتیبانی اگه تا نوبتت نشه از صف شوتت نکنن ! (بیشتر شهرستانیها رو) و اگه جوابتو هر مشکلی داشته باشی یه راه حل دارن !

اگه مودمت رو ppoe باشه میگن بزارش رو پل با کانکشن وصل شو اگه با کانکشن باشی میگن مودمتو بزار اتومات ! همین بعدشم اگه بگی امتحان کردی این کارو و مشکل برطرف نمیشه گوشیتو قطع می کنن. خلاصه اگه فکر میکنی پارس پشتیبانی داره سخت در اشتباهی اومدی اینور به روح پدر پشتیبانای شاتل صلوات میفرستی. حداقل همه جره هم با تلفن هم با چت تا آخرین دقیقه اگرچه دیر جواب میدادن. و کم نمیوردن گوشیرو قطع کنن یا اصلا شبا جواب شهرستانیارو ندن. همون چتش به تمام پشتیبانی پارس میرزید.

پارس یه مشکل دیگم داره اینکه زیاد ارور tcp میبینی تو سایتا که اصلا شاتل این مشکلو نداشت.

میای میبینی حالا .

13. 3 کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •