تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1981 از 2199 اولاول ... 9811481188119311971197719781979198019811982198319841985199120312081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,801 به 19,810 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منطقی ترین زمان برای تعمییر شبکه همین زمان هست چون تعداد کاربرهای انلاین نسبت به بقیه زمان ها کمتر بوده. اگه هم به مشکل بخورن روز بعدش هم جمعه و تعطیل هست. همه شرکت های دیگه هم همین منوال رو دارن.

توی روز علاوه بر کلی کاربر تعداد زیادی شرکت و موسسه دولتی و خصوصی هم دارن از اینترنت استفاده می کنند.

بغیر از این دانلود شبانه جزء وضایف تعریف شده هیچ شرکت اینترنتی نیست و برای رضایت و جلب مشتری ارایه میدن. پس برای تعمییرات از اون بازه زمانی استفاده می کنند

من اگه شبها مجانی هم نبود باز ساعت کاریم جوری هست که شب بیشتر پای کامپیوتر هستم تا روز. همه روزکار نیستن و بعضی‌ها مجبورن تا دیروقت هم کار کنن. بعد هم متاسفانه استدلال شما، مشابه همون استدلالی هست که می‌گه کاربر خونگی اگه سرعت بالای ۱۲۸ بهش بدن می‌ره باهاش کار خلاف می‌کنه و ارائه اون یه وظیفه تعریف نشده برای شرکتها هست. اگه برای مبین‌نت، مشتریهای خونگی ارزشی ندارن یه دلیل موجهه برای رفتارش نیست یا واقعاً دلیلی بر بی‌ارزش بودن مشتریانش خونگی‌ اون نیست.

2. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من اگه شبها مجانی هم نبود باز ساعت کاریم جوری هست که شب بیشتر پای کامپیوتر هستم تا روز. همه روزکار نیستن و بعضی‌ها مجبورن تا دیروقت هم کار کنن. بعد هم متاسفانه استدلال شما، مشابه همون استدلالی هست که می‌گه کاربر خونگی اگه سرعت بالای ۱۲۸ بهش بدن می‌ره باهاش کار خلاف می‌کنه و ارائه اون یه وظیفه تعریف نشده برای شرکتها هست. اگه برای مبین‌نت، مشتریهای خونگی ارزشی ندارن یه دلیل موجهه برای رفتارش نیست یا واقعاً دلیلی بر بی‌ارزش بودن مشتریانش خونگی‌ اون نیست.
    من کاری به درست و غلط بودنش ندارم مهم قانونیه که وجود داره حالا میخواد درست باشه یانه (بحثش جداست). ترافیک شبانه جزء وظایف قانونی هیچ شرکت و isp نیست حالا یکی مثل مبین نت میده، یکی مثل ایرانسل تا پارسال نمی داد. شما هم نمی تونی بخاطر اینکه تو دانلود شبانه تعمییراتشون رو انجام میدن شکایت کنی(ولی می تونی ناراضی باشی) من از شرکتی حمایت و طرفداری نمی کنم ولی اینکه شما میگی چرا شب ها تعمییرات شون رو انجام میدن نه روز بحث اش همون بود که گفتم

حالا شما تو روز نمی تونی استفاده کنی و شب ها وقت تون ازاده به خودتون مربوطه ولی تو نگاه کلی کاربراهای روزانه تعداشون بیشتر و اهمیت شون بالاتره. شما خودت رو بزار جای مسئول مبین نت اگه می خواستی این کار رو انجام بدی روز انجامش میدادی یا شب؟
    Last edited by arash59b; 17-01-2014 at 22:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام
    خواهشا" یکی به ما اطلاع رسانی کنه که اگه من مودم رو قبل از ساعت رایگان شبانه واسه دانلود روشن کنم واگه طی شب عمل دانلود انجام بشه وصبح حدود ساعت 9خاموش کنم از حجم کم میشه یا نه . خواهشا" اگه مطمئن نیستی جواب نده ، می خوام مطمئن بشم ببینم چطوریه؟ اخه قبلا یکی دوبار واسه دانلود روشن گذاشته بودم دیدم حجم رو کم کرده بود وتوی لیست دانلود ،اون رو به ساعت قبل از دو شب یا بعد از هشت صبح قرار داده بود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من کاری به درست و غلط بودنش ندارم مهم قانونیه که وجود داره حالا میخواد درست باشه یانه (بحثش جداست). ترافیک شبانه جزء وظایف قانونی هیچ شرکت و isp نیست حالا یکی مثل مبین نت میده، یکی مثل ایرانسل تا پارسال نمی داد. شما هم نمی تونی بخاطر اینکه تو دانلود شبانه تعمییراتشون رو انجام میدن شکایت کنی(ولی می تونی ناراضی باشی) من از شرکتی حمایت و طرفداری نمی کنم ولی اینکه شما میگی چرا شب ها تعمییرات شون رو انجام میدن نه روز بحث اش همون بود که گفتم

حالا شما تو روز نمی تونی استفاده کنی و شب ها وقت تون ازاده به خودتون مربوطه ولی تو نگاه کلی کاربراهای روزانه تعداشون بیشتر و اهمیت شون بالاتره. شما خودت رو بزار جای مسئول مبین نت اگه می خواستی این کار رو انجام بدی روز انجامش میدادی یا شب؟

دوست عزیز اینکه می‌گید از شرکتی حمایت نمی‌کنید رو هم من عنوان نکرده بودم و اظهار نظر خودتون هست. ذاتاً وابسته بودن به مبین‌نت در مقام اول مشکلی نیست و یه کاربر به اسم مبین‌نت داریم که عنوان کردن وابسته هستن و کسی سر این قضیه با ایشون مخالفتی نداره. مخالفت من با صحبت شما سر چیزهای جدیدی بود که ازتون شنیدم و تابحال نمی‌دونستم.

- مثلاً می‌گید با اینکه مبین‌نت با من قرارداد ۲۴ ساعته حجمی بسته اما من حق ندارم شبها مصرف کنم و مبین‌نت منت سر من و کاربران مشابه من گذاشته و بهمون اینترنت شبانه می‌ده. یعنی کاری برخلاف قرارداد بین کاربران و مبین‌نت. اینکه اون اینترنت شبانه مجانی هست یا نه رو من باهاش کاری ندارم هر چند که جزء بندهای قراداد رسمی هست و نمی‌شه زد زیرش. مهم وصل بودن شبانه‌روزی و ۲۴ ساعته هست. اگه شما قانون خلاف این صحبت رو بصورت آنلاین سراغ دارین که ممنون می‌شم یه نسخه از اون رو معرفی کنید. منظورم همون قانونی هست که اول صحبت‌تون گفتین که وجود داره.

- می‌گید حق شکایت نداریم درصورتی که توی خود سایت مبین‌ںت چپ و راست یه نسخه از قراردادی رو گذاشته که طبق اون قرارداد اگه از حجمی بیشتر یا زمانی بیشتر، قطعی و سرعت کم داشته باشیم، حق قانونی کاربر هست که شکایت کنه. یعنی این حق رو نه مبین‌نت که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به کاربران می‌ده. البته اگه کسی شکایت نمی‌کنه یا شکایتها توی بوروکراسی اداری از بین می‌رن و به نتیجه نمی‌رسن، یه بحث دیگه‌اس که متفاوت از صحبت شما هست که می‌گه "نمی‌تونیم شکایت کنیم".

- در مورد مجوز شرکتی هم که می‌گید، یه نکته مهم رو فراموش می‌کنید که اول وضع این قانون محدودیت، مجوز اینترنت سرعت بالا به هیات علمی و دانشگاهی‌ها رو می‌دادن و بعد شرکتها و اصناف اضافه شدن. خوب یه دانشگاهی می‌تونه شب جمعه هم پای کامپیوتر و اینترنت بشینه و مجوز رسمی و قانونی و غیره و غیره رو هم داره و کسی نمی‌تونه بهش ایراد بگیره که به چه علت بجای صبح شنبه، شب جمعه اومده پای اینترنت.

- برای مورد تعمیرات خوب روزهای عادی هفته که مشتری کمتری آنلاین هست و به خاطر ساعت کاری مجوزدارها زودتر می‌خوابن، می‌تونن کار رو انجام بدن. گفتم مجوزدارها که عنوان نشه اینترنت خونگی با سرعت ۱۲۸ رو توی برنامه‌ریزی تعمیرات حساب نمی‌کنن و فقط شرکتی‌ها منظور می‌شن.

در کل هنوزم هم می‌گم انتخاب شبهای تعطیل برای انجام اینجور قطعی‌ها، به ضرر کاربران هست.
    Last edited by ninipc; 18-01-2014 at 00:58.

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دوست عزیز چیزهای جدید ازتون شنیدم که تابحال نمی‌دونستم.
    - مثلاً می‌گید با اینکه مبین‌نت با من قرارداد ۲۴ ساعته حجمی بسته اما من حق ندارم شبها مصرف کنم و مبین‌نت منت سر من و کاربران گذاشته بهمون اینترنت شبانه می‌ده. یعنی کاری برخلاف قرارداد. اینکه اینترنت شبانه مجانی هست یا نه رو من باهاش کاری ندارم هر چند که جزء بندهای قراداد رسمی هست و نمی‌شه زد زیرش. مهم وصل بودن شبانه‌روزی هست. اگه شما قانون خلاف اون رو بصورت آنلاین سراغ دارین که ممنون می‌شم یه نسخه از اون رو معرفی کنید.

- می‌گید حق شکایت نداریم درصورتی که توی خود سایت مبین‌ںت چپ و راست یه نسخه از قراردادی رو گذاشته که طبق اون اگه از حجمی بیشتر یا زمانی بیشتر قطعی و سرعت کم داشته باشیم، حق قانونی کاربر هست که شکایت کنه. یعنی این حق رو نه مبین‌نت با منت که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به کاربران می‌ده. البته اگه کسی شکایت نمی‌کنه یا شکایتها توی بوروکراسی اداری از بین می‌رن یه بحث دیگه‌اس که ربطی به صحبت شما که می‌گه "نمی‌تونیم" نداره.

- در مورد شرکت هم که می‌گید فراموش می‌کنید که اول کار مجوز اینترنت سرعت بالا به هیات علمی و دانشگاهی‌ها می‌دادن و بعد شرکتها اضافه شده. خوب یه دانشگاهی می‌تونه شب جمعه هم پای کامپیوتر و اینترنت بشینه و مجوز رسمی و قانونی و غیره و غیره و غیره رو هم داره و کسی نمی‌تونه بهش ایراد بگیره که به چه علت شب جمعه اومده پای اینترنت.

- برای مورد تعمیرات خوب روزهای عادی هفته که مشتری کمتری آنلاین هست و به خاطر ساعت کاری مجوزدارها زودتر می‌خوابن، می‌تونن کار رو انجام بدن. گفتم مجوزدارها که عنوان نکنید اینترنت خونگی رو توی برنامه‌ریزی تعمیرات حساب نمی‌کنن و فقط شرکتی‌ها منظور می‌شن.

در کل هنوزم هم می‌گم انتخاب شبهای تعطیل برای انجام اینجور قطعی‌ها، به ضرر کاربران هست و کاری به منفعتش برای ذینفعان مبین‌نت ندارم.
    جملات چند پست اخیر من کامل گویا است و شروع این بحث و نارضایتی ها هم بخاطر قسمت رایگان شبانه هست نه وجود و عدم وجود اینترنت در شب که شما اومدین از هم جداشون کردید. مثال مقایسه من بین مبین و ایرانسل هم گویا این مساله هست که منظور دانلود رایگان شبانه است.

- برای مورد تعمیرات خوب روزهای عادی هفته که مشتری کمتری آنلاین هست و به خاطر ساعت کاری مجوزدارها زودتر می‌خوابن، می‌تونن کار رو انجام بدن..
    طبق کدوم امار این حرف رو میزنید که تعداد افراد تو بعضی از روزهای هفته کمتر از شب ها است!!! اگه برفرض هم که اینطور باشه رسمیت و اهمیت کار روزانه بیشتر از شبانه است

- در مورد شرکت هم که می‌گید فراموش می‌کنید که اول کار مجوز اینترنت سرعت بالا به هیات علمی و دانشگاهی‌ها می‌دادن و بعد شرکتها اضافه شده. خوب یه دانشگاهی می‌تونه شب جمعه هم پای کامپیوتر و اینترنت بشینه و مجوز رسمی و قانونی و غیره و غیره و غیره رو هم داره و کسی نمی‌تونه بهش ایراد بگیره که به چه علت شب جمعه اومده پای اینترنت.
    ایضا همون جواب قسمت قبل

باز هم می گم و بارها هم مبین نت تاکید کرده که دانلود رایگان شبانه خدماتی اضافه بر تعهدات شرکت هست و اگه برداشته بشه شما فقط می تونید ناراضی باشید و شرکت تون رو عوض کنید و حق و توانایی شکایت رسمی رو ندارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Homeland

پيش فرض

منطقی ترین زمان برای تعمییر شبکه همین زمان هست چون تعداد کاربرهای انلاین نسبت به بقیه زمان ها کمتر بوده. اگه هم به مشکل بخورن روز بعدش هم جمعه و تعطیل هست. همه شرکت های دیگه هم همین منوال رو دارن.

توی روز علاوه بر کلی کاربر تعداد زیادی شرکت و موسسه دولتی و خصوصی هم دارن از اینترنت استفاده می کنند.

بغیر از این دانلود شبانه جزء وضایف تعریف شده هیچ شرکت اینترنتی نیست و برای رضایت و جلب مشتری ارایه میدن. پس برای تعمییرات از اون بازه زمانی استفاده می کنند
    مشکل اساسی ما مصرف کننده ها در ایران اینه که اکثرا حقوق خودمون رو نمیدونیم و اقلیت هم که میدونند و اعتراض میکنند ره به جایی نمیبرند.
    ببینید دوست عزیز شما وقتی برای یک خدمات هزینه ایی پرداخت میکنید همانطور که موظف به رعایت قوانین خدمات دهنده هستید طرف مقابل هم موظف به اجرای تمامی تعهدادخود است .
    مثلا وقتی شما از یک شرکت (هر شرکتی) اینترنت یک ماهه خریداری میکنید اون شرکت موظف است در تمام ساعات شبانه روز به شما اینترنت ارائه بده بدون کوچکترین کم و کاستی. اما از آنجا که شرکت ها سعی در گسترده کردن خدماتشون جهت افزایش سود خود دارند مجبور هستند در ساعاتی از شبانه روز خدماتشون روبرای ساعاتی متوقف کنند . که باید 24 ساعت قبل از قطع سرویس از راههای مختلف اطلاع رسانی کنند که در حال حاضر بهترین و سریع ترین راه ارسال پیام کوتاه یا ایمیل است که متاسفانه در ایران بعلت بی ارزش بودن حقوق مصرف کننده این مورد در اکثر مواقع رعایت نمی‌شود .
    از سوی دیگر چون قطع خدمات از طرف شرکت ارائه کننده خدمات بوده(به هر دلیل) شرکت خدمات دهند موظف است جبران خسارت کرده و تمام ساعاتی که قطع بود را جایگزین کند .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

......
    باز هم می گم و بارها هم مبین نت تاکید کرده که دانلود رایگان شبانه خدماتی اضافه بر تعهدات شرکت هست و اگه برداشته بشه شما فقط می تونید ناراضی باشید و شرکت تون رو عوض کنید و حق و توانایی شکایت رسمی رو ندارید
    به هیچ عنوان این چیزی که شما میگید صحیح نیست ببینید وقتی خدمات یا کالایی با شرایط خواصی ارائه میشه شرکت ارائه کننده موظف هست تا پایان قراردادش به مفاد اون عمل کنه
    مثلا: وقتی میگه اینترنت 1024 با حجم 4 گیگابایت یک ماهه و در بالا صفحه قید شده از ساعت 2 الی 8 صبح رایگان یعنی اگر مبین نت میخواد اون ترافیک رایگان رو برداره باید تا اتمام قرارد صبر کنه نه اینکه هر وقت دلش خواست برداره یا اینکه در اون ساعت قطع ارتباط کنه .
    چیزی که مشخص است مبین نت برای اینکه ضرر نکنه تغییراتش رو در ساعاتی میذاره که براش سوده نداره چون از 2 الی 8 صبح هیچ نفعی براش نداره خب حتما می پرسید چرا ترافیک رایگان رو برد نمیداره خیلی ساده است بعلت تعرفه های نجومی مبین نت مطمئن باشید در صورت حذف تعرفه شبانه اکثر کاربران حاضر به گرفتن اینترنت از مبن نت نمیشن و خیلی رواحت و شیک باید تعطیل کنه به همین راحتی.
    Last edited by DVBS; 18-01-2014 at 01:52.

9. 2 کاربر از DVBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقا یکی مثل من دیگه دانلود شبانه ای ندارم ولی میخوام 24 ساعته اینترنتم وصل باشه که اگر مشکلی پیش اومد و خواستم وصل شم مشکلی نداشته باشم که فعلا که برعکسه.
    فردا هم طبق گفته ام زنگ میزنم و چپ و راستشون میکنم.(البته اگر جواب بدن که معمولا نمیدن)

11. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جملات چند پست اخیر من کامل گویا است و شروع این بحث و نارضایتی ها هم بخاطر قسمت رایگان شبانه هست نه وجود و عدم وجود اینترنت در شب که شما اومدین از هم جداشون کردید. مثال مقایسه من بین مبین و ایرانسل هم گویا این مساله هست که منظور دانلود رایگان شبانه است.

طبق کدوم امار این حرف رو میزنید که تعداد افراد تو بعضی از روزهای هفته کمتر از شب ها است!!! اگه برفرض هم که اینطور باشه رسمیت و اهمیت کار روزانه بیشتر از شبانه است

ایضا همون جواب قسمت قبل

جواب سئوال اول رو بدم. خوب دوست عزیز منبع من صبحتهای خودتون بود که گفتین چون روز شرکتها وصل هستن، پس تعمیرات می‌ره شب که خلوت‌تره.

در مورد دوم هم بگم که آیا من نوعی درخواست دانلود مجانی شبانه دادم. یعنی اگه می‌گید مجانی بودن منت اضافه هست که می‌تونه اون رو قطع کنه ولی نه وصل بودن اکانت رو. و آیا این مجانی بودن شبها توی قرارداد نوشته نشده و یه موضوع جنبی و اضافه هست؟ یعنی:

۱ - مگه همین الان موقع ثبت‌نام مبین‌نت رسمی اعلام نمی‌کنه که بعضی از اشتراکها شبهای مجانی دارن و این جزء مفاد قرارداد و محاسن اون اشتراک هست؟ آیا می‌تونه هر وقت که دلش خواست اون رو حذف کنه یا طبق قراداد باید به تعدش وفادار بمونه؟

۲ - یه موقعی جمعه هم جزء ساعات مجانی بود که بعداً حذف شد. آیا دانلود جمعه هم کلاً قطع شد؟ خوب اگه روزی دانلود مجانی شبانه هم نباشه باز طبق قرارداد بایستی شبها هم مثل جمعه و باقی روزهای هفته، اینترنت برای کاربرانی که توی قراردادشون نوشته شده بصورت بیست و چهار ساعت هفت روز هفته وصل باشه.
    عزیزم خود مبین‌نت هم این رو می‌دونه و طبق قوانینی که بالاتر از شرکت مبین‌نت وضع شده اون رو توی قراردادش نوشته و خودش رو متعهد به اجرای اون می‌دونه. البته شاید این اجرا شفاهی باشه و همیشه اجرا نشه، ولی حداقل زبانی قبولش داره. این هم جدول خسارتی که تعهد کرده به کاربران زیان‌دیده پرداخت کنه.

13. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این نکته رو هم کنار بحث اضافه کنم که ایجاد یه بخش خبری مناسب در داخل سایت مبین‌نت برای شرکتی که تخصصش اینترنت سراسری هست از آب خوردن که هیچ حتی از ورداشتن لیوان و پر کردنش با آب، هم راحتتر هست. تازه می‌تونن یه اشتراک خبری با ایمیل هم بذارن که اینجور قطعی رو جلوتر به کاربران خبر بدن. خبر با SMS می‌شه همین وضعیتی که الان داریم و به همه نمی‌رسه و تازه یه بار مضاعف بی‌دلیل روی شبکه مخابراتی هم هست. شکی نیست که همه قطعی‌ها ناغافل و بی‌خبر نیستن و از قبل براش برنامه‌ریزی انجام می‌دن و می‌تونن چند روز جلوتر، خبر رو پخش کنن.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مشکل اساسی ما مصرف کننده ها در ایران اینه که اکثرا حقوق خودمون رو نمیدونیم و اقلیت هم که میدونند و اعتراض میکنند ره به جایی نمیبرند.
    ببینید دوست عزیز شما وقتی برای یک خدمات هزینه ایی پرداخت میکنید همانطور که موظف به رعایت قوانین خدمات دهنده هستید طرف مقابل هم موظف به اجرای تمامی تعهدادخود است .
    مثلا وقتی شما از یک شرکت (هر شرکتی) اینترنت یک ماهه خریداری میکنید اون شرکت موظف است در تمام ساعات شبانه روز به شما اینترنت ارائه بده بدون کوچکترین کم و کاستی. اما از آنجا که شرکت ها سعی در گسترده کردن خدماتشون جهت افزایش سود خود دارند مجبور هستند در ساعاتی از شبانه روز خدماتشون روبرای ساعاتی متوقف کنند . که باید 24 ساعت قبل از قطع سرویس از راههای مختلف اطلاع رسانی کنند که در حال حاضر بهترین و سریع ترین راه ارسال پیام کوتاه یا ایمیل است که متاسفانه در ایران بعلت بی ارزش بودن حقوق مصرف کننده این مورد در اکثر مواقع رعایت نمی‌شود .
    از سوی دیگر چون قطع خدمات از طرف شرکت ارائه کننده خدمات بوده(به هر دلیل) شرکت خدمات دهند موظف است جبران خسارت کرده و تمام ساعاتی که قطع بود را جایگزین کند .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به هیچ عنوان این چیزی که شما میگید صحیح نیست ببینید وقتی خدمات یا کالایی با شرایط خواصی ارائه میشه شرکت ارائه کننده موظف هست تا پایان قراردادش به مفاد اون عمل کنه
    مثلا: وقتی میگه اینترنت 1024 با حجم 4 گیگابایت یک ماهه و در بالا صفحه قید شده از ساعت 2 الی 8 صبح رایگان یعنی اگر مبین نت میخواد اون ترافیک رایگان رو برداره باید تا اتمام قرارد صبر کنه نه اینکه هر وقت دلش خواست برداره یا اینکه در اون ساعت قطع ارتباط کنه .
    چیزی که مشخص است مبین نت برای اینکه ضرر نکنه تغییراتش رو در ساعاتی میذاره که براش سوده نداره چون از 2 الی 8 صبح هیچ نفعی براش نداره خب حتما می پرسید چرا ترافیک رایگان رو برد نمیداره خیلی ساده است بعلت تعرفه های نجومی مبین نت مطمئن باشید در صورت حذف تعرفه شبانه اکثر کاربران حاضر به گرفتن اینترنت از مبن نت نمیشن و خیلی رواحت و شیک باید تعطیل کنه به همین راحتی.
    تمام بحث ما مربوط به دانلود شبانه رایگان بود و این که چرا حالا که قراره تعمییرات انجام بدن تو این ساعت انجام میدن نه ساعات دیگه.

همونطور که تو پست اول گفتم فقط داریم جنبه خصوصی مساله رو بررسی می کنیم نه اخلاقی باز شما زدین جاده خاکی !!! معلومه اصلا پست هارو بدقت نمی خونید و فقط می خواید داغ دلتون رو نشون بدید که ربطی به بحث من نداره

من کاری به درست و غلط بودنش ندارم مهم قانونیه که وجود داره حالا میخواد درست باشه یانه (بحثش جداست).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •