دوستان شما واسه بازکردن سایتهای با پروتکل https مشکلی ندارید؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان شما واسه بازکردن سایتهای با پروتکل https مشکلی ندارید؟
دوستان اسیاتکی امکانش هست که یک tracert از مسیرتون بزارید؟
دوستان چی شده چرا دیگه نمیشه ماهیانه شارژ کرد؟ امروز من اومدم شارژ کنم سرویسمو دیدم دیگه نمیشه ماهیانه یا دو ماه و سه ماهه شارژ کرد، فقط شش ماهه و یک ساله، یعنی الان باید یهو حداقل صد و بیست تومن پول شارژ شش ماه رو بدم، قریب به ده ساله یوزر آسیاتکم با همه مشکلاتش سوختم و ساختم، ولی این یکی رو دیگه نیستم، زنگ زدم میگه از مهر وسه مراکزی که مشترک زیادی دارن اینجوری شده، بهش گفتم آخه یعنی چی، شما این همه تبلیغ میکنید یوزر جمع کنید که بعد اینکه زیاد شدن اینجوری کنید باهاش؟ این دیگه چه سیاستیه آخه؟ الان منی که نمیتونم اینقدر پول شارژ شش ماهو یهو بدم تکلیفم چیه؟ این پستم دارم با مشقت تمام با gprs همراه اول ارسال میکنم!
دوستان یک سوال ! الان اگر 512 نامحدود بگیرید باید سرعت قاونی 64 ثابت باشه و محدود کردن هم خلافه ! حالا به سازمان تنظیم مقررارت شکایت کنی ممکنه سرعت رو روی 64 فیکس کنن ؟![]()
شما سعیتو بکن ، ولی سازمان تنظیم همیشه حقو به شرکتا میده !!!
الان من چون همیشه یک ماهه میگرفتم میخوام شارژ کنم فقط یه ماهه داره !
وسه ما که الان فقط شش ماهه و یکساله میشه شارژ کرد، من با این وضعیت درخواست جمع اوری میدم، آخه این یعنی چی که نتونی زیر شش ماهه شارژ کنی! مسخرس !
من اینترنت مخابرات دارم میخواستم عوض کتن رفتم تو سایت آسیا تک دیدم خوبه بد نیست حالا یه چند تا سوال داشتم ((سرعت 2 میگ ماهی 10 گیگ دانلود (2 تا 8 رایگان ))
سرعت دانلود 2 مگ چنده ؟؟؟
نوع مودم فرق میکنه ؟ مودم من تی پی لینک هسا پشتیبانی میکنه ؟
اینجا زده یک ماه ه بعد یک ماه چی میشه خود به خود یک ماه دیگه تمدید میشه ؟؟
گیگ خوری هم میکنن یا منصفانه حساب میشه ؟؟
شبانه مثلا 2تا8 رایگانه ولی شبی 1گیگ از شارژم داره کم میکنه!!!! کسی این مشکل داره ؟؟از تورنت دانلود میکنم ممکنه ربط داشته باشه؟
خاک برسرشون
دیشب برای اولین بار یه فیلم گذاشتم دانلود بشه ولی صبح دیدم تمام حجمش رو کم کرده !!!!!!!!
طرح من 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگانه...... آخه من چجوری ساعت 5 صبح پاشم مودم رو خاموش روشن کنم !!
از مخابرات رفتم صبانت و از صبانت اومدم آسیاتک . فقط به خاطر شبانه isp عوض کردم اگرنه بقیه ارزونتر از آسیاتک هستن
جایی برای شکایت داره ؟
هیچ وقت تو مخابرات و صبانت مشکل حجم کم کردن رو نداشتم.... همیشه بدون خاموش روشن کردن مودم خودش میرفت رو ساعات رایگان
فقط یک بار مخابرات 4 گیگ از حجمم رو کم کرد که بعد از شکایت همش رو برگردوند
Last edited by shylord; 26-10-2014 at 13:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)