14 مگ ؟؟؟ خونگیه ؟؟؟با سرعت 14مگ
خیلی عجیبه تو ایران چنین سرعتی !!!
14 مگ ؟؟؟ خونگیه ؟؟؟با سرعت 14مگ
خیلی عجیبه تو ایران چنین سرعتی !!!
و علیکم عزیز! شما از کجا لینک مستقیم بازی گیر میارین؟ یه راهنمایی کنید بد نیست! اینجا نشد پ.خ.....ممنون میشم!![]()
اگه دستکای نشده که خوبه...من این اواخر چند تا بازی ps2 گرفتم...زیرنویس یا حتی دوبله فارسی(), بعضی قسمتهای بازی هم نمیدونم چرا بالا پایین شده بود!!!!
![]()
کجاش ؟ من همیچین مشکلی نداشتم.وقتی داشتم COD Black Ops رو بازی میکردم توی یه مرحله تا میرسیدم به یه نقطه صدای بازی کلا قطع میشد.. حتی وقتی میومدم توی داشبورد هم صدا نداشتم تا وقتی که ریستارت کنم.... (چند سری هم بازی رو از همون مرحله آوردم تا میرسیدم به همون ناحیه صدا میپرید)
راستی تهرانی ؟ چطوری 14مگ سرعت داری ؟ V-sat و از این چیزها داری ؟ کلا چی داری ؟ هزینش چقدر شد واست ؟
اگه اینجا نمیشه لطفا پ.خ کن واسم
بیا عزیز دل برادر...
بازی ها هم دستکاری شده نیست خیالت راحتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(گفتی بازی دستکاری شده یاد مرحوم BLACK توی کنسول PS2 افتادم
عجب بلایی سر بازی آورده بودن)
ما خودمون Wisp داریم که روی سیستم AirMAX تا 300مگابیت پهنای باند رو انتقال میده کار میکنیم.( از یه شرکت لینک میگیرم که تا 14مگ برام باز گذاشته اما پول 1مگ رو هم نمیگیره)
Last edited by Quantum2012; 14-11-2010 at 00:03.
ما هم از این میخوایم.از کجا گرفتی به منم بگو روح ا...
14 مگ هم خیلی توپه.آدرسو همه چیز شرکتو بهم بگو.من آرزوی همچین سرعتیو داشتم
دمت گرم
سلام xbox رو میشه بگین چجوری میشه update کرد با adsl?
سلام.سلام xbox رو میشه بگین چجوری میشه update کرد با adsl?
دوست عزیز این کارو افلاین انجام بدید خیلی بهتره هست
با کمال احترام برای شما ، کوفتت بشه !!!
ما هنوز تو Dial-up موندیم ... اصلا ADSL یعنی چی ؟؟؟![]()
مگه سر Black چه بلایی آورده بودن؟
آقا این XBOX کابلی رابطی چیزی نداره بخواییم به مانیتور LCD کامپیوتر وصل کنیم و همزمان بشه هم XBOX و هم PC رو داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی وقتی میخواییم XBOX بازی کنیم رو XBOX جواب بده وقتی هم کامپیوتر رو روشن میکنم بره روی PC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)